Haram

Nama alternatif: Haram

Haram - komputer fantasi permainan peranan bermain dalam genre RPG. Pengeluar berasaskan Jerman Ascaron, dibawa ke kehidupan yang siri permainan Suci, diterjemahkan Putera Kegelapan. Permainan ini adalah menarik dan menyeronokkan. Anda tidak perlu banyak atau tekanan membina keseluruhan rantaian dalam pertempuran strategik. Ia adalah selamat untuk perjalanan dan pencarian lengkap.

Bagaimana untuk selesai membaca kajian ini permainan, kami menasihatkan anda untuk melihat video dan screenshot Suci. Dan kemudian anda boleh muat turun permainan yang kudus.

Permainan Haram menyediakan anda peluang untuk meneroka dunia fiksyen. Anda akan bermain di benua, Ankara, di alam semesta Suci.

Seterusnya anda mempunyai pilihan untuk watak pilihan yang dicadangkan:

• Gladiator;

• Mage Battle;

• Elf Hutan;

• Elf Gelap;

• Serefima;

• Vampiressa.

Gladiator - yang terbaik dalam pertempuran huru-hara. Mengatasi permasalahannya dengan sebarang senjata.

Pertempuran Mage - senjata utama sihir, tetapi juga arahan yang baik pedang, tongkat, kakitangan, dan lain-lain dan lain-lain Menasihati pemula tidak untuk memilihnya. Mempunyai senjata yang dia menggunakan sahaja.

Hutan Elf - baik untuk pemula. Ini adalah wakil hanya berjuang pada jarak yang jauh. Gunakan bunian sihir, dan hanya yang terbaik rapat menembak pelbagai dengan busur dan busaran silang.

Knight - pejuang huru-hara. Menggunakan kuasa bunian gelap dan racun. Watak yang sangat menarik dan berkuasa. Mempunyai senjata hanya untuk kegunaan mereka sendiri.

Serefima - waris kepada malaikat yang mistik. Menggunakan sihir surgawi, dan arahan yang baik pedang, memanah.

Vampiressa - dua dalam satu. Di siang hari - seorang pahlawan yang kuat, dan pada waktu malam - vampire yang kuat. Watak menghiburkan.

Yang dalam permainan Haram Anda akan bermain ia hanya pilihan anda. Lama kelamaan, setiap aksara boleh cuba.

Permainan Prince of Darkness menyediakan kemahiran tertentu awal lagi watak-watak anda. Sepanjang permainan, meningkatkan tahap, anda boleh menaik taraf kemahiran. Juga di tahap prestasi watak anda memberi kesan kepada nilai set ciri-ciri standard. Seperti kekuatan, ketahanan, ketangkasan, pertumbuhan semula fizikal, mental dan pertumbuhan semula karisma.

Permainan pc Suci dibahagikan kepada tahap kesukaran, yang mempunyai nama-nama logam berharga: gangsa, perak, emas, platinum dan niobium. Dan peta Ankara benua dibahagikan kepada bahagian - wilayah. Jadi, anda dibentangkan dengan berskala besar untuk berjalan kaki yang dipanggil anda.

Permainan ini dipanggil Suci Putera Kegelapan tidak sia-sia. Ia ternyata bahawa permainan yang mempunyai prasejarah a. Dan seperti biasa, di sini datang wira dengan niat jahat, dan menterjemahkan niat mereka. Menanggung hukuman untuk itu. Dalam buangan, dia mendapat kekuatan sekali lagi dan pergi ke dunia untuk menyelesaikan kejahatan. Kita bercakap tentang shaddara.

Watak anda mesti berusaha dalam melaksanakan tugas.

Yakin bahawa permainan Sacred anda sudah tertarik. Tiada yang lebih seronok daripada berkeliaran di expanses dunia yang berwarna-warni. Selepas jadual di sini yang berkualiti baik, semua kad bekerja. Dan muzik itu dipilih dengan baik, bukan sahaja tidak mengalihkan perhatian daripada permainan itu sendiri.

Boleh teruskan. Berjaya anda bermain!

 

Bermain juga