R2: Reign of Revolution

Nama alternatif: R2, R2

Permainan R2: Reign of Revolution - peranan-fentaziynoy berbilang permainan dalam talian, yang diwujudkan dalam MMORPG gaya untuk PC.

Dalam R2 permainan dalam talian yang bertujuan untuk memerangi pemain.

Dalam R2 daftar dibentangkan dengan cara yang standard. Dan sebagainya, untuk mendaftarkan dalam permainan R2: Pemerintahan Revolusi anda perlu melakukan yang berikut:

1. Cari tapak di mana diberi akses kepada permainan. Laman web ini perlu rasmi.

2. Pada laman web ini untuk mencari "Masuk dan mendaftar." Seterusnya anda perlu klik di atasnya.

3. Anda akan mendapatkan borang pendaftaran untuk diisi.

4. Tulis alamat e-mel anda.

5. Nyatakan kod pada gambar. Seterusnya dalam bentuk yang anda mahu masukkan kod akan menunjukkan bilangan digit yang muncul.

6. Kemudian klik "Buat Akaun".

Kemudian pada peti mel anda harus datang notis bahawa ia ditulis, anda perlu mengambil terus mencatatkan.

Juga anda mempunyai peluang untuk mendaftar melalui Facebook atau Hubungi.

Tetapi ini bukanlah akhir pendaftaran. Anda akan perlu untuk memuat turun dan memasang fail khas - pelanggan permainan. Untuk melakukan ini, anda perlu melakukan perkara berikut:

1. Pada halaman utama laman web anda akan melihat tetingkap hitam terapung dengan nama permainan ini dan klik "Pasang."

2. Anda tekan butang ini, dan kemudian memasang fail yang dimuat turun. Fail ini mempunyai berat 2.99 GB.

Main R2 anda tidak boleh, jika komputer anda tidak memenuhi syarat-syarat standard untuk PC, yang disenaraikan di bawah:

Win XP atau Vista - Sistem Operasi.

Pentium 4 1.6 GHz - Processor.

512 MB - RAM.

64 MB - Kad video.

R2 Dalam bermain anda boleh memainkan apa-apa kelas dalam permainan:

1. Knights - pahlawan dengan asal-usul mulia. Beliau mempunyai badan yang besar dan dia mempunyai kekuatan fizikal yang luar biasa. Pergaduhan terbaik dalam huru-hara. Hanya kelas ini boleh membuat kesatuan yang.

2. Rangers - kelas ini dianggap paling baik bertujuan. Beliau mempunyai pengalaman yang luas dan berjaya dalam serangan jarak jauh.

3. Magee - kelas yang melekat tahap yang tinggi sihir yang membolehkan anda untuk membuang jampi bertujuan musuh dan melemahkan mereka. Juga, dengan menggunakan kekuatan, mereka boleh meningkatkan kuasa sekutu.

4. Ahli sihir - kelas ini mempunyai tarikan sihir. Makhluk yang disebabkan oleh penyeru melaksanakan apa-apa arahan tuannya, dan melindunginya sebaik sahaja mereka boleh.

5. Assassins - kelas ini dilatih khas pahlawan. Mereka boleh membunuh mangsa mereka dengan pukulan tunggal, dan mereka jarang promazyvayut. Ini semua terima kasih kepada kemahiran mereka.

Dalam R2 Online anda boleh membangunkan watak anda, membeli dia pelbagai aksesori melalui sebuah kedai permainan yang berdedikasi.

Permainan R2 akan memberikan banyak pengalaman yang tidak dapat dilupakan yang anda boleh berkongsi dengan rakan-rakan.

R2: Pemerintahan Revolusi akan membolehkan setiap pemain untuk mengalami semua ciri-ciri. Anda pasti tidak akan kekal acuh tak acuh kepada permainan ini dan mahu bermain lebih dan banyak lagi.

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag