Pulangan Shadowrun

Nama alternatif: Pulangan Shadowrun

Shadowrun Kembali-taktikal peranan-bermain permainan komputer dalam genre fantasi dan cyberpunk. Syarikat Skim terlampau berani Bebas, yang dibangunkan dan dilepaskan ke dalam mainan dunia, memberinya kehidupan yang kedua. Seperti dalam versi asal permainan Pulangan Shadowrun bertindak sebagai sedikit permainan papan bermain peranan. Dan pada tahun 2013 dia telah melahirkan bukan sahaja untuk Microsoft Windows, Mac OS X dan Linux, tetapi juga untuk tablet. Permainan untuk Shadowrun Kembali android dan Shadowrun Kembali pc, tidak ada perbezaan. Ini permainan yang sama.

Apabila anda telah melimpah keinginan untuk bermain permainan ini, anda boleh bergerak untuk mencari laman web di mana anda boleh memuat turun permainan Pulangan Shadowrun. Untuk melakukan ini, anda perlu membenarkan pada komputer anda hanya perisian tertentu perlu. Dan permainan adalah milik anda.

Permainan Shadowrun Kembali anda mula bermain selepas memilih jantina, kaum dan kelas watak anda. Race. Hasilnya, tidak banyak memberi kesan kepada kemahiran anda. Tetapi kelas, walaupun ia adalah mungkin dan ketinggalan, tetapi apabila anda mendapatkan pilihan konfigurasi masa depan statistik anda dalam permainan. Permainan ini Pulangan Shadowrun dibentangkan enam kelas:

• Samurai Street;

• Mag;

• Decker;

• Shaman;

• Rigger;

• Pertempuran Adept.

Jalan Samurai - pahlawan yang terbaik, dan menggunakan senjata yang terbaik. Boleh melucutkan senjata musuh.

Mage - wakil dengan kebolehan sihir. Mereka membaca aura buku orang lain, walaupun melalui dinding. Boleh menyita ciri-ciri watak-watak lain.

Decker - sejenis hacker. Hack, mencuri maklumat, mendedahkan sistem pintu - ia adalah tertakluk kepada semua yang berkaitan dengan Matrix.

Shaman - panggilan semangat. Apabila keperluan - hanya membuat totem dan menggalakkan semangat tertentu. Jika anda tidak mengira kekuatan, semangat boleh berubah terhadap pemanggil.

Rigger - drone dimanipulasi untuk peninjauan dan sokongan api.

Combat Adept - lebih baik daripada sekadar seni mempertahankan diri. Namun mereka mempunyai sihir. Ia adalah mudah untuk menyerang beberapa sasaran pada masa yang sama.

Permainan dibentangkan di hadapan anda adalah campuran sihir dan teknologi. Berikut adalah bunian hebat, Orc, dan sebagainya, tetapi mereka mempunyai rupa yang sama sekali berbeza. Sesuatu seperti punks pada permainan ini milik genre cyberpunk.

Anda masuk ke dalam alam semesta Shadowrun dalam 2054. Anda - Shadow Runner - tentera bayaran. Pada zaman baru-baru ini anda kerana ia tidak bernasib baik dalam hidup, tetapi kemudian anda menerima surat daripada seorang sahabat lama yang mati dan meminta bantuan dalam mencari pembunuh beliau. Anda tidak boleh lepaskan peluang ini untuk melawan! Dan memulakan perjalanan untuk menjalankan bandar. Di hadapan anda semua senjata perlu. Dan ia jenis tidak bergantung kepada kelas anda. Anda boleh menjadi peri dengan senapang.

Mengenai perisikan musuh anda, maka, sudah tentu, mudah. Kerana mereka bodoh sedikit, tidak bernyala kembali dan memberikan mudah untuk membunuh diri sendiri.

Tetapi grafik permainan ini adalah besar. Iringan muzik adalah sedikit suram, namun tidak mengalihkan perhatian daripada perkara utama. Untuk permainan digubah khas komposer muzik.

Selepas membaca kajian semula itu boleh melihat video dan Pulangan Shadowrun boleh mula permainan. Rakan anda sedang menunggu bantuan anda. Anda bermain baik!

 

Bermain juga