Shadow Syarikat

Nama alternatif: Shadow Syarikat

Permainan Shadow Syarikat - percuma pelbagai penembak orang pertama subjek tentera, yang memerlukan aplikasi strategi. Pemaju - Doobic Game Studios digunakan Engine Unreal moden 3. Awesome realistik format grafik 3D membolehkan terjun ke dalam peristiwa yg cepat sekali peristiwa, diserap sepenuhnya ke dalam suasana permusuhan. Anda mendapati diri anda dalam dunia yang kejam di mana terdapat benar-benar ada peraturan yang disenaraikan. Di medan perang daripada huru-hara mutlak, kerana dalam usaha untuk mengganggu sebanyak peserta jackpot mungkin tidak cerewet dalam media. Jika anda tidak suka sekatan, dikekang dalam kehidupan sebenar, melawat Shadow Syarikat talian untuk mengalami perasaan kebebasan tindakan. Mengambil bahagian dalam showdowns geng kejam dan membuktikan kepada orang lain yang layak menjadi pemimpin!

Untuk bermain permainan Shadow Syarikat akan memerlukan sebuah komputer konfigurasi ini:

- Sistem Operasi Microsoft Windows;

- P4 pemproses 3. 0Ghz;

- GeForce 7600 kad grafik;

- RAM 1GB.

Oleh kerana jenis pelanggan permainan ini, anda perlu memasang pada PC anda. Tetapi mungkin ini hanya selepas anda lulus pendaftaran Shadow Syarikat. Anda boleh membuat akaun di laman web, atau di mana-mana rangkaian sosial yang menarik minat anda. Sertai dalam permainan Shadow Syarikat melibatkan pengenalan alamat e-mel dan kata laluan. Tiada masalah yang tidak perlu, segala-galanya adalah mudah.

Main Syarikat Shadow anda akan, memandu unit. Pada pelupusan anda, anda boleh mempunyai sehingga lapan tentera. Jangan bimbang tentang itu selagi anda mengawal salah seorang daripada mereka, yang lain boleh dimusnahkan. Untuk melindungi unit pada masa yang apabila anda tidak boleh memberi perhatian kepada mereka, terdapat satu mod pemantauan. Melalui ini mereka boleh mempertahankan diri mereka sendiri jika perlu. Nota juga hakikat bahawa unit dikurniakan dengan ciri-ciri tertentu. Anda mesti dipam dan meningkatkan parameter wad mereka untuk membolehkan mereka secukupnya mencerminkan musuh serangan yang kuat.

Selepas kali pertama anda datang untuk berada dalam bahaya jenayah bernafas dunia perlu mendapatkan temujanji dengan kon tempatan. Dengan cara ini anda akan mendapat tugas pertama, dan akhirnya keuntungan pertamanya. Lebih banyak anda provernetsya perbuatan berdarah, semakin ia menjadi beg dengan dolar. Wang di dunia ini tanpa kompromi menyelesaikan hampir segala-galanya. Wang - bukan sahaja satu cara untuk memperoleh semua perlu, tetapi juga kekuatan dan kuasa.

Shadow Syarikat permainan dalam talian menawarkan pengguna mod berganda. Antaranya pasti akan menemui sesuatu yang akan menjadi yang paling sesuai untuk anda. Mod pertama - sehingga 24 pemain dalam pertempuran. Ini bermakna anda perlu mencari diri anda antara 24 tentera upahan dan menceburkan diri ke dalam pertempuran mendidih. Satu ciri mod ini adalah keupayaan untuk membantu rakan-rakan yang cedera. Untuk ini, anda hanya perlu pyatyunyu regangan. A pesaing yang telah habis pertempuran panjang dan mendapat beberapa kerosakan, jika tidak mengharapkan rahmatNya. Anda boleh wimps kejam selesai tanpa membuat banyak usaha untuk ini. Mod Seterusnya - "Wang Dirty". Dianggap rejim yang paling pemurah. Masalah adalah jelas - memerah dolar beg. Mudah, pemilik cache ditanda pada radar. Berhati-hati, kerana dalam mod ini, masa adalah terhad. Dan mod lain juga menarik - menyelesaikan kemahiran. Terdapat potensi yang besar. Sebagai contoh, anda boleh menembak musuh pada ketika dia memikirkan bahawa berlalu helikopter sokongan panggilan orang mati, gunakan halimunan dan juga menganjurkan pengeboman karpet.

Perlu juga dinyatakan bahawa Shadow Syarikat boleh bermain menggunakan borang Orang Pertama. Ini beralih ke penembak curi atau kajian dengan teropong. Alami potensi sepenuhnya permainan. Menjaga perisai yang baik, pengangkutan pertempuran ada. Dunia permainan interaktif begitu tepu dan pelbagai bahawa ia adalah mustahil untuk menggambarkan segala-galanya dalam beberapa perenggan. Oleh itu ia akan menjadi yang terbaik jika pengalaman mereka sendiri untuk mengundi semua ciri-ciri secara beransur-ansur membuka sebelum nama samaran semasa permainan. Pastikan anda tidak akan ditinggalkan kecewa! Gambaran - yakin! Nasib baik!

 

Bermain juga