TDP4 Pasukan Battle talian

Nama alternatif: TDP4 Pasukan Battle talian

TDP4: Team Battle Online - yang berasaskan pelayar berbilang penembak dinamik percuma. Permainan ini adalah penembak permainan klasik yang memerlukan pemain dikumpulkan untuk tugasan bersama. Peserta berkumpul dalam pertempuran besar pertempuran berdarah dan cuba dengan segala cara untuk memenangi kemenangan didambakan. Maklum balas yang cepat, keberanian, aktiviti dan kuasa senjata adalah penting untuk membantu pasukan mencapai matlamatnya. Secara umum, TDP 4: Pasukan Battle permainan mampu memenuhi keperluan mana-mana pengguna, seperti yang seramai tiga mod yang berbeza: tunggal, pasukan, dan usaha. Alami semua yang terbaik dan berasa adrenalin terbit setiap darah masa pada menjangkakan bahaya baru! Ayuh! Percayalah bahawa anda mampu menjadi yang terbaik daripada yang terbaik!

TDP 4: Pasukan Battle pendaftaran melibatkan memasuki barisan yang sama maklumat berikut: Alamat e-mel, kata laluan, pemilihan pelayan. Kemudian anda tekan butang "Play Now" dan diangkut ke dalam dunia yang dipenuhi dengan pengembaraan yang tidak dapat dilupakan. Gembira bahawa bermain TDP 4: Pasukan Battle boleh didapati kepada sesiapa yang berminat. Keperluan sistem tidak takut setinggi langit, supaya anda boleh menikmati permainan dan menggunakan konfigurasi purata komputer mereka. Perkara utama - untuk menyambung ke internet, dan, sudah tentu, pelayar moden.

Bermula TDP 4: Pasukan Battle main, anda sudah tentu mencuba semua mod itu. Jadi, Kami menawarkan

- "Game Maut" (satu terhadap semua, anda mesti berjuang pada semua pihak)

- "Team Permainan Maut" (tersedia untuk bermain dalam pasukan biru dan merah - pilihan adalah milik anda)

- "Tangkap masuk" (Pasukan anda akan mendapat mata dengan koordinat bendera musuh dan harus cuba untuk merebut mereka).

Kehadiran tiga jenis pertempuran membuat permainan yang lebih menarik, kerana sebaik sahaja seseorang boleh bosan tanpa masalah pergi kepada yang lain. Jadi mengapa languishes bosan pada masa lapang anda, jika anda mempunyai peluang yang begitu kaya untuk menghabiskan masa mereka?

Permainan TDP 4 membolehkan anda untuk mendapatkan sumber-sumber untuk mendapatkan pengalaman dan syiling simpan pasukan Mata dan sentiasa mengepam wira anda. Ia harus berkata tentang pingat, mendapatkan bahawa walaupun sukar, tetapi agak nyata. Tetapi bagi setiap pingat diberi nota tambahan. Anda juga boleh meningkatkan senjata, menjadikannya lebih kuat dan benar-benar boleh membawa maut. Secara kebetulan, ada sebuah kedai khas di mana anda boleh memilih apa sahaja yang anda suka, hanya untuk mempunyai cara untuk membayar untuk hawa nafsu mereka. Selain itu, senjata senjata dalam permainan agak pelbagai. Anda akan dapat mengambil kesempatan daripada senjata yang mod. Jadi membeli gear sejuk dan musuh menunjukkan membenci apa yang anda boleh buat! Dengan cara itu, pesaing akan menjadi seperti watak-watak janaan komputer dan pemain sebenar.

Di samping itu, tahap baru dibentangkan dengan peluang untuk memperoleh barang yang berguna sebelum ini tidak boleh diakses, jadi anda masih boleh meningkatkan parameter seperti ketepatan, pertahanan, kesihatan, explosiveness, kuasa, nasib, dan lain-lain Nah, jika anda akhirnya membuat keputusan untuk mendapatkan sokongan sekutu-sekutunya, dialu-alukan untuk menyertai puak. Kerjasama dengan nama samaran lain meluaskan pelbagai kemungkinan anda. Terdapat banyak yang perlu dilakukan, tetapi anda akan mempunyai masa untuk memberi perhatian kepada permainan yang pelbagai rupa - dan semuanya berjalan dengan sebaik mungkin!

Sistem Penilaian dalam TDP 4: Pasukan Battle talian akan biarkan anda berehat. Semangat persaingan hanya akan memberi faedah! Siapa yang tidak mahu untuk memenangi kejohanan itu? Jangan buang masa dengan sia-sia yang sama! Cara anda untuk kemasyhuran Anda boleh mula sekarang!

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag