Space Rangers HD

Nama alternatif: Space Rangers HD

Permainan Space Rangers HD: Revolusi - contoh terbaik bagaimana untuk mengeluarkan semula permainan dalam format HD mungkin mengubah hidup beliau. Dengan peminat pernafasan projek baru dapat "mengingati belia" dengan bermain permainan kegemaran anda dalam format baru. Di samping itu, kemungkinan menarik penonton baru cukup besar - pemain muda akhirnya memberi perhatian kepada Space Rangers, perceiving mereka sebagai sesuatu yang baru dan layak, tidak Walaupun dia melihat sebagai buku yang jarang berlaku jelek, di mana beliau memainkan lebih daripada nenek moyang mereka.

Pada masa itu, permainan Space Rangers HD: A Perang Selain mencipta sensasi, menjadi projek pertama dan hanya yang berjaya boleh menggabungkan elemen-elemen terbaik genre permainan yang paling berbeza. Dalam bahagian kedua daripada nota permainan saling berkaitan RPG dan arked, strategi dan pencarian teks. Oleh itu, pemaju dan ia telah memutuskan untuk memberi nafas baru dalam permainan ini. Selain projek format baru mempunyai tambahan beberapa kemas kini.

Sebelum anda bermain mestilah Space Rangers HD: turun Revolusi. Setakat ini, permainan berjalan lancar pada semua sistem operasi yang sedia ada, yang agak selesa dan mudah untuk membezakan dari banyak projek lain. Selain itu, projek ini boleh berjalan dengan lancar walaupun pada monitor skrin lebar, gambar di dalam kes ini kelihatan hanya menakjubkan. Tidak syak lagi, dalam versi dikemaskini daripada permainan Space Rangers HD: revolusi ini akan menjadi lebih menarik untuk bermain, bukan sahaja melalui kualiti bertambah baik, tetapi grafik sejuk.

Adakah telah ditambah dan beberapa inovasi dalam permainan itu sendiri. Sebagai contoh, pemaju memutuskan untuk merumitkan lagi proses perjuangan dan militan selain Dominators robot menambah musuh kelas baru - lanun angkasa. Voltan pada permainan anda akan merasa selepas akan dapat Space Rangers HD: A Perang Selain turun. Menerangkan rahsia dan memberitahu anda bahawa anda boleh memilih pihak mana untuk mempertahankan watak anda. Sekarang anda boleh menjadi sebagai salah satu pihak pakatan manusia dan menyokong kuasa-kuasa jahat.

Telah mengalami perubahan yang ketara dan senarai tugas yang disyorkan. Dalam versi draf HD-pencarian dan misi menjadi lebih dan jangan mereka akan menjadi lebih menarik. Permainan ini telah dilaksanakan fungsi rundingan dan watak-watak boleh menjejaskan lawan mereka, menggesa mereka untuk berubah fikiran dan "octyl" jadi untuk bercakap.

Menaiki Cepat di Angkasa Rangers HD: Pencinta pengembaraan Revolusi kapal teks, kerana di sini bilangan mereka meningkat sebanyak beberapa kali. Anda akan dapat mengamalkan Kesedaran dan logik, kepintaran dan ketangkasan.

Untuk menggambarkan (bagi mereka yang tidak mengalami permainan) dan bandingkan dengan versi sebelumnya (bagi mereka yang sudah mempunyai pengalaman dengan projek itu), kami cadangkan untuk mencari permainan Space Rangers HD: Revolusi treler video, yang dinyatakan dengan terperinci semua nuansa yang paling penting dalam permainan.

 

Bermain juga