Star Wars: Knights Republik Lama

Nama alternatif: Star Wars: Knights Republik Lama

Permainan Star Wars: Knights Republik Lama ( mempunyai nama dalam edisi Rusia Star Wars Knights Republik Lama ) - adalah berbilang platform yang ( PC , Xbox , Apple Macintosh , iOS ) permainan tindakan di mana 2003 - m g . Firma ednomntonskoy Dicipta BioWare , mengkhususkan diri dalam pengeluaran komputer sebagai dan permainan video ditauliahkan syarikat-syarikat yang dikenali Lucasfilm Komputer Bahagian Permainan Kumpulan. Permainan Knights Republik Lama adalah permainan peranan-bermain yang pertama untuk PC di mana peristiwa-peristiwa berlaku di dunia pengarang "Star Wars" . Wira utama permainan ini adalah di antara baik dan jahat. Secara harfiah, dari mana-mana usaha beliau bergantung untuk gabungan kepada cahaya atau gelap. Semua ini mempunyai kesan langsung kepada akhir pilihan permainan.

Jika anda berminat untuk Star Wars Republik Lama permainan, ia adalah sangat penting bahawa anda datang ke laman permainan, memuat turun dan memasang ia ke PC anda.

Melangkah ke dalam permainan, dari awal anda perlu memilih Bintang Wars Lama Republik kelas, di mana terdapat tiga: [ _55_]

  • Askar - seorang pejuang yang sangat kuat.
  • Bangsat - khianat, watak licin yang pada bila-bila boleh backstab.
  • Pengakap - kelas, yang merupakan pengantara di antara seorang askar dan bajingan.

Kemudian, apabila watak utama anda menghadapi pilihan. Siapa untuk sama ada Sith atau Jedi perlu menggantikan yang lama untuk kelas baru. Anda lagi mempunyai pilihan:

  • Jedi Warrior seperti tahap Askar Jedi, mahir mempunyai dan menggunakan LightSaber , sangat kuat, mampu untuk melompat ke musuh dari jarak jauh.
  • Konsul Jedi - kelas yang mampu untuk berkomunikasi dengan Tentera.
  • Jedi Guardian - seorang pejuang yang mahir dengan senjata, dan Tentera. Tahan takut yg tak dpt diketahui, untuk menyebabkan pengsan dan lumpuh.

Di samping itu, jalan cerita permainan Star Wars Republik Lama dibina kelas yang tidak boleh didapati untuk protagonis. Ini adalah kedua-dua kelas yang direka untuk Droids

  • Droid pakar - kelas dicipta untuk pelaksanaan masalah-masalah kecil - Pembaikan pelbagai jenis komputer, penggodaman sistem komputer. Ini termasuk T3-M4.
  • Battle Droid - seorang pejuang yang tahu bagaimana untuk mengendalikan senjata BLASTER. Ini termasuk HK-47.

Tindakan sini berlaku di tujuh planet, setiap yang unik: Tatooine, Dantooine, Taris, Kashyyyk, Korriban, Manaan, Rakata Perdana. Juga pemain perlu melawat planet-planet dan kosmokorabli kosmostantsii: Ebon Hawk, Endariansky Spire, Leviathan, stesen Star Forge dan stesen Yavin.

Permainan Star Wars: Knights Republik Lama melibatkan banyak aksara . Di antara watak-watak dimainkan utama sana: Darth Revan - protagonis, Bastila Shan - tentera Jedi perempuan Peta dan Onasi Canderous Ordo Jolee Bindo - Grey Jedi Konsul, HK-47 - membunuhnya Droid , T3-M4 - Droid pakar Juhani - muda Jedi Guardian, Zaalbar - pengakap. Antara watak-watak bukan pemain-- Ajunta Pall Pall Darth Bandon Darth Malak , [ _145_] Bendak Starkiller dan lain-lain lagi.

Anda masih belum memutuskan pada fakta sama ada anda perlu memuat turun Star Wars Lama Republique, maka kita akan mengesyorkan anda untuk query permainan dalam talian Star Wars Republik Lama video dan melihat video gambaran keseluruhan dan video promosi yang akan membantu bentuk permainan ini pendapat mereka sendiri.

Jadi, perlu Bintang Wars Lama Republik turun lebih baik daripada laman web rasmi, dan melibatkan diri dalam dunia fantasi, di mana anda perlu dan berjuang dan bermain Minigames dibina di sana.

Kami yakin bahawa anda akan menikmati. Nasib baik!

 

Bermain juga