Campur Tangan Taktikal

Nama alternatif: Campur Tangan Taktikal

Campur Tangan Taktikal - permainan dalam talian dalam genre penembak orang pertama . Permainan Taktikal Campur Tangan , menurut peminat, cukup mengingatkan yang terkenal, permainan popular Kaunter-Strike. Dengan kata-kata, anda mungkin telah membentuk tanggapan tertentu, dan yakin bahawa yang baik.

Main permainan Intervensi Taktikal dalam asal dan tidak dalam versi beta, kerana titik data yang hanya ada satu kemungkinan, anda mungkin suka seawal tahun ini.

Seperti dalam mana-mana permainan komputer tidak boleh melakukan tanpa pemain penjelasan dan membuat akaun anda. Dalam erti kata lain, Taktikal cek Intervensi pertama yang anda mesti mengatasi untuk memasuki dunia api kekal. Tiada apa-apa yang luar biasa, yang paling penting, menentukan data yang betul:

 • Masukkan alamat e-mel yang sah;
 • Nyatakan kata laluan, dan ingat.

Anda boleh mula bermain Intervensi Taktikal. Di sini anda adalah dialu-alukan oleh dunia pertempuran tentera. Anda masukkan ke dalam salah satu daripada dua pasukan yang dicadangkan - pengganas atau Kaunter. Iaitu Felts anda marah, menakutkan dan memusnahkan segala-galanya dan setiap orang dalam watak laluannya Felts pertahanan berani yang membenci pengganas yang melanggar ketenangan orang awam. Dalam keadaan ini, pilihan adalah milik anda. Sekarang meneruskan kepada kemusnahan penyangak ini, dan mereka anda. Untuk melakukan ini, pengeluar syarikat Korea memberi anda peluang untuk memilih mana-mana kad untuk berjuang. Terdapat juga jalan di senja, adalah menakutkan. Tetapi anda tidak takut.

Juga di sini anda tidak akan ditinggalkan tanpa senjata, untuk menembak mudah dan kekalahan yang kuat. Dibentangkan di sini dalam jumlah yang besar, bahawa mata menyimpang

 • SMG;
 • Senapang Serangan;
 • Pistols;
 • Senapang patah;
 • Senapang sniper.

Juga di sini anda diberi pilihan elemen yang berbeza

 • Pakaian Seragam;
 • Gear;
 • Peralatan;
 • Faedah;
 • Bom.

Pakaian Seragam - pakaian disediakan untuk kedua-dua pengganas dan Kaunter di tiga pilihan.

Gear - sesuatu yang meliputi aspek yang penting dalam badan. Ia juga: muka, mata, telinga, kaki dan sarung.

Peralatan - semua yang anda perlukan - senapang anjing. Selain itu, pasaran gelap, dan pengumpulan lain perkara yang berguna.

Perks - segala macam tambahan untuk watak-watak dalam proses permainan.

Bom - ia pendapatan bagi pembunuhan, yang dibahagikan kepada empat peringkat.

Sebagai permainan Intervensi Taktikal talian, Bolehkah anda bayangkan apa yang ia adalah satu peluang yang tidak berjuang dengan lawan komputer, dan dengan watak dikawal oleh manusia. Anda boleh bermain sebagai satu pasukan dengan rakan-rakan, mengembangkan babak aksi keseluruhan.

Sesetengah mungkin berfikir bahawa ia adalah sebuah mitos, tetapi anda boleh bermain permainan Intervensi Taktikal secara percuma, yang juga meningkatkan jumlah peminat masa depan permainan.

Korea berjanji bahawa permainan ini Taktikal Campur Tangan menghargai grafik dicipta bandar tentera ini. Jadi bermain dan cuba tangan anda bernilai. Simpan semula orang awam keamanan - mendaftar. Dan menjemput untuk melawan menarik, rakan-rakan. Ada pertempuran yang baik!

 

Bermain juga