SimAgri

Nama alternatif: SimAgri

SimAgri Permainan adalah simulator dalam talian dan salah satu permainan ladang. Dalam permainan ini anda perlu untuk membangunkan ladang anda, menjaga pelbagai budaya.

Dalam permainan SimAgri pendaftaran adalah sangat mudah. Untuk mendaftar dalam permainan SimAgri yang anda mesti membuktikan yang berikut:

1) Masukkan nama pengguna dan kata laluan.

2) Beri kami alamat e-mel dan pelayan di mana anda mahu untuk bermain.

Permainan Main SimAgri anda boleh anda boleh memilih salah satu daripada beberapa aktiviti-aktiviti yang berkaitan dengan pertanian

- Pemilihan: Anda boleh memilih salah satu daripada beberapa spesies dan baka. Lembu, babi, kambing, biri-biri, arnab, ayam, ayam guinea, American Buffalo, yang anda perlu menjaga setiap hari.

- Berkembang: Anda boleh memilih untuk menanam gandum, jagung, bit, kacang soya dan banyak lagi. Dan juga, sebagai contoh, anda boleh cuba kebun dengan pokok-pokok epal.

- FWF: FWF bermaksud kerja agrofirmovye. Adakah anda menawarkan perkhidmatan untuk aktiviti pertanian lain oleh petani sebagai menyemai, membajak, membaja dan banyak lagi.

- Pengangkutan: Anda boleh menjadi pembawa kontraktor. Anda akan mengawal trak anda atau lain-lain cara pengangkutan.

- Peniaga Pertanian: peralatan pertanian anda menjual kepada petani lain. Membeli, menjual, membaiki, sewa peralatan.

- Ternakan Center: Anda akan bertanggungjawab bagi pelaksanaan inseminasi buatan untuk ladang lain. Anda perlu mencari haiwan ternakan terbaik, sampel air mani memacek lembu.

- Pertanian Koperasi: Anda mengawal koperasi pertanian, menawarkan tanah kepada petani lain di bawah kontrak untuk membeli dan menjual pengeluaran makanan dan tanaman mereka melalui kerjasama.

Mulakan SimAgri Anda bermain sebagai berikut:

1. Pertama anda perlu melanggan Simagri. Langganan adalah percuma dan mengambil masa kurang daripada beberapa minit. Sebaik sahaja anda mendaftar, anda boleh mula bermain dengan segera.

Sebaik sahaja anda telah log masuk, langkah pertama anda adalah untuk memilih tempat di mana anda akan melengkapkan ladang anda. Untuk melakukan ini, pilih rantau ini dan kemudian Jabatan / wilayah.

Anda boleh membeli rumah, haiwan ladang, jentera, tanah, dan lain-lain Dan kemudian mula untuk menguruskan ladang mereka.

Anda juga boleh membeli Simpass khas, yang akan memberikan anda kelebihan dan pilihan baru yang akan mengoptimumkan ladang maya.

Anda boleh membatalkan langganan pada bila-bila. Akaun anda akan dihentikan dan semua data hilang. Di samping itu, jika pemaju permainan akan mendapati penipuan, beberapa akaun, akaun anda akan dipadam tanpa mengira sama ada anda mempunyai Simpass atau tidak.

SimAgri permainan online berdasarkan prinsip, serta semua ladang yang lain. Anda perlu membeli haiwan dan tumbuh-tumbuhan, menjaga mereka, menuai dan membuat keuntungan.

SimAgri Daftar dalam permainan secara percuma, meningkatkan simpanan anda, bermain adil, dan datang untuk menang!

 

Bermain juga