Your Splinter: Senarai Hitam

Nama alternatif: Your Splinter: Senarai Hitam

Main Splinter Cell: Senarai Hitam - adalah satu projek baru, yang diwujudkan oleh syarikat-syarikat - Ubisoft Montreal, Ubisoft Shanghai, Ubisoft Toronto. Penerbit permainan ini, dibentangkan tiada syarikat kurang terkenal - Ubisoft Entertainment. Permainan ini telah dicipta dan dikeluarkan pada 2013, tahun ini. Iaitu, dua ribu tahun ketiga belas untuk banyak permainan tahun yang amat penting. Ia adalah diperhatikan bahawa pada tahun 2013, tahun yang ternyata banyak permainan, tetapi ini - adalah yang paling popular! Permainan ini boleh menarik perhatian sejumlah besar pemain dari seluruh dunia. Your Splinter: pc Blacklist permainan yang sangat menarik. Secara umumnya selepas peminat permainan video mendapat ke dalam permainan, dia segera menyedari bahawa pemaju melakukan yang terbaik! Jumlah yang luar biasa syarikat-syarikat komputer, pemaju cuba untuk mencipta karya, tetapi tidak semestinya, percubaan ini dinobatkan dengan kejayaan. Dan syarikat-syarikat Montreal, Ubisoft Shanghai, Ubisoft Toronto - ternyata membuat permainan yang telah menjadi kedua-dua baru dan menarik, dan menarik, dan tidak dapat dilupakan! Ini adalah kerja yang luar biasa yang dilakukan oleh pemaju - adalah layak menerima segala pujian!

Mungkin semua orang meminta dirinya - dalam your Splinter: Senarai Hitam bagaimana untuk bermain? Tetapi kita akan, sudah tentu, memberitahu anda secara ringkas bagaimana dan apa yang anda akan sibuk semasa permainan.

Sebaik sahaja anda memulakan proses permainan, perkara pertama selepas memulakan permainan Splinter Cell: Blacklist - anda akan segera melihat video promo sedikit. Dalam video ini anda akan melihat bagaimana penjahat cuba untuk menyerang Amerika Syarikat, untuk mewujudkan ini pelik, sesuatu yang sangat dahsyat. Buat semua penduduk di negara ini untuk berlutut. Menakut-nakutkan mereka. Untuk ini penjahat dahsyat mula bersiap sedia serangan membunuh. Lawan anda telah mula meruntuhkan asas Kedutaan Amerika Syarikat. Tugas anda adalah untuk menyelamatkan sebuah negara yang besar! Anda perlu mengelakkan serangan pengganas, untuk membuat darah rakyat damai atau tidak bersalah - tidak susut! Bahawa orang-orang selamat boleh berjalan di atas tanah Amerika dan tidak takut. Semasa permainan, anda akan melihat biasa kepada anda, Sam. Sebenarnya, dia terpaksa bersara, tetapi masih, dia di sini. Paling penting - dia tidak hilang kemahiran pertempuran yang akan menunjukkan kepada anda misi latihan yang singkat.

Percayalah, anda pasti perlu memuat turun your Splinter: Senarai Hitam. Ini adalah projek yang amat menarik. Kami menggalakkan anda, sebelum anda terlibat proses memuat turun game di internet untuk melihat your Splinter: video Senarai Hitam. Lihat pelbagai video demonstrasi untuk membantu anda menikmati semua yang boleh menawarkan permainan. Anda melihat misi asas, untuk beberapa langkah-langkah pertama dalam permainan. Ia akan naik dan bermaklumat! Apabila anda melihat promo, anda boleh terus ke memuat turun permainan. Layani laman web rasmi permainan - (http://splintercell. ubi. com / senarai hitam / en-us / home /), sebelum memuat turun cek - Splinter your: keperluan sistem Senarai Hitam, jika PC anda memenuhi keperluan ini, maka anda boleh mula secara senyap-senyap swing permainan.

Kami mengesyorkan anda untuk memeriksa fail yang dimuat turun untuk virus. Ini akan memastikan keselamatan komputer anda dan semak sendiri tidak mengambil jumlah yang besar masa. Ia adalah sangat penting untuk dilakukan sebelum anda telah unzipped fail. Sebaik sahaja anda melihat bahawa fail adalah "bersih", anda boleh memasang permainan pada PC anda dan menikmati dimensi permainan!

Kami ingin anda nasib baik! Anda mempunyai semua kerja yang perlu!

 

Bermain juga