Star Wars: Vol

Nama alternatif: Star Wars: Vol

Star Wars: Vol - penembak taktikal atau pihak ketiga dengan unsur-unsur strategi ekonomi. Sebahagian besarnya kesinambungan daripada permainan pertama. Walau bagaimanapun, projek ini sebahagian besarnya baik dan kadang-kadang orang-orang yang cuba bahagian pertama permainan ini, mengakui bahawa Star Wars: battlefront 2 bermain lebih menarik. Seperti sebelum ini, pengguna perlu kembali ke dunia yang hebat. Plot permainan dibangunkan berdasarkan II-VI episod terkenal filem "Star Wars." Pemaju projek - syarikat Pandemik Studios, dan penerbit - LucasArts. Telah dikeluarkan pada tahun 2005 dan sejak itu permainan Star Wars: battlefront 2 adalah darling bilangan besar pengguna. Hakikat bahawa penembak itu telah mendapat populariti yang luas tidak menghairankan. Selepas permainan mempunyai satu tan ciri-ciri yang menarik perhatian peminat pejuang maya. Kami akan mewujudkan beberapa contoh. Star Wars: battlefront 2 pc penuh dengan kesan khas yang menakjubkan, mempunyai grafik yang hebat dan bunyi yang sangat istimewa, kawalan sepenuhnya disesuaikan, pertempuran ruang yang disediakan, dan juga dalam permainan terdapat banyak unsur-unsur sejuk seperti pecut, perubahan pejuang kelas, peralihan dari satu pelayan yang lain dan perkara-perkara lain yang menyenangkan. Juga perubahan telah dibuat seperti pemain tunggal permainan pilihan "Kempen" dan "Tangkap Galaxy." Inovasi berlaku mengenai kelas pejuang. Secara umum, kehidupan adalah bernilai untuk memuat turun Star Wars: battlefront 2 dan terjun ke dalam menarik beliau, penuh dengan peristiwa-peristiwa terang permainan.

Jadi, akan lebih baik untuk mendapatkan rasa permainan ini menarik. Memulakan tempoh acara, yang dikenali sebagai Kebangkitan Empayar. Naratif diadakan di sini bagi pihak pejuang 501 Legion Republik. Tindakan dibangunkan di lokasi yang berbeza. Anda akan dapat untuk melawat planet-planet dan bulan-bulan. Beberapa contoh lokasi daratan: Death Star, Dagobah, Tatooine: Mos Eisley Spaceport, Tatooine: Palace Jabba ini, Endor, Hot dan ruang - Ruang Hoth Space Maygito Space Yavin, dan lain-lain

Terdapat dua tempoh, setiap yang berjuang untuk kedua-dua tentera, iaitu Perang Era Klon (tentera klon Republik terhadap tentera Droid daripada persekutuan Sistem Bebas) dan Zaman daripada Galactic Perang Saudara (Rebel Alliance menentang Empayar Galactic). Pertempuran antara tentera-tentera era yang berbeza adalah mustahil. Dalam pertempuran itu pada masa yang sama memasuki tentera, yang tergolong dalam era yang sama. Semasa pertempuran, yang boleh didapati sebagai alasan, tanah-udara dan ruang teknologi. Secara kebetulan, terdapat beberapa peta di mana anda boleh membuat sandaran tentera dengan kereta kebal atau kenderaan tentera yang lain. Perlu diingat bahawa setiap tentera telah jenis sendiri peralatan, tetapi ia tidak menghalang penggunaan senjata musuh kadang-kadang.

Pelbagai Star Wars: battlefront 2 misi akan menakluki walaupun yang paling mencabar. Semasa permainan anda perlu melakukan sekumpulan tugas. Untuk hanya aktif, anda boleh membangunkan dan meneruskan perjalanan mereka. Sebagaimana yang mereka katakan, batu bergolek mengumpulkan lumut dan tidak. Kami menawarkan rejim-rejim ini

- Single (kempen untuk menakluk galaksi, pertempuran cepat, Cabaran);

- Multiplayer di mana pembantu dan lawan adalah orang sebenar.

Anda akan melihat, sebaik sahaja video Star Wars: battlefront 2 akan datang untuk hidup pada komputer anda, anda akan terjun menceburkan diri ke dalam pusaran peristiwa hebat dan akan dapat mengalami pengalaman yang paling tidak dapat dilupakan. Katakan anda bernasib baik untuk mencapai tahap yang dikehendaki!

 

Bermain juga