RF Online

Nama alternatif: Rising Force Online, RF Online

Sains fiksyen pengembaraan dan romantik dalam satu perlawanan dalam talian, mahu berada dalam realiti ini? Kemudian dialu-alukan untuk RF dunia online , di mana anda tidak dapat dilupakan pengembaraan, watak-watak yang luar biasa dan skim unik mengepam, serta grafik yang menakjubkan dan (dalam semua deria) suasana yang hebat. Permainan dalam talian Rising Force telah dicipta untuk menakluk hiburan mereka, estetika dan dinamik, ia, bagaimanapun, dengan kejayaan dan membuat di Internet.

Memang wajar bahawa itu permainan yang menakjubkan telah menetapkan sendiri keperluan sistem, jadi sebelum anda bermain dalam talian permainan RF , pastikan bahawa komputer anda memenuhi mereka. Oleh itu, sistem operasi - Windows XP, Windows Vista atau Windows 7, Pentium atau Athlon processor dengan frekuensi 1. 5 GHz, 512 MB RAM, 4. 5 GB ruang bebas pada cakera keras, Radeon 9600 SE atau FX5200, sambungan internet kelajuan tinggi yang stabil. Juga perlu memasang atau menaik taraf X langsung (9 wajar. 0-an).

Seterusnya, mari kita bercakap tentang bagaimana saya memeriksa dalam permainan RF dalam talian . Dia sedikit lebih sukar kerana, di atas tapak permainan tidak boleh membuat akaun. Untuk melakukan ini, anda perlu pergi ke masyarakat pelayan permainan, termasuk permainan RFonlayn. Pada pelayan cara untuk mencipta akaun anda (dan termasuk pendaftaran RF talian ) membawa anda dari kuasa satu minit, kerana ia memerlukan hanya memasukkan alamat peti mel semasa dan kod pengesahan. Di samping itu, pendaftaran Rising Force talian boleh pengguna Facebook "hanya perlu mengesahkan niat mereka dan menandatangani.

Peringkat seterusnya akan datang - pemeliharaan dan pemasangan pelanggan permainan (satu program khas untuk menjalankan permainan pada komputer anda), tanpa yang bermain permainan dalam talian Rising Force anda tidak boleh. Selepas pemasangan yang berjaya, anda perlu memilih pelayan di mana untuk mencipta watak anda. Pelayan dalam permainan lapan (azurit Bekar, Catan, Asu, Anomie, Falgon, Trian, Novus) pada setiap perlumbaan menguasai atau Accretia atau bangsa Cora. Selain kedua-dua kaum di permainan masih bangsa hadir Bellato, iaitu dalam jumlah dalam permainan, terdapat tiga kaum.

Perlumbaan Pertama - Bark. Ahli-ahlinya - ia hampir bahawa orang yang dikurniakan dengan beberapa kuasa ajaib, sebagai contoh, boleh menyebabkan roh untuk akhirat. Roh-roh aminusami nama, mereka mempunyai kuasa pemusnah dan, sebenarnya, adalah senjata utama daripada celaan-celaan. Perlumbaan Accretia kedua - satu kaum makhluk neyromehanicheskih (robot, kenderaan), yang membentuk Empayar Tentera Akretianskuyu mereka. Robot - makhluk yang rasional dan tidak bernyawa, mereka bersenjatakan pelancar peluru berpandu yang menghantar pesanan di mana sahaja mereka perintah. Dan bangsa ketiga - Bellatto, bangsa robot daripada ahli-ahli sihir. Mereka mencipta Persekutuan mereka dan meneruskan dasar pengembangan dalam semua arah. Mereka adalah kejam dan dahagakan darah penjajah, kuasa utama yang tentera robopehoty perisai - MAU nama mereka. Dengan mengambil kira ciri-ciri pelayan yang dipilih, menentukan bangsa dan juga memilih untuk menyertai kelas dan pengkhususan, yang anda bermain dalam talian Rising Force. Perlu diingat di sini bahawa anda menyediakan peluang yang baik untuk memperibadikan watak anda, berubah setiap parameter luaran.

Untuk pemula ia semua bermula dengan pendidikan dan dedikasi kepada nuansa asas permainan, dan kemudian anda pergi melakukan pencarian dan melawan raksasa. Kepada mereka yang anda boleh untuk mengamalkan kemahiran anda dan mendapat bonus penting untuk meratakan. Nah, kemudian, pada tahap yang lebih tinggi, anda boleh menikmati yang menakjubkan dan berskala besar pertempuran untuk wilayah baru. RF talian permainan di mana terdapat dua sistem tempur - Pemain lawan pemain, dan kerajaan melawan kerajaan (PVP / RVR). Objektif utama pertempuran - untuk mendapatkan cip, yang akan menyediakan anda dengan keselamatan dan keupayaan untuk menetapkan pelantar untuk mendapatkan sumber-sumber yang mencukupi.

Akhirnya, kita perhatikan bahawa di Tentera permainan dalam talian Terbit pada mulanya mungkin kelihatan membosankan, tetapi amanah saya - ini adalah hanya tenang sebelum ribut, dan apa yang "ribut" - besar-besaran, hebat dan sangat menakjubkan.

 

Bermain juga