Alam Allah Mad

Nama alternatif: Realm Allah yang Mad

Jika anda seperti permainan dalam genre "fantasi", projek ini adalah untuk anda. Permainan Realm Tuhan Mad - apa yang anda perlukan untuk berehat di masa lapang anda dan membelanjakannya menyeronokkan dan menarik. Ia adalah permainan dalam talian berbilang yang tidak memerlukan anda memasang apa-apa perisian atau pelanggan-pelanggan tambahan. Jadi yang anda boleh bermain secara langsung dari pelayar kegemaran anda. Ciri yang membezakan utama permainan ini - genre komik di mana ia dilaksanakan. Setakat ini, permainan ini mempunyai tentera peminat, yang diisi semula setiap hari dengan peserta baru dan baru.

Seperti yang anda lihat dari tajuk, Realm of Mad Tuhan talian - satu permainan yang berlaku di dalam kerajaan, yang diperintah oleh tuhan gila. Ini, sememangnya, memberi kesan kepada semua penduduk lain kerajaan. Dalam permainan, anda menjangkakan beberapa tahap besar, setiap yang anda akan perlu menunggu untuk raksasa ditakuti. Oleh kerana ini adalah permainan berbilang, tradisi anda boleh menyertai dengan pemain lain dan cuba untuk memenangi usaha kolektif semua kuasa-kuasa musuh. Projek Antara Muka sesuai mood dia - yang positif, baik-hati, komedi.

Oleh kerana kita bercakap mengenai permainan dalam talian, ia harus diperhatikan bahawa untuk permulaan permainan dalam Realm Tuhan pendaftaran Mad diperlukan. Pada ketika ini dalam projek itu tidak penyesuaian untuk pemain Rusia, tetapi kira-kira sama ada ia telah diterjemahkan ke dalam Bahasa Rusia dalam masa terdekat, kita tidak menjanjikan katakan. Walau bagaimanapun, fakta ini tidak mengelirukan anda. Sebagai pemain yang berpengalaman, anda akan dapat menangani segala-galanya sendiri dan walaupun tanpa kamus - intuitif. Setahun yang lalu, permainan ini telah terikat kepada Stim.

Untuk memulakan proses pendaftaran, anda mesti lulus link yang sesuai «Daftar», yang terletak di sudut atas kanan skrin permainan.

Anda akan melihat borang pendaftaran dengan mengisi anda boleh mula dalam Realm Tuhan bermain Mad. Baca dengan teliti semua sistem tanda-tanda, jadi ia akan menjadi lebih mudah untuk mengisi medan borang. Anda akan perlu memasukkan kata laluan log masuk anda, dan menyediakan sistem pentadbiran alamat e-mel anda.

Matlamat utama permainan ini, seperti yang dinyatakan di atas, - membunuh raksasa. Untuk melakukan ini, setiap pemain akan diberikan senjata. Kebanyakan kawalan membayangkan permainan kolektif. Untuk setiap kemenangan yang berjaya menamatkan misi dan tugas-tugas peserta projek pemain menerima mata pengalaman yang diperlukan untuk melayakkan diri ke peringkat seterusnya. Kemudian memainkan permainan Realm bagi Tuhan Mad adalah lebih menarik kerana keupayaan yang lebih baik daripada ciri dan rupa raksasa baru. Secara kolektif mendapatkan mata lebih cepat dan lebih mudah.

Setakat ini, permainan ini boleh didapati untuk semua 14 kelas utama watak-watak:

Pencuri.

Pemanah.

Paderi.

Wizards.

Knights.

Assassin.

Paladins.

Mistik.

Necromancers.

Warriors.

Hunter.

Tryukachi.

Warlocks.

Ninja.

Semua watak-watak ini boleh memainkan Realm Tuhan Mad adalah percuma.

 

Bermain juga