Rambov

Nama alternatif: Rambam

Untuk memulakan permainan dalam talian Rambov mesti lulus pendaftaran Rambov. Ia terdiri daripada beberapa item dan hanya mengambil masa beberapa minit

1) untuk mencipta nama watak.

2) Masukkan kata laluan.

3) menyatakan e-mel anda.

4) untuk menunjukkan jantina dan tarikh lahir anda.

5) mematuhi peraturan dan undang-undang permainan.

Daftar Rambov selesai! Selamat datang kembali!

Permainan dalam talian Rambov tiada corak tertentu aksara. Untuk mencapai matlamat, profesion dan kemahiran yang sempurna digabungkan. Anda boleh menjadi

Tukang Mahir;

Pahlawan berani;

Ahli silap mata yang berkuasa;

Penyelidik Lucky;

Treasure pemburu;

Saudagar Mulia.

Sarjana perlombongan dan pembuatan sumber. Mereka juga menghasilkan pelbagai barangan dan mempunyai lebih daripada dua ratus bahan-bahan kraf.

Askar melalui beribu-ribu lokasi di mana mereka akan menunggu raksasa. Mereka akan menghasilkan trofi berharga, yang digunakan dalam pelbagai pertempuran berjuang teknik.

Magee perlu mengkaji banyak mantera dan kuasa baru untuk menguasai semua unsur-unsur.

Explorers menawarkan pelbagai usaha pekerjaan, cari gali di sudut-sudut paling jauh di dunia permainan, serta mencari sumber-sumber mineral baru.

Pencari Treasure belajar tentang pengembaraan mereka dengan Runes misteri, lihat patung-patung naga. Dalam labirin tersembunyi yang mereka akan mencari barang-barang yang unik.

Merchants akan mempunyai kedai-kedai mereka sendiri, akan membina dan pajakan rumah. Selain itu, peniaga membeli dan menjual sumber, dan trofi memburu.

Rambov permainan dalam talian - ia adalah satu dunia yang unik sihir dan mekanik. Pulau ini, hilang dalam lautan tidak dapat melepasi sepenuhnya walaupun tentera terbesar dan paling berpengalaman.

Di banyak bahagian pulau itu tidak pun pergi sebelum ini. Semua lembah ini dengan hutan, gunung dan pantai-pantai, gua bawah tanah, yang tidak menghilangkan kegelapan cahaya terang terang tanglung, tidak pernah disiasat bagi akhir. Tiada siapa yang tahu bagaimana untuk memenangi raksasa dahagakan darah dan Undead mengerikan - di sini anda boleh bergantung kepada sihir dan keberkesanan pertempuran.

Main permainan dalam talian Rambov amat menarik. Bagi setiap tugas yang anda akan menerima ganjaran. Dengan haiwan mati juga jatuh pelbagai trofi berharga: kulit haiwan yang jarang berlaku, reptilia dan bulu kulit menjijikkan. Jika anda bernasib baik, anda adalah antara trofi penting telah plat bertulang diukir dengan Runes sihir.

Rambov talian adalah penuh bukan sahaja bahaya. Jika anda bermain dengan berhati-hati Rambov, anda akan mendapati banyak harta dikebumikan, penuh dengan barang-barang yang berguna dan sangat jarang berlaku.

Pada set deposit dilombong permata, bijih, serpihan kristal, kayu, akar perubatan dan herba.

Pulau ini mempunyai belum ditemui di bandar gua bawah tanah dan laut dalam. Jika anda suka untuk meneroka dan membuat penemuan, maka anda terutamanya akan menikmati bermain di Rambov. Lagipun, impian setiap penyelidik adalah bandar Greyford - ramai orang yang mahu mencari jalan mereka di tempat misteri ini. Menurut khabar angin, Greyford - satu-satunya bandar di mana penduduk asli ini masih hidup.

Rambov permainan dalam talian menawarkan anda pelbagai kemungkinan. Anda boleh membina rumah atau sewa tersayang di mana-mana bandar atau daerah anda. Menetap di rumah, anda boleh membuka kedai, di mana ia akan diproses dan diekstrak sumber bagi menghasilkan pelbagai barangan daripada mereka. Anda boleh membuat senjata sendiri, perisai, elixirs sihir anda dan hiasan. Perkara yang dihasilkan anda boleh sentiasa bertambah baik. Juga, semua yang telah dibuat di dalam studio, anda boleh menjual di kedai anda atau menyewa ia di pasaran.

Jika anda tidak berminat dalam aktiviti-aktiviti tentera atau tidak suka kerja keras, anda boleh menikmati melaksanakan pencarian yang memberi peniaga-randah. Melakukan pencarian ini akan meningkatkan reputasi anda. Semakin tinggi kuasa, sifat-sifat luar biasa barangan yang boleh dibeli daripada peniaga ini.

Sertai dalam permainan Rambov - satu langkah yang akan membawa anda lebih dekat kepada pengembaraan yang menakjubkan menunggu di dunia ini yang menakjubkan. Di sini anda boleh menjadi yang terbaik daripada yang terbaik!

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag