Star Wars: Knights Republik Lama

Nama alternatif: Star Wars: Knights Republik Lama

Processor: Pentium III / Athlon 1 GHz

RAM: 128 MB

Video: 32 MB

Disk Space: 3. 7 GB

Star Wars: Knights Republik Lama - komputer permainan peranan-bermain yang berlaku dalam saga alam semesta "Star Wars." Dalam permainan anda berada di luar pada satu peluang besar untuk pergi melalui planet biasa memasang LightSaber anda sendiri dan menyelesaikan banyak teka-teki untuk mendedahkan plot dan tidak seseorang untuk menjadi benar Jedi Knight.

Plot

Permainan Knights Republik Lama, disingkatkan sebagai Kotor ditetapkan untuk 4000000 tahun sebelum peristiwa-peristiwa yang dinyatakan dalam filem. Pada awal permainan, anda akan mendapati diri anda di atas kapal yang dikenali sebagai "puncak menara Endara" adalah di bawah Meal serangan Sith armada berhampiran planet ini Taris. Watak anda - salah seorang juruterbang kapal itu, yang, bersama-sama dengan ahli-ahli yang masih hidup daripada pasukan yang turun ke permukaan planet ini dalam unit menyelamat. Tugas pertama seorang juruterbang muda dalam Star Wars Kotor adalah untuk mencari komander mereka, kapten kapal Jedi Bastila Shan. Akan memburu Bastila dan Sith kuasa, kerana ia mempunyai keupayaan unik untuk pertempuran meditasi, yang sering membantu membendung serangan tentera pemberontak. Tahun keseluruhan adalah mengejar Bastille, dari saat apabila dia cuba untuk merebut Tuhan Gelap yang Sith Darth Revan, tetapi pula yang tidak dijangka peristiwa dan pengkhianatan perantis Sith Darth Malak kecewa semua rancangan untuk Jedi, yang Sith tuan dan kuasa yang dirampas yang baru muncul dan mula mengejar seorang pahlawan . Cerita yang sama anda di Star Wars: Knights Republik Lama bermula dengan menyelamatkan Jedi dari pasukan musuh dan mengambil pelajaran pertama dari guru barunya.

Kelas Watak

Apabila anda membuat watak anda di Knights Republik Lama, anda boleh memilih salah satu daripada tiga bidang pembangunan dengan ciri-ciri yang unik, pertempuran dan peluang aman. Pada mulanya, anda boleh membuat pilihan anda di antara seorang askar, seorang pejuang dengan banyak daya hidup, bajingan, watak yang lemah, memberi tumpuan kepada pergerakan rahsia dan mogok diam-diam, atau pengakap, kelas pertengahan antara kedua-dua yang sebelumnya. Dengan pembangunan plot Star Wars Kotor, bergantung kepada laluan yang anda pilih, watak anda akan menjadi Jedi atau Sith, dan di sini sekali lagi di hadapan anda pilihan adalah antara tiga bidang pembangunan - pahlawan, konsul atau penjaga. Pahlawan - pejuang kenalan, pakar dalam pengendalian LightSaber telah meningkat kekuatan fizikal, tetapi tidak begitu kuat dalam Tentera. Consul - analog daripada ahli silap mata dalam permainan, fokus utama kemahiran membuat untuk teknik pertempuran menggunakan Force. Sentinel - tentera sejagat, sama-sama baik, memegang tampuk LightSaber dan Tentera.

Kuasa

Analog daripada mantra sihir biasa dalam Kotor adalah Kuasa, kemahiran khas yang ada dari sudut tertentu permainan, pejuang seperti gelap dan cahaya. Setiap kemahiran akan menjadi satu daripada tiga bidang - cahaya, gelap atau neutral. Pemain ini tidak mempunyai sekatan dan dia boleh belajar semua kemahiran, jika mereka hanya mempunyai mata pengalaman yang mencukupi, yang diberikan untuk mendapatkan tahap yang baru. Anda juga boleh menggunakan semua kemahiran yang, bagaimanapun, wakil-wakil sebelah cahaya akan membelanjakan banyak lagi mata kepada penggunaan kemahiran tenaga gelap, dan begitu juga sebaliknya, kemahiran Jedi Sith akan diberikan lebih daripada gelap mereka.

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag