Kubu kuat Kerajaan-kerajaan

Nama alternatif: Kubu kuat Kerajaan-kerajaan

DAN Stronghold Kingdoms gras - Permainan Syarikat Firefly Studios - Permainan dalam talian terkenal Pemaju Stronghold . Selepas menghabiskan jumlah yang besar kerja, pemaju telah mencipta permainan benar-benar berbaloi, yang akan dinilai, sebagai pencinta versi sebelumnya, dan hanya pencinta permainan berbilang baik.

DAN grata dalam permainan dalam talian kubu kuat Kerajaan-kerajaan boleh jika komputer anda memenuhi keperluan. Dan gras kubu kuat Kerajaan-kerajaan Dalam Talian mempunyai apa-apa kehendak

- Sistem operasi: XP / Vista / Tujuh ;

- Processor: 1 GHz atau lebih tinggi;

- Memori: 512 MB untuk XP, sekurang-kurangnya 1 GB untuk Vista / Tujuh ;

- Serasi Video dengan DirectX 9;

- 150 MB ruang cakera keras bebas;

- Menyambung ke Internet.

Langkah seterusnya adalah perlu pendaftaran dalam permainan kubu kuat Kerajaan, yang dibuat sebagai mudah dan boleh difahami, supaya hanya mengambil masa beberapa minit. P egistratsiya kubu kuat Kerajaan-kerajaan membayangkan data input berikut dalam bentuk yang khas di laman web permainan:

- Alamat e-mel;

- Kata Laluan.

Pendaftaran kubu kuat Kerajaan-kerajaan Dalam Talian kemasan memuat turun dan memasang pelanggan permainan. Selepas pemasangan, anda boleh terus ke permainan.

Stronghold Kerajaan-kerajaan permainan dalam talian yang mengambil banyak dari pendahulunya, tetapi terdapat bahagian diubah dengan ketara. Pertama, perubahan telah terjejas permainan sfera perdagangan, yang kini lebih realistik. Oleh itu, dalam pelbagai transaksi, hasilnya tidak boleh dilihat serta-merta, tetapi selepas beberapa waktu, kerana pelaksanaannya. Perdagangan dan bahagian sumber kini boleh hanya dengan ibukota. Kekal sebagai model ekonomi - yang menghasilkan peruntukan yang diperlukan untuk taman-taman tumbuhan, membina ladang dan kemudahan lain yang uchuvstvuyut dalam katerer pengeluaran. Selepas mengeluarkan semua peruntukan yang disimpan di dalam kandang, dan kayu, batu dan lain-lain sumber berbohong dalam gudang.

Pada Stronghold Kingdoms bermain boleh mencari tiga kad: a global, peta kampung dan peta istana.

DAN grata dalam permainan kubu kuat Kerajaan-kerajaan Dalam Talian dengan peta dunia adalah perlu apabila terdapat keperluan untuk mengambil apa-apa usaha atau untuk melihat dua penempatan rapat, kampung-kampung, musuh atau unit bersekutu.

Pada peta kampung anda boleh melihat semua bangunan mereka, untuk menonton proses kehidupan di kampung.

Peta Castle membolehkan melihat mengukuhkan bahagian, tetapi tidak mengadakan peruntukan bagi penyertaan pemain dalam apa yang berlaku. Sebagai contoh, anda kelihatan seperti istana cuba untuk menangkap tentera musuh, dan jika perlu, menukar taktik dan pembela sikap.

Semua bangunan yang dibina jumlah masa yang berbeza - dari minit untuk jam. Nota tetingkap bantuan penyelidikan boleh meningkatkan kelajuan pembinaan, tetapi ini memerlukan pengalaman yang pemain diberi pada tahap yang lebih tinggi, atau melabur wang sebenar dalam permainan.

Permainan ini mempunyai enam jenis unit: modal n s , petani, spearman, pemanah, pemain pedang dan tarbil. Untuk kerjasama lebih rapat boleh menyertai mana-mana pihak. Bilangan maksimum pemain adalah terhad kepada 40 dalam kesatuan, dan komunikasi berlaku sama ada melalui forum khas atau dengan menggunakan dibina dalam sembang.

DAN grata di kubu kuat Kerajaan-kerajaan akan terutamanya yang menarik untuk peminat yang bahagian-bahagian sebelumnya permainan legenda, tetapi bukan sahaja mereka satu permainan akan menjadi menarik. Pencinta permainan yang baik akan menghargai permainan baru ini, kerana kita menerima banyak penambahbaikan dan naik taraf, permainan mencapai tahap yang baru. Satu grafik yang direka dengan baik dalam permainan membolehkan anda untuk menikmati pertempuran zaman pertengahan dengan terperinci menarik.

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag