Kebangkitan Heroes

Nama alternatif: Kebangkitan Heroes

Kebangkitan Heroes permainan dalam talian - penyemak imbas percuma berasaskan strategi genre fiksyen model percuma untuk bermain. Dunia ini yang menakjubkan yang berjalin budaya timur dan teknologi stimpankovskie. Terdapat tempat, sebagai penemuan saintifik dan sihir. Kombinasi asal merupakan kemuncak projek Gd-pasukan. Pemaju telah dicipta pernah berlaku sebelum ini keindahan alam maya di mana cerita itu tidak membangunkan senario klasik, tetapi dengan cara yang berbeza. Jika anda ingin tahu untuk melihat apa yang berlaku dengan fakta bahawa peristiwa-peristiwa di Timur Dekat kuno bertukar cara lain, anda dialu-alukan untuk menyertai penduduk dunia baru. Mula bermain Kebangkitan Heroes, anda boleh membuat sumbangan kepada pembangunan dan kemakmuran contoh sendiri negeri untuk menonton semua pengubahsuaian yang berlaku dari masa ke masa.

Sertai dalam Kebangkitan permainan Heroes membuka pintu kepada kehidupan yang pengembaraan paling diingati. Untuk dapat mengikat akaun di mana-mana rangkaian sosial anda berminat, anda perlu melawat laman web, alamat e-mel rasmi permainan untuk memberitahu dan menunggu surat kata laluan. Itulah seluruh Kebangkitan profil Heroes! Anda sekarang adalah pengguna sepenuhnya, yang juga sentiasa dan di mana-mana untuk menyedari kerana surat berita yang sedia ada. Bagi keperluan sistem untuk permainan, maka mereka tidak menjadi penghalang antara anda dan menyeronokkan begitu adiktif. Kerana permainan ini direka untuk menarik orang, tidak menolak mereka. Oleh itu, keperluan sistem tidak terlalu tinggi. Perkara utama adalah bahawa komputer disambungkan ke internet dan mempunyai pelayar biasa.

Mari kita lihat, apa yang perlu dilakukan untuk pemilikan mulanya tdk berkembang dan bertukar menjadi kuasa besar. Jadi, Kebangkitan permainan Heroes memerlukan anda kepada yang berikut:

- Penyitaan wilayah asing;

- Berdasarkan plot mereka sendiri;

- Peningkatan teknologi perindustrian;

- Pemilihan wira (gabenor dan pembantu);

- Menjaga perkhidmatan dengan Tentera;

- Pengumpulan kekayaan.

Plot permainan berasaskan PVR-pertempuran, supaya anda mempunyai banyak berjuang. Pesaing berpotensi adalah pemain lain. Tetapi di antara mereka juga boleh mencari sekutu yang baik. Berjuang untuk wilayah, anda harus sedar bahawa setiap kemenangan tambah bagi negeri peribadi. Lagipun, setiap persegi tanah ditangkap, ia bukan semata-mata lanjutan daripada sempadan, tetapi juga ganjaran yang besar. Terdapat juga bercanggah dengan NPC. Kadang-kadang mereka boleh menyebabkan kemudaratan yang besar. Anda perlu belajar untuk menghadapi watak-watak ini.

Ingat bahawa banyak daripada Kebangkitan Heroes talian bergantung kepada wira yang menyewa perkhidmatan. Dengan bantuan mereka, anda akan meneroka peta dunia di dunia, untuk harta karun, dan juga untuk kumpulan tentera yang pada musuh-musuh dibenci. Permainan ini mempunyai banyak kelas dan pengkhususan wira. Masing-masing mempunyai ciri-ciri mereka sendiri, kapasiti, dan dengan itu fungsi. Cuba pastikan bahawa anda berkhidmat wira kategori yang berbeza - jadi anda akan memastikan kejayaan mana-mana operasi yang dirancang!

Kebangkitan Heroes anda akan bermain menggunakan kedai dalam permainan-. Dalam pelbagai pelbagai yang perkara. Ini akan meningkatkan untuk pengeluaran, dan kemajuan saintifik untuk pembangunan negeri ini, dan peralatan untuk watak-watak, dan sebagainya dan lain-lain Sebagai untuk senjata yang ada, ia dibahagikan kepada spesis seperti biasa, lebih baik dan legenda. Arsenal terdiri daripada perisai, perisai, bracers, pedang, kapak dan kebaikan lain.

Main permainan Naik dari Heroes - ia bermakna secara beransur-ansur menggunakan prospek yang wujud dalam projek itu. Semakin lama permainan, yang lebih luas pelbagai kemungkinan anda. Anda pasti akan dapat mewujudkan sebuah empayar besar, yang dimuliakan kuasanya! Katakan anda tidak menakutkan kesukaran yang kecil, anda akan dapat untuk menghadapi apa-apa masalah. Perkara utama - untuk membuat sedikit usaha! Nasib baik! Biarlah segala yang termaktub dirancang!

 

Bermain juga