Taern

Nama alternatif: Taern

Taern Permainan adalah satu permainan komputer yang menarik yang penuh dengan pelbagai pencarian. Permainan ini dianggap sebagai dinamik, permainan berbilang, yang dibangunkan dalam genre RPG.

Dalam permainan, anda akan bertemu Taern talian dengan sistem pertempuran taktikal ini.

Pendaftaran Permainan Pride Taerna tersedia hanya untuk pengguna yang mempunyai penuh lapan belas tahun. Anda boleh mendaftar dalam permainan Pride Taerna jika pilih

  1. Alamat emel anda.
  2. Kata laluan yang unik-Nya.
  3. Tarikh lahir beliau.

Dalam permainan, anda boleh memainkan Taern kelas dipilih. Dengan beberapa daripada mereka yang anda boleh meneroka dalam kajian ini:

  1. Pemanah - kelas yang tahu bagaimana untuk menyerang pada satu jarak. Ia boleh menyebabkan kerosakan fizikal yang teruk. Juga kelas ini mempunyai daya yang hebat.
  2. Shaman. Voodoo - mereka menggunakan orang yang lemah untuk kepentingan mereka sendiri. Kelas ini bergerak di seluruh dunia. Shaman ini mengira musuh-musuh anda di jarak jauh.
  3. Gasar - kelas yang mempunyai serangan yang kuat. Beliau adalah sangat kuat pada jarak dekat. Dia berkuasa rendah daripada semua kelas lain.

Permainan Pride Taerna okuet anda ke dunia yang indah dengan hutan tebal yang besar dan tasik yang indah.

Permainan Pride Taerna bermain anda akan di sebelah salah satu Empires: Chimes atau Taera.

Empayar Chimes diserang Empayar Taera. Mereka dibakar domain tempatan, dirompak dan sampai ke ibu kota kubu diraja Korelamon.

Tentera Taernskaya memutuskan untuk berhadapan dengan musuh-musuh dengan bangga dan dipimpin oleh Raja Kandel datang ke pertempuran. Malangnya, mereka hilang, dan raja yang jatuh dalam pertempuran Kandel.

Sekarang tiada apa yang boleh menghentikan kejam Empayar Chimes. Di sekeliling api mula membakar. Hampir semua mati dan mereka yang terselamat telah memikirkan bagaimana untuk melarikan diri, dan bukannya terus pertempuran. Dari saat yang bermula melarikan diri yang hebat ke laut.

Main permainan Pride Taerna anda akan, bermula dengan sisa-sisa saudara-mara beliau. Anda perlu bersiar-siar yang panjang, tetapi anda mendapat ke bandar, di mana anda boleh mencari perlindungan. Tetapi berehat di sana dan anda tidak akan berjaya. Anda akan menunggu pertempuran baru.

Permainan Pride Taerna talian anda perlu memilih watak. Sebaik sahaja anda memilih watak, anda akan mengambil jam itu berperang.

Anda perlu menyimpan binasa kini sebuah negara yang pernah desa yang indah yang berkembang maju.

Menawarkan pertempuran berasaskan giliran yang menarik. Anda boleh berjuang adalah satu dengan pembantu yang paling setia atau dengan sekumpulan besar askar terdesak.

Di sini anda akan menghadapi cerita yang menarik, dan pemandangan yang sempurna dicat yang membezakan permainan ini dari yang lain.

Perkara yang paling menarik dan menarik ialah watak-watak anda jangan hanya mengikuti langkah-langkah yang telah dicipta oleh pemaju. Anda menjalani kehidupan yang sebenar bersama-sama dengan semua watak-watak. Anda mempunyai pilihan dalam permainan: menjadi penjahat, samseng dan serta-merta mencapai semua matlamat mereka atau untuk mengikuti jalan kuda yang mulia.

Permainan Pride Taerna talian memenangi terima kasih kejayaan besar kepada permainan itu, watak-watak dan ciri-ciri lain!

 

Bermain juga