The Saboteur

Nama alternatif: The Saboteur

Permainan Saboteur - permainan komputer, yang mewakili gabungan seluruh genre yang berbeza, kerana ia menggabungkan elemen-elemen dan autosimulator, dan unsur-unsur penembak dan genre tindakan, digabungkan dengan pengembaraan. Permainan dicipta dan dikeluarkan pada tahun 2009, daripada Pandemik Studios dan Electronic Arts.

Permainan ini mengambil tempat di Perancis, yang semasa Perang Dunia II, Nazi Jerman diduduki. Dalam keadaan ini, Ireland pemandu perlumbaan dan mekanik Devlin memutuskan untuk mengambil bahagian dalam memerangi fasisme dan menerima kelulusan daripada pejuang Perancis gerakan penentangan, dan juga dari perisikan UK.

Permainan Permainan telah serius peminat permainan video dan kebebasan tindakan hampir sama dengan permainan GTA yang terkenal. Permainan Saboter diterima daripada pemaju asal reka bentuk visual tidak konvensional. Oleh itu, dunia permainan keseluruhan, yang diduduki oleh Nazi, muncul pada skrin dalam nada kelabu, dan setakat mana, sebagai watak utama dalam permainan berlalu, melengkapkan pelbagai tugas dalam pelbagai bidang - di seluruh dunia permainan itu dicat dengan semua warna. A mod yang sangat penting bagi yang berjaya boleh memainkan Saboteur - ia mod stealth. Lagipun, tanpa watak utama tidak berpakaian dalam pakaian seragam Nazi, tidak bertopeng, tidak bersembunyi ia adalah mustahil untuk melaksanakan tugasnya. Permainan Saboteur membolehkan pengguna untuk melaksanakan tugas-tugas di kawasan permainan dunia sebenar di Paris dan pinggir bandar - dekat Menara Eiffel, Arc de Triomphe, Sacre Coeur, Gereja Madeleine, dan sebagainya § Dan peristiwa-peristiwa berlaku di Saarbruecken dan Le Havre.

Dalam kes itu, jika anda memutuskan untuk download Saboteur, anda mula bermain, anda akan mengetahui bahawa terdapat cerita dan sampingan misi. Mereka perlu pergi pemain, tetapi anda boleh memilih matlamat mereka sendiri dan dalam permainan percuma. Matlamat tersebut adalah menara pengawal, tiang dengan kereta perisai, senapang anti-pesawat, stesen gas, jeneral, dan sebagainya dan lain-lain Jika watak utama masih notis - terdapat juga akan dimasukkan kebimbangan. Permainan ini mempunyai lima tahap penggera yang berbeza. Sebagai contoh, pada peringkat pertama kebimbangan muncul kereta dan moto-rondaan, dan tahap kelima kebimbangan membayangkan sambungan kepada pejuang yang dikupas wira dianiaya di penerbangan peringkat rendah search.

Jika anda bertanya kepada video Saboteur internet, anda akan tahu bahawa permainan mengandungi lawan berikut: askar SS, askar-askar tentera Wehrmacht tentera Tentera Laut syarikat Gestapo Keganasan dan sebagainya

Permainan ini dibahagikan kepada kelas senjata tertentu. Di sini terdapat dan pistol dan senapang mesin, dan pelancar bom tangan, dan senapang patah, dan sebagainya dan lain-lain Pemain dibenarkan pada masa yang sama melengkapkan mana-mana dua jenis senjata api. Selain daripada senjata konvensional yang terdapat dalam The Mesin Saboteur, yang menyumbang tidak kurang daripada empat puluh spesies dibahagikan kepada empat kelas utama. Jika anda ingin mendapatkan setengah trek, atau mana-mana kenderaan perisai, maka mereka perlu memandu sendiri ke garaj. Kemudian mereka membawa anda ke pelupusan. The Saboteur adalah dalam tangki. Sebagai contoh, tangki pelontar itu. Beliau Selesai lawan akan sangat tinggi. Dalam Saboteur mempunyai banyak watak-watak yang positif dan negatif. Dengan mereka anda akan dapat untuk memenuhi sebaik sahaja memasang permainan ini pada PC dan menyelam anda ke dalam dunia permainan yang bahaya ini.

Cuba! Kita berfikir bahawa anda tidak akan menyesal masa yang digunakan bermain. Nasib baik!

 

Bermain juga