Rune

Nama alternatif: Rune

Permainan Rune akan dapat tipu muslihat anda sahaja saver! Menerangkan tabir rahsia, dan memberi amaran kepada anda bahawa, pada keseluruhannya, screensaver tidak akan berubah, tetapi setiap kali mereka memulakan permainan watak-watak hodoh yang muncul di latar belakang, akan berbeza. Jadi, anda akan bertemu dengan Gremlins, orang kerdil, manusia, dan juga banyak watak-watak lucu. Serta-merta memberitahu bernilai menu permainan yang tidak sempurna. Sebagai contoh, kunci ESC tradisional di sini bukan untuk keluar, dan bertujuan untuk membawa menu utama permainan. Oleh itu, untuk mengawal permainan ini telah diberikan kepada anda dengan mudah, kami cadangkan anda segera menyusun semula kunci untuk diri mereka sendiri.

Permainan Rune bermula, tidak lebih, tidak kurang, dengan lawatan ke wira anda satu majlis dedikasi dalam barisan tentera wira tidak dikenali yang dengan rendah hati tunduk mengabdikan nasihatnya. Selepas yang panjang dan memenatkan sedikit (kerana ia seolah-olah kita) bersuara semua pahlawan Majlis, menaikkan tangannya dan pecah ke menjerit kuat. Logik pepatah, pedang wira yang baru khusus harus paling lama. Beberapa minit kemudian kita bertolak ansur di kampung terbengkalai.

Rune perlu memuat turun setiap pemain sebagai permainan adalah satu projek yang berkualiti. Walaupun pada pandangan pertama mungkin kelihatan desa grafik bit, ia dibuat berkualiti benar-benar baik. Tangan yang terbaik anda boleh mempertimbangkan pilihan tetapan panel tetapan kualiti yang maksimum. Kami juga fikir ia adalah jenis mudah grafik 2D merupakan kemuncak projek ini. Permainan ini begitu pantas dan pemandangan perubahan dipercayai antara satu sama lain, dan berfikir tentang kebosanan tidak perlu.

Memuat turun permainan Rune mungkin juga menikmati prestasi kualiti objek dinamik. Tidak seperti beberapa watak statik dan landskap, objek bergerak yang dibuat secepat mungkin dengan kualiti tinggi.

Pemaju menggambarkannya sebagai thriller genre, di mana peristiwa-peristiwa berlaku pada orang yang pertama. Semua peserta ditunjukkan kualitatif supaya walaupun orang biasa yang akan dapat memahami tanpa diberitahu kelas kepada setiap daripada mereka tergolong.

Dalam Rune akan bermain menggunakan senjata yang kuat. Masih tinggal di wilayah kampung, watak utama mendapati bilik utiliti terbengkalai. Di sini semua peserta projek itu meliputi jenis utama senjata, ciri-ciri dan manfaat. Anda sewenang-wenangnya boleh menggabungkan pelbagai gerakan yang boleh membawa Gabung khas. Selain projek ini hanya terpakai untuk senjata ajaib - hampir semua pedang atau tukul memiliki ciri-ciri ajaib.

Sebelum memulakan permainan, anda perlu memuat turun Rune permainan yang boleh dilakukan secara langsung di laman web utama permainan ini. Untuk anda secara peribadi boleh melihat manfaat daripada projek ini, anda boleh memuat turun atau dipratonton untuk Rune treler video, yang dinyatakan dengan terperinci semua faedah!

 

Bermain juga