Rage of Titans

Nama alternatif: ROT

Permainan Online Rage of Titans atau hanya (ROT) - campuran strategi masa nyata dengan RPG. Ditubuhkan pada genre DotA terkenal (gaya permainan DotA), Rage of Titans talian dengan cepat menjadi berjaya dalam sektor dan telah pun dipilih untuk Sukan Siber Dunia (kiberigram kejohanan antarabangsa). Sistem yang unik permainan, pelbagai watak, cara pembangunan yang berbeza dan penentangan mereka sepanjang permainan - "Rage of the Titans" mempesonakan dan menawan hati serta-merta. Sebelum anda memberi diri anda untuk menyerap dunia fantasi ini, sudah tentu, untuk mendaftar Rage of Titan. Tiada apa-apa yang rumit adalah ia tidak dan hanya mengambil masa beberapa minit. Untuk melakukan ini, membuat akaun di GameNet, dengan memasukkan alamat e-mel dan kata laluan. Dengan cara itu, pengguna rangkaian sosial "Vkontakte" pendaftaran di Rage permainan daripada Titan tidak diperlukan, hanya memberi kuasa.

Oleh itu, dengan memilih bagaimana anda akan mendapat untuk Rage of Titans talian pendaftaran, dan berjaya disiapkan, mula mencipta watak anda. Anda akan diberikan pilihan aksara (lebih daripada tiga puluh dozen + sedozen beberapa di kedai), setiap yang dalam tertib 9-10 ciri-ciri (kelajuan serangan, kecerdasan, dan sebagainya Counterspell ) Dan kemahiran ilahi yang boleh ditukar semasa permainan, dan juga membangunkan melalui Runes. Untuk bermain permainan Rage of Titans talian, membuat keputusan yang mana kaum yang bertentangan akan menyertai anda - Saints atau jatuh (manusia dan syaitan). Setiap watak mempunyai senjata semi-sihir sendiri - pisau terbang, perisai, lilin syurga, melepaskan anak panah, dan lain-lain Ciri-ciri yang lebih terperinci wira anda boleh mengetahui dengan melalui pilihan: - ". Heroes" "Permainan"

Dengan apa yang menghadapi mereka yang membuat keputusan untuk memainkan Rage of Titans? Di sini terdapat beberapa mod permainan, setiap yang membawa "penggunaan" iaitu watak anda:

- Dalam mod kapten, anda boleh membangunkan watak anda, dan, di atas peta yang ia hanya akan (tiada pemain lain)

- Definisi perintah Auto-mode (berdasarkan pemilihan rawak aksara) akan membawa anda pengalaman dalam mod lain yang tidak mendapat;

- Mode "semua wira" akan terbuka di hadapan anda semua pemain yang mengambil bahagian (kecuali kursus dibayar)

- Mode "kembar" melibatkan setara (sama-menentang) aksara;

- Dan, sudah tentu, Rage of Titans bermain dengan bots ada.

Rage of Titans permainan dalam talian dengan dinamik khas. Tindak balas adalah penting (untuk watak-watak, sudah tentu), taktik lawan sering tidak pergaduhan diramalkan pergi tanpa rehat yang sebenarnya menarik dan menyimpan ketegangan. Bersenjata dengan senjata ajaib, artifak sihir Zaim (permaidani terbang, sebagai contoh) dan memilih sekutu, anda perlu memilih medan perang dan melaksanakan salah satu misi kehormat (memusnahkan pokok musuh, atau dia beberapa kali). Permainan Rage of Titans Online menyediakan pemain pilihan dua bidang untuk berperang (2 kad dengan permainan 5 × 5) - "Lembah of Heroes" dan "Mata Titan." Masing-masing boleh menerima sebahagian tertentu bonus: wang, pengalaman, emas, menaik taraf peralatan, kemahiran baru, mendapat ciri-ciri.

Permainan Play Rage of Titans talian anda akan dapat sepenuhnya dan sepenuhnya tanpa pelaburan kewangan, melakukan mata wang dalam permainan. Ia boleh mendapat kemenangan. Selain mempunyai mereka (kemenangan) dalam jumlah yang mencukupi, wira anda boleh mengambil bahagian dalam lelongan dan mendapatkan artifak berguna.

Secara grafik, permainan bekerja dan muzik yang mengagumkan, dan secara umumnya ia semua yang banyak. Jadi, saya fikir, bermain permainan dalam talian Rage of Titans akan dengan senang hati bukan sahaja peminat Doty.

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag