Senyap Hunter 5

Nama alternatif: Senyap Hunter 5

Sistem keperluan:

Processor: Intel Core 2 Duo 3. 0G GHz

RAM: 2GB

Video: 256 MB

Disk Space: 10 GB

Silent Hunter 5 - simulator pertempuran tentera laut, di mana pemain diberi peluang untuk merasa sebagai kapten kapal tempur di bawah air. Bahagian kelima siri yang terkenal, digelar Senyap Hunter 5 terkenal sebagai pendahulunya, tiga komponen utama - kehadiran sepenuhnya semula ditubuhkan diatas asas sampel sebenar armada kapal selam Jerman, skala luas tindakan itu, dan juga berat badan penuh geypleya wujud hanya simulator sebenar. Permainan Senyap Hunter 5 mengambil kira semua faktor yang mungkin yang diperlukan kapten kapal selam semasa Perang Dunia II. Kebanyakan masa anda akan menghabiskan untuk mengimbas kedalaman air mencari musuh yang berpotensi dan cuba untuk melihat di kapal-kapal perang permukaan armada musuh, serangan torpedo begitu pantas untuk meletakkan ia di bahagian bawah.

Berjalan melalui petak

Permainan Senyap Hunter 5 mempunyai peluang untuk menyiasat keadaan tindakan anak-anak kapal anda. Pilihan ini boleh didapati, bermula dengan bahagian ketiga, bagaimanapun, tidak semua penjuru kapal selam anda yang sedia untuk tontonan. Sekarang anda berada dalam peranan kapten boleh berjalan diri anda melalui petak kapal dan melihat sendiri semangat anak-anak kapal anda kerana mereka bersedia untuk serangan yang akan berlaku, jika tidak ada keletihan atau rasa tidak puas hati. Permainan Senyap Hunter 5 akan membenarkan walaupun kecil untuk mengadakan dialog dengan ahli-ahli pasukan, di mana anda boleh belajar dalam perbualan mudah tentang kesihatan pelayar isterinya, surat daripada orang yang dikasihi, dan sebagainya dan lain-lain Tetapi ini tidak merupakan satu hiburan yang paling penting dalam permainan dan keseluruhan kapal itu boleh lulus dari bilik torpedo ke ekor boleh menjadi beberapa minit, dan topik untuk komunikasi dengan kelasi dan pegawai dengan cepat mula mengganggu, jadi tumpuan berdiri secara langsung ke atas pengurusan kapal dan menjalankan perintah yang masalah armada.

Coherence

Dalam Senyap Hunter 5 akan memainkan peranan utama bukan sahaja hubungan dalam pasukan, tetapi juga sifat-sifat peribadi setiap satu daripada anak kapal. Senyap Hunter 5 permainan memberikan anda peluang untuk memberi pesanan terus kepada setiap ahli pasukan, tetapi juga melihat senarai itu dalam suatu set khas kekuatan setiap pegawai dan lelaki. Kelasi torpedo petak akan mengenakan bayaran yang lebih cepat, lebih cepat untuk melaksanakan manuver mekanik dan akustik pada jarak yang lebih besar boleh mengenal pasti sasaran yang berpotensi. Untuk pembangunan ciri-ciri ini perlu membuat cermin mata khas yang Senyap Hunter 5 akan diberikan untuk kejayaan pelaksanaan tugas mereka sebagai ketua pasukan untuk tindakan dan pelaksanaan tugas-tugas misi.

Plot

Kempen Subjek akan bermula untuk anda pada bulan September 1939, sehari selepas permulaan Perang Dunia II. Wira utama dalam cerita ini akan menjadi Leftenan Oscar Entvikler. Misi pertama permainan akan bagi anda prolog, latihan dan kisah hari-hari awal perang konfrontasi air yang besar. Seterusnya anda mengharapkan hari-hari bekerja pertempuran teruk kapten kapal selam tentera laut Jerman, di mana anda akan melakukan rondaan tempur, untuk menyerang konvoi dengan peralatan, melawan kapal selam sekutu. Dalam pelbagai tetapan permainan, di mana anda boleh menyambungkan diri anda banyak pilihan kawalan, menterjemahkannya dari manual ke mod automatik.

 

Bermain juga