The Titans Hilang

Nama alternatif:

Hilang Titans - permainan Multi hit. Pengeluar permainan memberikan anda peluang untuk tinggal di peranan Giant. Titan dalam huru-hara di dunia - satu daripada Titan hilang dominan - Hyperion.

Anda boleh memainkan The Titans Lost, tetapi pada mulanya adalah perlu untuk melihat keperluan sistem:

• tetapan PC purata;

• Sambungan ke Internet.

Permainan Hilang Titans memerlukan Pemain oformenie rasmi di laman web, membuat akaun anda. Hilang Titans pendaftaran tidak mengambil banyak masa, dan memerlukan petunjuk yang benar identiti pemain

1. layari laman web rasmi permainan The Titans Hilang;

2. memilih bahagian - Main;

3. kerana anda tidak mempunyai akaun lagi - anda memilih berturut-turut - buat - buat akaun;

4. masukkan nama (akaun)

5. fikirkan dan tuliskan kata laluan anda, yang terdiri daripada tidak kurang daripada enam huruf atau nombor,

6. mengulangi kata laluan ukaznogo lebih awal dan jangan mengulangi kata laluan dalam rangkaian atau permainan lain -

keselamatan akaun anda,

7. masukkan alamat e-mel anda yang sah;

8. masukkan kod yang ditulis di baris berikutnya;

9. Jika anda bersetuju dengan syarat-syarat penggunaan dan dasar-dasar permainan - semak;

10. ketuk - pendaftaran.

Pada masa akan datang, anda hanya akan memasukkan nama, kata laluan dan kod ukaznogo. Sekarang anda boleh memulakan permainan. Dari awal, pilih kelas mana yang anda masukkan. Di The Titans Lost boleh memainkan salah satu daripada tiga kelas:

• pahlawan;

• Ranger;

• ahli silap mata.

Pahlawan - kuat, seperti tangki, adakah kerosakan berat, hits musuh berganda pada masa yang sama. Sentiasa membawa pedang gergasi, yang dengan mudah membuka jalan bagi sekutu-sekutu mereka.

Ranger - deft utama dengan busur dan anak panah maju. Pada masa yang sama memberi kesan negatif kepada beberapa positif dan wira lain.

Mage - wira yang paling kuat yang hanya menggunakan sihir. Sentiasa membawa tongkat sihir yang menghasilkan sejuk.

Apabila anda mencapai tahap tertentu dalam permainan, anda perlu memilih puak di sebelah, yang anda akan. Bergantung kepada pilihan anda semua parameter permainan. Sebelum anda membuat pilihan, adalah perlu untuk mempunyai pengetahuan tentang ciri setiap puak, yang tidak akan membuat kesilapan dan memilih rumah untuk jiwa.

Hilang Titan permainan dalam talian menawarkan anda tiga puak - Houses Besar, masing-masing dengan falsafah individu

• House Levidis;

• Kalgeris House;

• House Vendramin.

House Levidis - adalah lelaki paling bijak, tahan lasak dan tenang. Warna utama - putih dan hitam. Kekuatan mereka di Pegasus Syurga. Terlibat ahli-ahli Dewan - diplomasi, pembangunan bandar dan perdagangan.

House Kalgeris - keluarga bangga. Melindungi bandar mereka sebagai Cerberus dengan tiga kepala, kuat, peka dan berpengetahuan. Menarik kekuatan dari Cerberus Api. Warna yang mewakili keluarga mereka - ungu dan emas. Aktiviti - industri dan keselamatan.

House Vendramin - wakil ringan kepala dan bijak. Yang terbaik strategi dan pemikir. Kuasa - Hydra Ocean. Mereka berbanding dengannya. Warna - perak dan biru. Sentiasa mengambil keputusan pertama.

Jika anda merasakan keinginan untuk melindungi penduduk negara ini dan menyelamatkan Titan - memulakan permainan di The Titans Hilang dalam talian.

Permainan TLT diberikan kepada anda dalam yang terbaik seumpamanya di graf, yang mana anda boleh mengucapkan terima kasih kepada pencipta. Adakah dalam dunia kesenangan. Tuah kepada anda!

 

Bermain juga