Rintis Space 2

Nama alternatif: Rintis Space 2

Rintis Space 2 talian - ini strategi pelayar ruang, di mana untuk berjuang untuk kuasa di angkasa. Matlamatnya - untuk membuat empayar kebal dalam galaksi, menjajah planet kegemaran, membangunkan antara planet kompleks perindustrian atau mewujudkan pangkalan luar ditembusi.

Permainan dalam talian Ruang Rintis 2 tidak memerlukan pemasangan pelanggan permainan dan boleh didapati dalam mana-mana pelayar moden. Semua yang diperlukan untuk memulakan permainan, ia Daftar Space Pioneers 2.

Pada halaman utama terdapat borang pendaftaran, di mana anda boleh memilih kaedah pendaftaran, terdapat dua.

Pertama, dengan menggunakan akaun di Facebook atau Google, dengan mengklik pada butang yang sesuai dan ikut arahan yang diberikan oleh pendaftaran dalam permainan.

Jika anda tidak mendaftar akaun di Facebook dan Google, maka anda perlu menggunakan kaedah kedua, mendaftarkan Looki-akaun secara langsung dari tapak permainan: dalam bidang pendaftaran masukkan log masuk (nama), e-mel dan kata laluan, kemudian menerima perjanjian itu kaedah-kaedah permainan dan tekan "Pendaftaran". Pendaftaran pada permainan ini Space Pioneers 2 selesai. Kemudian anda boleh klik "Main! . "

Penting! Looki-mendaftar akaun, anda secara automatik akan mempunyai akses kepada semua komuniti permainan!

Objektif utama pemain ialah untuk membina dan membangunkan empayar galaksi mereka. Untuk mencapai matlamat ini adalah perlu untuk membina beberapa bangunan penting, yang akan menyediakan sumber untuk pembinaan dan pembangunan Empayar.

Permainan dalam talian Ruang Rintis 2 mempunyai tiga jenis sumber: logam, kristal dan Tritium.

Metal dan Kristal yang diperlukan untuk dapat membina bangunan, dan juga untuk kajian penyelidikan, bagaimanapun, untuk tujuan-tujuan ia mungkin perlu juga Tritium (ia juga digunakan sebagai bahan api untuk kapal).

Selain sumber-sumber ini, masih terdapat nanobots - adalah sumber yang dibayar yang boleh mengurangkan masa pembinaan bangunan, kapal dan kajian masa.

Permainan ini mempunyai nilai seperti tenaga (ia isyarat tentang baki dan jumlah tenaga).

Rintis Space 2 permainan dalam talian untuk pembangunan empayarnya mempunyai bangunan-bangunan itu

Metalloshahta, Kristalloshahta Synthesizer dan tritium - bangunan ini menyediakan sumber yang perlu untuk bangunan;

SES, GPP dan angin turbin - bangunan yang terlibat dalam pengeluaran tenaga yang diperlukan;

Shipyard - di sini akan membina kapal baru, di samping itu, mengurangkan pembuat kapal selam tersebut mereka;

Makmal - akan dikaji di sini kajian yang berbeza, di samping itu, mengurangkan masa kajian makmal mereka;

Bangunan Amanah - bangunan ini mengurangkan pembinaan semua bangunan;

Pangkalan data Trading - anda boleh membuat perdagangan antara pemain dan sewa Voyager;

Exchanger - di sini anda boleh menukar unit-unit tentera yang tidak diperlukan dalam sumber dan menyewa, kerana dia Exchanger dan Megautilizator;

Androidozavod - terima kasih kepada beliau, ketara mengurangkan pembinaan bangunan-bangunan lain, kapal dan pertahanan

Universiti - terima kasih kepada beliau masa yang kurang untuk mengkaji penyelidikan;

Prombaza - membolehkan anda untuk menambah tapak pembinaan, boleh dilakukan dalam pembinaan selari lombong dan kemudahan tenaga.

Permainan Space Pioneers 2 talian mempunyai dua pengkhususan: Saudagar dan Warrior.

Jika anda suka berperang, mengekalkan sehingga pertempuran itu, maka ia adalah lebih baik untuk memilih - Pahlawan, dan jika keutamaan diletakkan menjalankan misi perdamaian, maka ia adalah lebih baik - Saudagar.

Untuk maklumat lanjut mengenai kedua-dua profesion boleh dibaca di forum-forum permainan.

Permainan ini mempunyai lapan bahagian: Ekonomi, Kapal, Perkhidmatan, Tentera Laut, Sistem, Perdagangan, dan Pemain lain. Setiap bahagian mempunyai menu sendiri, yang anda boleh memilih item untuk masalah permainan tertentu. Jadi, bermain Perintis Ruang permainan 2 talian agak menarik.

Sila ambil perhatian bahawa 14 hari pertama pada watak anda akan dilindungi dari serangan, jadi mula bermain permainan dalam talian Perintis Space 2, saya cadangkan menggunakannya untuk menangkap membangunkan planet mereka.

Satu lagi ciri yang sangat menarik permainan ini, ia Holiday. Sebagai bercuti, armada dan planet anda sebahagiannya berubah menjadi satu lagi sub ruang yang tidak membenarkan peserta-peserta lain dalam permainan, dalam banyak cara, untuk menyerang empayar anda. Lebih-lebih lagi, semasa cuti, lombong terus menggunakan sumber (tidak pada kapasiti penuh), kapal terus untuk bertemu dan membina bangunan.

Seperti permainan lain, ada kemungkinan jika anda ingin menyertai Perikatan atau membuat anda sendiri. Di mana, terdapat beberapa kelebihan dalam permainan.

Secara umum, bermain Space Pioneers 2 adalah menyeronokkan dan menarik untuk semua orang yang suka pengembaraan angkasa.

Rintis Space 2 Pendaftaran dalam talian adalah terbuka kepada semua pendatang, dunia misteri!

 

Bermain juga