Saints Row 4

Nama alternatif: Saints Row 4

Semua, tanpa pengecualian, tahu bahawa permainan Saints Row 4 - plagiarisme adalah baik semua projek berskala besar yang sedia ada. Bahagian yang baru tidak pun dirancang sebagai pengecualian. Sebaliknya - sekarang permainan ini adalah yang menarik dengan GTA dan Prototaip dalam rawatan asal pencipta Saints dari kerelaan. Walaupun projek ini tidak membawa gram tunggal maklumat unik, yang sepertinya. Pemain dari seluruh dunia mengakui permainan, walaupun pengkritik Topi off kepada pemaju, yang mampu untuk meminjam apa-apa, tetapi semasa melakukan beberapa projek begitu berbeza dan istimewa.

Seperti permainan lain klon Saints Row 4 cuba untuk lebih bernas dr unsur-unsur yang dipinjam. Walaupun seseorang itu cuba untuk mengambil rasa lucu yang besar atau suasana benar-benar realistik Saints bersandar kegilaan. Projek benar-benar Bezbashenny tidak boleh diambil serius, tetapi juga buruk merawat sebagai mustahil. Bahagian baru keturunan kerelaan kejutan kehadiran (walaupun dalam kuantiti yang besar) pekerjaan yang menarik dan pencarian teks yang menarik. Dan dalam prestasi sengaja dilihat elemen-elemen asas Matrix - datang dari hati kepada permainan yang baru, jangan berkata apa-apa.

Untuk memulakan permainan, anda perlu memuat turun Saints Row 4. Seperti yang anda mungkin tahu, fail pemasangan dimuat turun projek ini sentiasa cantik dengan cepat, terutamanya jika anda menikmati menggunakan pautan dari pengesan torrent. Dan tipu daya Saints keempat dibangkitkan watak-watak utama ke tahap tertinggi kuasa - kini watak utama dibentangkan sebagai Presiden Amerika Syarikat (tidak lebih tidak kurang, pemandangan, bayangkan bagaimana tanggungjawab kini perlu bermain Saints Row 4? ). Berhampiran persekitaran yang sama "pemimpin" juga terletak dalam jarak berjalan kaki - kawan Presiden milik tempat dalam pentadbiran. Dan, seperti, berlaku seperti yang diperlukan, mengambil undang-undang suci dan membantu menentukan nasib manusia, hanya dengan surat undang-undang, tetapi sesuatu yang tidak dijangka berlaku.

Saints Row 4 pc memberitahu tentang serangan orang-orang asing yang brazenly diculik penduduk tempatan. Tidak mengecualikan orang asing dan Tuan Presiden. Kemudian semuanya datang lebih mengelirukan dan tidak jelas - untuk sebab-sebab tertentu makhluk asing meletakkan ketua negara model Stilporta, sama seperti sebuah bandar yang sebenar. Apa yang mereka mahu untuk mencapai matlamat ini adalah tidak jelas. Walau bagaimanapun, anda akan mengetahui, persembahan di Saints Row 4 misi pelbagai jenis.

Satu perubahan pemandangan telah membenarkan pencipta permainan untuk menambah beberapa elemen baru. Beberapa pemaju projek beralih daripada konsep GTA, yang mereka dieksploitasi secara intensif dalam semua perlawanan sebelumnya pengeluaran sendiri, dan mengambil keputusan untuk menukar hala tuju pembangunan ke arah fantasi. Baik, mereka ternyata agak baik, baik, asal, jadi tepat. Untuk mempunyai idea yang jelas tentang permainan, anda boleh melihat direka khas untuk Saints Row 4 video treler memperincikan inovasi dan kelebihan.

 

Bermain juga