SMITE

Nama alternatif: Smythe Smith

Permainan memukul adalah permainan dalam talian berbilang, peristiwa-peristiwa yang berlaku kepada orang yang ketiga. Oleh sebab segala permainan dalam talian yang dicipta dalam gaya MOBA dan semata-mata untuk sistem operasi Windows.

Dalam pendaftaran memukul dengan syarat orang yang telah mencapai sekurang-kurangnya 13 tahun. Jika anda lebih muda, anda tidak akan diberi akses kepada permainan ini.

Untuk mendaftar dalam permainan memukul anda mesti melaksanakan langkah-langkah berikut:

1) Cari laman web permainan di Internet. Pastikan untuk memeriksa sama ada ini adalah laman web rasmi.

2) Dalam laman web selepas filem yang anda perlu melihat butang hijau yang mengatakan «Main secara percuma». Klik pada butang ini.

3) Near sel pertama akan ditulis Nama pengguna - ini bermakna bahawa di sini anda perlu menulis nama anda.

4) Dalam sel kedua, anda mesti nyatakan Kata Laluan, iaitu menulis kata laluan anda.

5) Dalam sel ketiga e-mel Kata laluan Sahkan - ini bermakna anda perlu memasukkan kata laluan sekali lagi.

6) Akhir sekali, pilih E-mel - alamat emel anda.

Seterusnya, anda akan perlu, meletakkan tanda jika anda mempunyai 13 tahun atau lebih. Dan jika anda bersetuju untuk menerima e-mel daripada permainan, maka tanda tidak boleh dikeluarkan.

7) Selepas semua ini, klik «Buka akaun».

Tetapi selepas pendaftaran, anda masih tidak akan dapat memainkan Oleh sebab segala permainan. Anda masih perlu memuat turun permainan pelanggan tambahan. Untuk melakukan ini, lakukan yang berikut:

1. Pada laman utama, selepas «Main secara percuma» butang, anda akan melihat butang «Memuat turun permainan». Klik padanya.

2. Sebelum itu anda akan mempunyai butang merah dengan tulisan yang sama, tetapi lebih akan disenaraikan di atasnya saiz fail 2.6 GB. Jika anda klik, anda akan digesa untuk kebenaran untuk memuat turun fail ini. Jika anda bersetuju, kemudian klik "OK" jika tidak, klik "Batal."

3. Selepas memuat turun, pastikan anda memasang fail ini.

Sebelum memainkan memukul, anda perlu memastikan bahawa komputer anda mempunyai kapasiti yang tidak kurang daripada yang ditetapkan:

Core 2 Duo 2.2 GHz - Processor:

2 GB - Memori:

512 MB - Kad video:

6 GB - Winchester (Hard cakera keras).

Dalam memukul anda akan bermain dan bukannya wira biasa tuhan-tuhan yang berada di Yunani, Rom, mythologies Mesir, India, Cina dan lain-lain. Dalam talian sekarang Pukullah mempunyai tiga puluh sembilan tuhan-tuhan. Dari awal lagi, anda akan dibuka lima tuhan-tuhan, tetapi semasa permainan akan dibuka orang lain.

Permainan Smythe memberikan setiap mata pelajaran tiga tahap pembaikan. Dengan setiap peringkat perkara yang semakin baik dan lebih baik.

Permainan ini adalah lebih setia kepada permainan Colts. Tidak ada keperluan untuk mengambil ketajaman tambahan.

Daftar dalam permainan dan mendapatkan set sebab segala yang positif. Permainan ini pasti membenamkan anda dalam kepala anda dengan dunia yang acara yang berbeza.

Jangan melambatkan permulaan permainan untuk masa lain, dan teruskan ke dia sekarang. Nasib baik dalam memukul permainan.

 

Bermain juga