Sonic & SEGA All-Stars Racing

Nama alternatif: Sonic & SEGA All-Stars Racing

Processor: Pentium 4/Athlon 64 3. 2 GHz

RAM: 1 GB

Kad Video: GeForce 7600/Radeon X1300

Disk Space: 5. 2GB

Sonic Sega All-bintang Rasing - permainan arked berdasarkan pengembaraan salah satu watak permainan yang paling dikenali di dunia komputer, landak Sonic. Racing Sonic menawarkan kepada kami untuk mengadakan pertandingan di antara mana-mana watak-watak pada siri permainan kereta pelik atau motosikal. Setiap satu daripada watak-watak yang ada akan mempunyai ciri eksklusif bahawa ia boleh digunakan semasa daftar masuk Sonic Sega All-bintang. Sonic akan dapat berubah menjadi Super Sonic, meningkatkan kelajuan dan kuasa kereta anda. Permainan perlumbaan Sonic, serta projek-projek sampingan yang lain, seperti tenis dan lain-lain lagi, berdasarkan kepada idea siri ini, membolehkan melihat sendiri pihak yang lain pada dunia permainan dan permainan yang paling popular dalam sejarah hiburan interaktif.

Gameplay

Sebelum permainan Sonic Sega All-bintang Rasing kita menunjukkan video yang sangat dinamik dan berwarna-warni, di mana hutan zamrud pada pelbagai kenderaan, kapal terbang, kereta, motosikal, terbang aksara dikenali semua permainan Sonic. Seterusnya permainan Sonic Sega dipanggil menu maju di mana anda boleh memilih salah satu daripada beberapa pilihan kaum yang ada. Yang pertama daripada mereka dalam Sonic Sega All-bintang akan menjadi kejohanan yang terdiri daripada beberapa langkah, dan mereka pula, seperti permainan klasik tahap Sonic terdiri daripada empat episod yang berasingan. Rumah dan objektif dalam setiap peringkat - menduduki tempat teratas yang hanya tiga. Hanya dengan cara ini anda akan dapat memenangi piala ini didambakan dan pergi ke langkah seterusnya, yang akan ditutup sehingga kemudian. Selain kejohanan itu, dalam menu utama anda boleh memilih versi lain permainan, bangsa tunggal dan juga pilihan apabila anda boleh pada satu komputer untuk bermain dengan kawannya.

Heroes

Semua watak-watak yang biasa kepada sesiapa yang telah pernah bermain di salah satu daripada cerita-cerita tentang kelajuan tinggi Sonic landak. Dalam permainan Sonic perlumbaan boleh memainkan bukan sahaja untuk watak-watak yang positif, tetapi untuk penjahat terkenal. Di sini kita bertemu rakan-rakan lama seperti Dr Eggman, Ekor musang, Ryu Hazuki, monyet Amigo, Sonic dirinya dan banyak watak-watak lain dari alam semesta daripada syarikat perjudian Sega. Setiap watak akan berpasangan dengan kenderaan dan ia akan menjadi mustahil untuk menggantikan. Siapakah wira akan menggunakan quads, dan seseorang akan suka lebih daripada satu kapal terbang kecil. Perlu diperhatikan bahawa dalam setiap kenderaan Sonic Sega akan berbeza bukan sahaja ciri-ciri perintis, tetapi kawalan yang unik.

Semak

Sonic Racing tidak begitu kompleks dan tuntutan kepada semula jadi model fizikal, bagaimanapun, ia tidak perlu untuk permainan genre ini. Apa yang penting di sini adalah rusuhan warna dan acara yang dinamik, yang kaum di bumbung. Semua kaum akan diadakan pada kelajuan maksimum, dan vybudete tekanan malar pada gas, cuba untuk memasuki giliran seterusnya dengan lebih berkesan, pendapatan ini mata bonus atau pecutan sementara. Selain setiap satu trek akan diatur kotak dengan pelbagai bonus berguna seperti peluru berpandu homing, lombong atau pemecut diuruskan. Salah satu mod permainan yang paling menarik membolehkan anda untuk melakukan banyak tugas-tugas yang mudah. Terdapat bangsa kalah mati, mengumpul cincin, galeri menembak dan banyak lagi.

 

Bermain juga