TERA dalam talian

Nama alternatif: TERA dalam talian

TERA talian - pelanggan berbilang hebat permainan bermain peranan. Mengenai projek Internet telah dimulakan melalui usaha kedua-dua syarikat. Pencipta bertindak Bluehole Studio, dan penerbit - NHN Corporation. Yuran satu masa membolehkan TERA memuat turun dan terjun ke dalam pergolakan pengembaraan yang menarik. Anda akan perjalanan di seluruh dunia, dilahirkan pada badan Arun dan Bola - dua gergasi tidur. Mula berkenalan dengan Abroberiey anda mendapati diri anda di sekitar expanses besar yang terdiri daripada dua benua dan pulau-pulau kecil. Semua lokasi berbeza-beza banyak antara mereka sendiri dan kejutan luar biasa sembunyikan. Walaupun ia adalah dunia benar-benar terbuka dan pencinta bersiar-siar melalui kawasan yang belum diterokai akan membuat anda sibuk! Raksasa yang dahsyat yang akan bertemu dalam perjalanan perlu kejam dimusnahkan, dan pekerjaan yang akan muncul sebagai berlakunya keadaan perlu dilaksanakan dengan sempurna. Semasa permainan watak membangun dan menjadi lebih kuat. Setiap hari anda akan lebih yakin dalam kebolehan mereka sendiri, dan mengambil bahagian dalam pertempuran yang tidak berkesudahan hanya membahagiakanku. Sistem pertempuran - salah satu kekuatan permainan. Secara kebetulan, seorang pemain dapat menahan orang ramai seluruh musuh-musuh, yang paling penting memperoleh kemahiran yang diperlukan. Dalam pertempuran berhampiran perlu berupaya untuk memilih arah kesan dan matlamat menguasai panjang. Ini bukan semua faedah projek dan menilai semua keseronokan anda boleh cip apabila, anda mula bermain TERA.

Setelah membeli dan memasang pelanggan permainan pada PC yang akan dapat menikmati dinamik, kekaburan dan kecantikan. Perhatikan senarai keperluan sistem minimum untuk permainan yang: CPU P4 2,5 MHz, kad grafik ATI Radeon 9600 atau NVidia GeForce 6600 (128 MB memori dan 2. 0 shaders) DirectX 9 serasi. 0C; 20 GB ruang bebas pada cakera keras dan 1GB RAM. Jika parameter ini adalah normal, dengan pemasangan permainan tidak ada masalah.

Oleh itu, mainan yang diingini pada komputer anda dan anda baru sahaja mula bermain TERA. Di mana untuk bermula? Pertama, anda perlu melalui prolog, di mana anda akan mengawal tahap watak anda 20. Ia membantu untuk memahami sama ada anda suka kelas yang dipilih. Tetapi selepas anda mula mengepam dari awal. Kedua, sekali milik memutuskan kelas (terdapat tujuh kelas yang disediakan) harus bermula untuk melaksanakan banyak pencarian yang dibahagikan kepada bahagian utama dan. Sejarah permainan satu untuk semua kaum. Plot akan membawa anda ke hadapan, dan dengan itu, pemandangan yang sentiasa berubah. Terima kasih enjin grafik Engine Unreal 3mir kelihatan hidup dan oleh itu menarik bagi pencinta pelbagai. Setiap bangsa mempunyai ciri-ciri sendiri, tetapi semua penduduk alam semesta hebat persamaan - perjuangan menentang musuh luar. Anda hanya seperti yang lain daripada kamu akan berperang menentang kejahatan, cuba untuk membersihkan tanah itu daripada roh-roh jahat.

Permainan TERA membolehkan untuk menyerang pemain lain. Tetapi secara jujur, ini tidak benar-benar perlu. Faedah yang penting dalam hal ini, tetapi murka lain pengguna yang ingin membalas dendam komrad - ia dengan mudah. Terdapat juga kemasukan pilihan ke dalam kesatuan. Sebagai sebahagian daripada kesatuan, anda boleh mengambil bahagian dalam peperangan yang besar. Pergaduhan tersebut berlaku standard - dinding ke dinding. Anda perlu membuat keputusan untuk diri mereka sendiri sama ada anda memerlukan sokongan, atau anda sendiri adalah lebih mudah dan lebih selesa untuk meneroka kawasan sekitar dan untuk mengatasi masalah. Dengan cara itu, ada sesuatu yang tidak akan mampu sahaja. Penjara ini. Tetapi jika anda asasnya sunyi kerana tidak ada yang tidak menyebabkan mencampuri. Oh, dan ia berlaku yang anda tidak boleh melakukannya tanpa bantuan. Sebagai contoh, perkhidmatan doktor, lambat laun perlu setiap pemain.

Permainan TERA akan memberi banyak kenangan manis. Sehingga anda mencapai tahap maksimum, bukan hanya masuk ke dalam keadaan tertekan yang memerlukan tindakan tegas dan berani. Ringkasnya, sistem yang direka pertempuran, grafik berkualiti tinggi, kelas kira-kira, mesra pengguna antara muka, menetapkan permainan terpuji menarik Dungey - semua ini dan banyak lagi akan menggembirakan anda sepanjang permainan. Jadi jangan diletakkan di luar, dan cepat menyertai komuniti permainan! Semoga segala impian anda menjadi kenyataan!

 

Bermain juga