SoccerStar

Nama alternatif: SoccerStar

SoccerStar talian - penyemak imbas percuma permainan berbilang genre sukan, dibingkaikan dalam gaya lucu. Projek pemaju, L39 Studios, dan diterbitkan oleh tindakan Seperti Dynamite. Dalam dunia permainan anda tidak perlu mengambil peranan melelahkan jurulatih, sebaliknya anda sendiri akan berlari padang dan menjaringkan gol, rasa kebebasan dan kegembiraan kemenangan. Watak anda - pemain baru, yang pada masa akan datang ditakdirkan untuk menjadi bintang sebenar. Anda pasti akan menyebabkan beliau untuk masa depan yang lebih cerah, menyempurnakan pukulan kemahiran beliau. Apa boleh menjaringkan lebih banyak gol, lebih cepat akan datang pengiktirafan. Pilih kedudukan anda dan sebagainya untuk kemasyhuran!

Pendaftaran SoccerStar membuka pintu kepada sukan itu dengan semua prospeknya. Cipta akaun tidak sukar. Anda perlu memasukkan dalam bidang bentuk khas maklumat seperti: Nama pemain, alamat e-mel, kata laluan. Anda juga perlu memilih jantina, tetapi juga untuk nyatakan dalam pengesahan penerimaan terma-terma dan peraturan permainan umum. Dengan cara itu, semasa penciptaan watak, anda boleh memilih rupa, maka wujud fungsi, bagaimana untuk menukar muka.

Main SoccerStar kepada semua pendatang. Beban tidak akan mempunyai apa-apa. Keperluan sistem yang rendah, dan oleh itu tidak perlu bimbang bahawa jika konfigurasi komputer adalah prestasi sejuk yang sama. Perkara utama yang telah dipasang platform Windows 98/2000/ME/XP, didapati salah satu daripada pelayar moden dan Internet telah disambungkan.

Jadi, anda menjadi seseorang pemain bercita-cita tinggi. Apa khusus yang akan anda lakukan? Ia bergantung kepada apa profesion pilih daripada pilihan-pilihan berikut: penyerang, pemain tengah, pemain pertahanan dan penjaga gol. Bergantung kepada kelas satu fungsi yang akan diberikan kepada anda semasa perlawanan. Tetapi dalam mana-mana akan perlu berurusan dengan parameter seperti arah kesan, sudut kesan, berputar bola dan daya impak. Akan dapat mendedahkan mereka dengan betul - percaya bahawa kejayaan dalam poket anda!

Menjadi ahli kelab bola sepak - maka bersama-sama dengan rakan anda untuk mencapai ketinggian kerjaya sukan. Ingatlah bahawa hanya dengan bekerja bersama-sama, anda boleh memenangi pasukan lawan. Ia bukan jenis sukan di mana setiap manusia untuk dirinya sendiri. Secara kebetulan, jika dikehendaki, dengan masa yang anda boleh membuat kelab anda sendiri jika anda tidak suka untuk menjadi sebahagian daripada salah satu yang sedia ada. Kemungkinan untuk kelab peningkatan, iaitu jurulatih, pengurus dan stadium.

Banyak bergantung kepada persediaan untuk perlawanan akan datang. Bermula SoccerStar memainkan anda hanya perlu sentiasa melatih wira anda. Faktor-faktor lain mempengaruhi kesejahteraan pemain bola sepak yang, dan oleh itu pada keyakinannya. Ini adalah pakaian yang boleh diubah melalui kostyumizatsii dan sudah tentu, makanan. Jika anda boleh memahami makna hidup atlet, permainan SoccerStar akan menjadi sangat menarik untuk anda untuk bersenam.

Dengan cara itu, SoccerStar akaun Pemain online dan mendapatkan wang. Jika tidak, mana wang itu untuk mengambil semua perlu? Anda akan mendapat mata permainan dan bintang. Walaupun tahap pendapatan bergantung kepada populariti sama anda. Tidak lama kemudian anda akan dapat mampu dan percutian yang baik dan makanan yang baik, dan pakaian sejuk.

Mungkin anda berminat untuk persoalan berapa kerap anda boleh pergi di atas padang dengan bola, untuk mempamerkan bakat mereka. Kejohanan berlangsung selama tujuh belas hari dan tiap-tiap hari masa ini kelab mengadakan dua perlawanan sehari. Jadi ia tidak akan bosan! Ada yang berkata bahawa pasukan itu pada mulanya dianggotai oleh watak-watak komputer, ia adalah perlu bagi anda untuk memulakan dengan serta-merta dapat memandu bola.

Permainan bola sepak lucu adalah berbeza dalam bahawa permainan yang mudah untuk memahami. Walaupun anda tidak pernah bermain dalam kehidupan sebenar berjalan di sekitar padang kali terakhir kembali ke masa sekolah, bagaimanapun anda peluang setanding dengan pemain lain, walaupun mereka mempunyai satu pengalaman. Anda cepat belajar dan memahami semua nuansa. Tidak lama kemudian akan menangkap diri saya berfikir hari itu dan tidak boleh hidup tanpa artifak permainan berwarna-warni! Sertai sekarang, untuk membangunkan dividen mereka sendiri! Semakin lama bermain bayaran yang besar, dan oleh itu peluang. Mari kehidupan pemain bola sepak membawa anda keseronokan! Nikmati permainan ini!

 

Bermain juga