SimCity 4

Nama alternatif: SimCity 4

Processor: Pentium III 600

RAM: 128 MB

Kad Video: Direct3D 7

SimCity 4 - simulator bandar-perancangan popular, yang menjadi keempat dalam salah satu siri strategik yang paling lama bertahan dalam pasaran komputer. SimCity 4 permainan mempunyai senarai pelbagai peluang di mana pemain boleh didapati terraforming untuk mewujudkan platform yang lebih mudah untuk membina bandar anda atau landskap yang unik yang membezakan bandar anda dari semua yang lain. Dalam SimCity 4, anda boleh membahagikan bandar pada bahagian khusus dan membentuk kawasan - kawasan perumahan, pusat-pusat perniagaan, kawasan perindustrian dan memastikan sistem keselamatan sosial, pengangkutan dan utiliti bagi penduduk bandar anda.

Permainan Mod

Seperti dalam ansuran sebelumnya permainan siri SimCity 4 boleh menawarkan beberapa mod pandangan yang penghantaran, mempunyai ciri-ciri yang sama tetapi senarai yang sangat berbeza ciri-ciri. Seluruh permainan dalam SimCity 4 terbahagi kepada tiga peringkat utama - mod tuhan, mod Datuk Bandar dan mod Sim. Dalam SimCity 4 Mod tuhan membolehkan anda untuk menukar kawasan tanah rupa bumi, di mana ia akan membina bandar anda, gunung dan bandingkan mendirikan hutan belakang dan membiarkan mengalirkan sungai. Selepas membentuk tapak untuk metropolis anda dan sempadan penyelesaian dengan jiran-jiran, anda akan dapat untuk memulakan pembinaan dalam mod Datuk Bandar. Bila-bila masa permainan SimCity akan membolehkan anda untuk berjalan di sekitar bandar anda sebagai warganegara individu, yang akan perlu untuk mewujudkan satu aksara, sim yang akan hidup di bandar anda dan menikmati semua faedah yang anda buat.

Bangunan di SimCity

Pemilihan pemain ada senarai jenis bangunan era yang berbeza dan gaya seni bina dan kendaraan sebenar akan dapati di sini dan deco seni dan gaya neo-Romanesque, dan juga gaya kraf Amerika. Di samping itu, di sini anda boleh menemui banyak bangunan terkenal di bandar-bandar besar di dunia, seperti San Francisco atau Los Angeles. Kesemua mereka dengan ketepatan yang menakjubkan dalam model tiga dimensi, yang penggunaan pertama grafik tiga dimensi dalam permainan siri. Sistem grafik membolehkan struktur sehampir mungkin untuk meningkatkan bandar anda dan menganggap mereka dengan terperinci, dan untuk berbuat demikian ia akan dibuat bukan sahaja pada waktu siang, tetapi pada waktu malam, apabila kemunculan bandar anda dipenuhi dengan lampu perhiasannya dan tanda-tanda iklan yang akan kelihatan benar-benar tidak dapat dijelaskan. Suasana semua kepelbagaian visual ini tepu bandar besar akan dilengkapkan hairanlah tepat dipadankan muzik dan trek bunyi, di mana yang tenang dan santai untuk muzik yang anda akan mendengar bunyi metropolis hidup anda.

 

Bermain juga