Star Wars: Pasukan Unleashed 2

Nama alternatif: Star Wars: Pasukan Unleashed 2

Permainan Star Wars: Pasukan Unleashed 2 - adalah penembak benar-benar berbilang platform (Xbox 360, PS3, Nintendo Wii, PS2, PSP, Nintendo DS, PC), yang tidak meninggalkan apa-apa acuh tak acuh peminat permainan video fiksyen bersemangat sejarah yang menarik, pengembaraan yang menarik dan rahsia misteri. Ini permainan video telah disampaikan kepada pelakon Amerika yang terkenal dan pengeluar Samuel Leroy Jackson pada tahun 2009- pada Spike Anugerah Permainan Video. Pemaju dan penerbit permainan ini adalah LucasArts Hiburan Syarikat, lokalizavala di Rusia dikenali syarikat 1C-SoftKlab. Dalam versi Rusia permainan dipanggil Star Wars: Unleashed Kuasa 2.

Peristiwa di tempat pengambilan permainan antara episod ketiga dan keempat Star Wars.

Protagonis bangun dalam beberapa jenis makmal di planet ini Kamino. Diketahui oleh semua Lord Vader menggesa wira yang dia bukan seorang lelaki, tetapi hanya klon eksperimen, diwujudkan hanya supaya dia memenuhi kehendak Maharaja. Walau bagaimanapun, wira melarikan diri dari penjara kerana mereka tidak percaya kisah Lord Vader.

Jadi bermula cerita dalam The Force Unleashed 2. Ini adalah apa yang anda akan melihat jika anda pergi ke laman web rasmi permainan dan membuat keputusan untuk memuat turun Star Wars: Pasukan Unleashed 2. Pasang pada permainan PC anda dan mula bermain, anda akan mempelajari ciri yang berikut:

• Vader Darth;

• protagonis - Starkiller;

• Juno Eclipse - dikasihi protagonis kita, salah satu daripada komander Perikatan dan kapten kapal «Salvation»;

• Baron Tarko - hamba saudagar, pemilik kasino, yang juga komander unit, terletak di planet Cato Neimoidia;

• Ketua Kota - Jedi Master.

Seperti dalam bahagian sebelum ini, di sini watak mempunyai senjata dan kuasa. Jadi Starkiller mempunyai dua lightsabers, dan sifat-sifat pedang ini bergantung kepada warna kristal. Selain itu pemain boleh menggunakan kekerasan. Keupayaan watak muncul bergantung kepada bagaimana anda lulus permainan ini, atau mereka boleh memperbaiki mata yang diberikan untuk membunuh lawan anda. Kemahiran tempur begitu juga meningkat dengan mata. Dalam permainan Star Wars Force 2 Anlished muncul wira kebolehan baru

1. Gila - tindakannya adalah disebabkan oleh hakikat bahawa musuh mula membunuh diri atau mula membantu pemain itu sendiri.

2. Angkatan rusuhan - tindakannya adalah disebabkan oleh hakikat bahawa jangka pendek meningkatkan kerosakan dan tenaga, yang mempunyai Stapkiller.

Jika anda belum membuat keputusan sama ada untuk memuat turun permainan ini, maka anda akan dinasihatkan untuk meminta talian Star Wars: Pasukan Unleashed 2 video. Membiasakan diri dengan ini atau beberapa permainan video yang lain Pasukan Unleashed 2, anda lebih baik boleh memahami sama ada atau tidak membuang masa anda pada permainan ini.

Dan (permainan) adalah benar-benar baik. Selepas semua, ia mempunyai dua pengakhiran yang benar-benar bertentangan: cut-tempat kejadian terakhir bergantung kepada apa - gelap atau cahaya - sebelah memilih watak utama. Untuk menjaga tipu muslihat dan meninggalkan anda untuk berakhir yang tidak diketahui, kami tidak akan mendedahkan kandungan pengakhiran ini di sini. Masuk ke dalam Star Wars: Pasukan Unleashed 2 bermain dan membuat pilihan ini untuk diri sendiri! Dan membiarkan permainan keseluruhan secara umum, akan menjadi satu kejutan yang menyenangkan untuk anda.

 

Bermain juga