Saints Row: The Third

Nama alternatif: Saints Row: The Third

Saints Row: The Third - permainan yang berkaitan dengan barisan Saints mentah, plak gila yang diketahui oleh semua peminat permainan video. Projek baru yang telah pun berjaya melepasi nilai kejutan yang semua terdahulu digabungkan. Sia projek sentiasa dipaparkan berkisar daripada permainan lain klon berdasarkan GTA. Pemaju permainan telah berjaya datang dengan keaslian SR dan memberi keturunan mereka rempah khas kepada kegilaan cahaya. Ia telah lama menjadi sejenis projek "cip", kegemaran ramai pemain.

Seperti "sahabatĀ» Saints Row: The pc Ketiga mempunyai penyesuaian yang tinggi - masih pemain boleh memilih kemunculan watak anda "rasa". Walau bagaimanapun, perkataan ini dikatakan dan begitu banyak, saya ingin bertukar-tukar beberapa perkataan lagi cerita yang menggerunkan. Melangkah ke dalam permainan, anda akan sangat terkejut, kerana dari geng yang tidak diketahui telah hilang. Sekarang orang-orang kudus telah menjadi satu jenama sebenar. Di bawah "tanda dagangan" mereka menghasilkan pakaian dan hidangan ringan dalam Saints Row: The menaiki kereta Ketiga walaupun dengan logo lelaki ini - lebih daripada yang serius! Fellow dijemput untuk membuat filem. Walau bagaimanapun, seperti biasanya kes dalam kehidupan, kemasyhuran berlebihan telah membawa beberapa masalah. Selepas satu siri peristiwa ngeri yang tidak dapat dijelaskan adalah orang-orang kudus di Stillporte - sebuah bandar kecil yang diduduki oleh ahli geng kuat "Sindiket".

Untuk permainan bermula, seperti sebelum ini, adalah perlu untuk memulakan Saints Row: The turun Ketiga. Lengan menyokong mana-mana torrent yang dipercayai, dan selepas beberapa minit secara peribadi boleh melihat apa yang orang-orang kudus telah sediakan untuk anda masa ini. A masak, ia harus diperhatikan banyak, dan selama ini paling menyerupai perayaan pesta semasa wabak, terkawal - secara amnya, tidak akan bosan. Dikemaskini pada Saints Row: Misi Ketiga direka untuk permainan dinamik, tetapi kerana menguap adalah tidak digalakkan. Sebagai contoh, bayangkan watak-watak anda di salah satu tugas yang perlu pergi ke pesawat terbang melalui cermin depan, atau, sebagai contoh, jatuh ke tengah-tengah sebuah reaktor nuklear dan juga melawan zombi.

Apa yang paling menarik - projek menguruskan seluruh permainan untuk menyimpan bar yang ditetapkan oleh misi pertama. Iaitu, kelihatan sangat seimbang dan sesuai. Jadi dalam Saints Row: The Third pernah akan bermain bagus dan selesa. Selain pengembaraan, tugas dirancang dan misi, anda sedang menunggu banyak kejutan dalam "permainan biasa" kehidupan. Jadi, dalam masa lapang saya watak anda akan dapat melibatkan diri dalam aktiviti hartanah atau bersaing dengan pesaing terdekatnya. Dan, sudah tentu, mini-misi dibatalkan sesiapa!

Wira Utama akan beberapa cara baru untuk mendapatkan wang, supaya masalah kewangan dalam permainan, anda boleh lupa untuk masa yang lama. Maklumat lanjut dan penerangan orang ramai manfaat baru yang menarik projek diterangkan dalam yang dikeluarkan kepada Saints Row: The treler video Ketiga. Anda perlu melihat untuk diri sendiri dan berkongsi dengan rakan-rakan.

 

Bermain juga