Steel Legions

Nama alternatif: Steel Legions

Steel Legions dalam talian permainan - rangkaian ngeri yang menakjubkan, yang sempurna sepadan dengan pertempuran pasukan dengan strategi individu pemain individu. Berbilang penembak dinamik mendapat memegang perhatian anda dari minit pertama. Anda akan belajar bagaimana untuk menguruskan kereta futuristik yang luas, menaik taraf mereka untuk memikirkan bergerak taktikal untuk memenangi pasukan membenci musuh. Tindakan bersepadu dengan puak memberi keyakinan dan perasaan bahawa anda pasti poderzhat sekutu dipercayai, memberikan keseronokan. Pengeluaran sumber-sumber berharga dan penaklukan wilayah - insentif yang baik untuk memberikan semua yang terbaik dengan sepenuhnya di medan perang. Steel Legions talian peristiwa membesar dalam realiti alternatif. Memilih pihak yang baginya akan berjuang sampai mati, anda dengan ini menentukan laluan anda dalam kehidupan di dunia ini berwarna-warni dan pada masa yang sama kejam.

Ada kemungkinan Steel Legions bermain tanpa memasang pelanggan. Tetapi, jika anda ingin, anda boleh memuat saiz pelanggan yang kecil. Keperluan sistem untuk permainan adalah kehormatan yang berbeza. Parameter utama - sistem operasi Windows, pemproses Pentium , pelayar moden dan sambungan internet. Anda juga akan diminta untuk mendaftar dalam permainan Steel Legions, yang akan membuka pintu dan ke dalam alam semesta yang tidak diketahui di mana kemarahan tepu peristiwa berdarah. Akaun dicipta seperti berikut: Pemasukan nama pengguna, kata laluan difikirkan, dilaporkan alamat e-mel dan tarikh lahir. Kemudian anda perlu semak bahawa anda menerima terma-terma dan syarat-syarat projek Privasi dicalonkan dan pendaftaran Steel Legions selesai.

Seperti yang telah disebutkan, bermain Steel Legions, anda perlu memilih sisi. Steel Legions, pemberontak Pandora, Wilayah Golden dan Tundran Warriors постоянноконфликтуютдругсдругом . Empayar Phoenix terletak di kawasan pergunungan yang sejuk. Penduduk kecil ini lebih suka cara yang rasional dalam kehidupan, kerana mereka benar-benar rosak. Dan ia digunakan lebih awal untuk merancang apa-apa majlis. Pandora adalah juga nasib pemberontak tidak menikmati. Mereka hidup di padang pasir di mana tidak ada kemungkinan sama sekali untuk menggunakan sumber semula jadi. Walau bagaimanapun, wakil-wakil puak memenangi semula mereka daripada pesaing mereka, dan dengan itu boleh menyimpan bertahan. Perkara yang berbeza di Wilayah Emas. Semua dalam banyak di sini, dan rakyat tidak akan tahu keperluan. Seperti kehidupan yang menjadikan mereka agak malas dan ragu-ragu apabila ia datang kepada isu-isu ketenteraan yang serius. Hidup membazir mereka suka, dan mengapa mengubah apa-apa apabila kekayaan itu sendiri terapung di tangan. Pahlawan Alam - puak yang paling teruk. Ia menjadikan keadaan hidup yang buruk itu. Kanak-kanak alam telah belajar untuk menyesuaikan diri dengan keadaan yang berbeza, jadi jangan takut apa-apa kesulitan. Selain itu, mereka hanya suka negara mereka dan bersedia untuk memecahkan setiap tempat pada sesiapa yang berani menceroboh hak milik mereka.

Sejak plot permainan adalah berdasarkan permusuhan, keamanan anda boleh hanya impian. Musuh potensi anda adalah pecahan pemain lain. Ingat bahawa tanah otvoyuete lebih - begitu juga puak anda berpengaruh di alam semesta maya yang luas. Juga perlu berjuang dengan looters yang dan berusaha untuk mengambil harta anda. Terdapat peluang untuk melakukan merampas sumber-sumber. Jangan mengganggu, ia tidak benar-benar cara yang adil untuk mendapatkan memegang cara yang diperlukan. Lagipun, perang ini akan sesuai dengan semua kemudahan yang anda hanya akan mencapai matlamat kita. Ingat bahawa kekayaan membolehkan kita untuk memperbaiki teknik, yang dalam simpanan anda. Satu teknik berkuasa - kunci kepada kejayaan dalam operasi ketenteraan. Jangan lupa untuk menjaga satu senjata yang sesuai. Tangki boleh dipasang pada modul yang berbeza, sistem, peralatan, dan juga senjata.

Perlu juga dinyatakan bahawa bermain permainan Steel Legions Anda bukan sahaja akan mengambil bahagian di dalam pertempuran abadi. Terdapat banyak kelas yang perlu memberi perhatian dalam masa lapang mereka. Sebagai contoh, perdagangan. Kakitangan terdapat pasaran setiap empayar Marketplace. Dan ia akan bersetuju, sangat mudah.

Permainan Legions Steel disediakan untuk anda banyak kejutan yang menyenangkan. Gaya Mesin sains fiksyen porazhat imaginasi anda. Grafik 3D memberikan rasa realiti. Dan keupayaan untuk menggunakan kemahiran strategik akan dinikmati oleh sesiapa sahaja yang mahu mencapai keputusan yang menggayatkan. Pemaju permainan, syarikat itu Splitscreen Studios GmbH, telah mencuba yang terbaik untuk memastikan anda mendapat kenikmatan maksimum daripada permainan. Apa yang tinggal untuk mengucapkan permainan semangat dan sikap yang positif!

 

Bermain juga