Race sebenar

Nama alternatif: Race sebenar

Harta permainan Race - simulasi perlumbaan kelajuan tinggi pada malam jalan-jalan bandar yang besar. Ia adalah permainan pelayar berbilang dari Viprojects syarikat. Perpaduan Teknologi, grafik 3D yang realistik, butiran gameplay bijak untuk terperinci - terima kasih kepada semua ini dan ciri-ciri lain Bangsa Tanah Permainan dalam talian boleh memenangi penonton yang luas dari pengguna generasi baru. Hari-hari apabila apa-apa lagi untuk melakukan Tarikan lama berlalu. Sekarang terdapat satu peluang yang baik untuk diangkut ke dalam ruang maya untuk mengalami semua emosi yang tidak terdapat dalam kehidupan sebenar. Permainan ini menyerupai semua sifat-sifat besar kehidupan penunggang curam menjadikan mereka boleh didapati kepada sesiapa yang berminat. Sabar-sabar untuk kereta mahal yang indah, jalan malam menarik, banyak peminat dan lawan tidak kalah dalam kemahiran. Dan semua ini jelas merujuk wang besar dan ia kelihatan seperti dibancuh mengenai jenayah. Memberi jantung anda bebas! Rasa tergesa-gesa dengan kelajuan yg berbahaya, tidak perasan apa-apa di sekitar! Jika semua ini menarik anda dalam kehidupan sehari-hari, adalah untuk bermain di Real Race adalah pasti untuk menggembirakan anda!

Anda perlu memuat turun permainan Race Tanah, tetapi ini hanya mungkin dengan kebenaran pentadbiran. Kerana permainan ini kini dalam peringkat PIBG. Dapatkan apa yang anda mahu jemputan kepada dunia permainan akan membantu pendaftaran Race Tanah. Isikan borang di bawah, masukkan alamat e-mel, kata laluan, nama pemain dan tarikh lahir. Kemudian, anda mesti menerima perjanjian pengguna. Selepas pendaftaran dalam permainan Race Real berakhir, menjangkakan surat. Nikmati kehidupan yang aktif penunggang dengan komputer anda, walaupun konfigurasi purata. Selepas keperluan sistem untuk permainan tidak terlalu tinggi.

Di kawasan metropolitan anda muncul dalam imej watak, anda bermula pada permulaan. Anda menentukan lantai yang dikehendaki, membetulkan melihat, memilih gaya berpakaian dan juga sifat-sifat watak anda. Memberi perhatian yang mencukupi ke tahap ini, kerana di dalam borang ini dan anda akan pergi sebelum penduduk lain bandar yang bergaya. Memulakan cara anda untuk menjadi terkenal dari pertandingan dengan peminat kereta dan kelajuan. Ingat bahawa cita-cita bukan sahaja anda! Lawan akan melakukan segala yang mungkin untuk menang. Walau bagaimanapun, kita mesti percaya bahawa membuat usaha, anda akan dapat untuk mengalahkan sesiapa pun!

Pada awal permainan, anda tidak mempunyai akses kepada pelbagai mesin. Tidak ada yang diberi. Kereta sorong yang baik perlu diperolehi. Untuk menjimatkan wang dan membuat pembelian yang kukuh, anda perlu melakukan pelbagai tugas, yang, kebetulan, adalah tidak kurang menarik daripada bangsa itu sendiri. Kereta anda dan kemahiran peribadi sebagai anda kemajuan melalui permainan untuk mengepam. Ia akan menjadi lebih mudah untuk dilakukan jika anda pergi ke dalam keluarga yang kukuh. Di samping itu, terdapat pertandingan antara puak, pemain tidak boleh didapati semata-mata. Kemenangan dalam kejohanan ini membawa ganjaran yang baik. Begitu teliti berat semua "kebaikan" dan "kontra" untuk membuat keputusan yang gaya adalah lebih baik untuk memilih untuk bermain Race Tanah.

Terdapat juga peluang untuk pergi ke dalam perniagaan. Lama kelamaan, anda boleh menjadi pemilik syarikat pengangkutan. Dan ia menjanjikan keuntungan besar!

Mengenai bahagian kereta, peminat penalaan akan terkejut. Di sini ada suatu stok barang-barang yang tersedia untuk digunakan. Sebagai contoh, turbin, loket, slider, LED, spoiler, dan lain-lain § Jangan terlepas peluang untuk mencipta kereta sorong impian anda!

Seperti yang telah disebutkan, Bermain permainan Race Tanah anda akan di bandar. Ada satu set bangunan dengan fungsi yang berbeza. Jadi, kita senarai semua kemudahan penting. Dealership bertujuan untuk pembelian mesin dan peralatan. Pentadbiran digunakan untuk mencatat kumpulan itu. Dalam Jabatan Polis menangani pelbagai aduan. Gaya Lab sangat berguna jika anda tiba-tiba mahu menukar rupa. Pakaian kedai lumba adalah tempat yang hebat untuk pergi membeli-belah. Bank itu telah ditubuhkan untuk mengadakan modal. Di Auto-bar pergi untuk minum kuat ingin membincangkan berita terkini. Dump City ditubuhkan untuk pengumpulan dan pelupusan barang-barang. Satu kawasan perlumbaan - ini adalah tempat di mana peristiwa-peristiwa paling hangat berlaku. Banyak lokasi, tetapi peta bandar ini agak mudah difahami. Jadi tidak perlu bersiar-siar.

Sertai sekarang dan pastikan bahawa ini adalah permainan di mana jantung anda akan gementar dengan keseronokan! Menunjukkan semua orang apa yang mereka mampu! Mari nasib anda tersenyum!

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag