Sphere: Reborn

Nama alternatif: Sfera: Pererojdenie

Sphere: Reborn talian - ini adalah berbilang permainan peranan-bermain yang pertama dalam gaya Rusia fantasi.
Sertai dalam Sfera permainan: perlumbaan Reborn memerlukan pelanggan khas, maka pengenalan nama samaran, kata laluan, e-mel. Sphere Pendaftaran: Reborn tidak diperlukan jika anda sudah mempunyai akaun dalam mana-mana projek GameXP NIKTIA. Online. Jika anda terlupa kata laluan anda dari pasport sistem GameXP, Sfera permainan: membantu Reborn talian anda mendapatkannya kembali.

Pada awal permainan, anda digesa untuk mencipta watak dan memilih penampilan sendiri, termasuk tatu. Watak ini mempunyai beberapa ciri-ciri. Gelaran ini (kejayaan tentera), tahap (pencapaian ajaib), kesihatan, Vedas, kenyang, parameter serangan dan pertahanan. Tahap maksimum tajuk dan kuasa - 60. Apabila anda bermain permainan Sfera dalam talian: Reborn, kemudian pada peringkat tertentu pembangunan watak anda, dia akan dapat untuk memilih satu profesion. Ini profesion ajaib - Penyiasat Pasitan, Druid, sihir, ahli nujum dan Archmage. Pertempuran profesion - Salib. Hunter, Steel Master, Gunslinger, Bandier. Assassin, gasar, Thief dan pembangunan permintaan Blacksmith sebagai kemahiran ajaib dan tentera. Profesion Guild Master akan mengajar anda, dan menanam dalam kraf yang dipilih anda akan perlu untuk menjalankan tugasnya.

Untuk bermain Sphere permainan: Reborn talian dan membangunkan watak anda, anda perlu untuk membunuh raksasa yang mendiami dunia. Di samping itu, watak-watak NPC yang tinggal di bandar-bandar, akan menawarkan anda satu misi untuk memusnahkan raksasa dan juga membayar untuk itu. Pergi pada memburu untuk raksasa anda boleh sahaja, atau boleh dilakukan dengan syarikat, dalam kes ini, tahap raksasa sangat meningkat. Semakin tinggi tahap membunuh raksasa, lebih lagi mata yang anda dapat. Semua dalam permainan lebih daripada 150 spesies yang berbeza raksasa dahagakan darah.
Permainan Online Sphere: Reborn menawarkan beberapa pilihan perdagangan - atau NPC-peniaga atau pemain lain. Dalam kes kedua, anda boleh tawar-menawar.
Untuk bermain Sphere: Reborn berjaya, anda boleh mendapatkan dalam mana-mana kumpulan untuk melaksanakan tugas atau untuk menyertai puak. Puak-puak dalam permainan nombor yang besar, tetapi bermula di sana dan tidak begitu mudah untuk hidup percubaan.

Untuk memenangi anda akan disediakan dengan lebih daripada 500 senjata dan 50 artifak ajaib. Senjata yang ada, yang ditentukan oleh tahap pembangunan watak.
Watak anda adalah karma, yang menentukan tempat kebangkitan dan kekalahannya pada kematian sesuatu. Karma boleh diperbaiki dengan melakukan tugas-tugas tertentu.
Sphere: permainan Reborn talian akan memberikan watak anda sebuah buku resipi, yang akan resipi bertulis bagi penggunaan serbuk untuk memberikan perkara-perkara sifat-sifat luar biasa dari kitab Mantera di mana anda menyimpan mantra.
Pertempuran dalam permainan dinamik, untuk setiap selera. Kadang-kadang puak-puak adalah pertempuran besar-besaran bagi memiliki kunci.

Kepada Sphere: bermain Reborn, anda perlu membiasakan diri dengan empat benua - Hyperion, Charon, dan Fed Rhodes dan lapan bandar-bandar. Dalam setiap bandar pemain menunggu pencarian menarik, pertempuran dan perangkap.
Kawasan Dunia berasal pada Zaman Pertengahan, ia telah mencipta seorang rahib yang mahu melarikan diri dari penyakit yang membara di dunia baru dan bahagia. Sebaliknya, kerana penangkapan dan pelaksanaan, sami berjaya mewujudkan satu dunia penderitaan, yang telah membangunkan secara berterusan sihir, dan juga terdapat pelbagai raksasa. Terdapat nubuatan yang menyatakan bahawa skop dunia akan binasa, dan dengan itu akan mati dan tanah kami, terkejut banyak bencana melanda. Jadi ramai lelaki berani mendapatkan apa yang dipanggil nod induk, yang boleh menghalang penggenapan nubuatan.
Sphere: Reborn Pendaftaran dalam talian adalah sangat mudah, tetapi akan membawa anda ke dalam dunia sihir dan kesatria, di mana anda akan dapat mengambil tempat yang sah.

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag