Dunia Rahsia

Nama alternatif: Dunia Rahsia

Rahsia Dunia permainan, yang pasti untuk menarik perhatian orang-orang yang sangat gemar mistik. Mungkin ada yang telah lama dikehendaki di dunia sebenar kita, seperti dalam permainan Rahsia Dunia makhluk mistik talian wujud.

Permainan TSW penuh dengan mitos mistik rahsia, penuh dengan sihir.

Pendaftaran Rahsia Dunia mewakili yang luar biasa sedikit. Perlu membuat beberapa langkah tambahan sebelum anda membuat akaun anda sendiri. Dan sebagainya, anda perlu:

1. Login permainan.

2. Tekan pada akhir laman utama menu pautan « Komuniti » .

3. Kemudian klik pada « Permainan » .

4. Di bahagian kanan halaman anda akan mempunyai tingkap dengan borang pendaftaran. Mengisi semua barangan di dalamnya.

5. Masukkan nama anda, dan kemudian alamat e-mel.

6. Seterusnya, klik pada butang « Langgan ». Apabila anda menekan butang ini, ia secara automatik akan bersetuju dengan dasar laman web ini. Peruntukan ini dibentangkan di laman ini.

Play Dunia Rahsia, anda boleh, jika anda mempunyai kuasa pengkomputeran tidak kurang daripada yang dinyatakan di bawah:

DVD-Rom - 8X

OS - Windows XP atau Vista, dan Windows 7

Kad Video - nVidia 8800 siri 512 VRAM

Processor - 2. 6 GHz Intel Core 2 Duo

DirektX - X langsung 9. 0C

Memori - 2 hingga 3 GB

Cakera keras - 30 GB.

Di Dunia Rahsia anda akan memainkan pecahan berikut:

1. Templar. Mereka tergolong dalam kategori yang baik: mereka cenderung untuk pembangunan rohani, di mana mereka itu terserlah sebagai pejuang menentang kejahatan. Kekuatan mereka terletak pada iman sebenar mereka dalam kebaikan dan keadilan. Templar berasal sejak penubuhan Babylon, dan kini mereka dikenali untuk semua London. Antara tindakan mereka disebabkan kejutan yang besar kepada ramai, kerana lelaki ini benar-benar terdesak.

2. Illuminati. Mereka menentang Templar. Pecahan ini adalah bercita-cita tinggi dan kejam. Untuk kuasa mereka sanggup sanggup melakukan: memeras ugut, fitnah, dan juga pengkhianatan. Illuminati menganggap diri mereka musuh-musuh terbesar Templar. Pada abad ketujuh belas, mereka meninggalkan Eropah. Hari ini mereka tinggal di bawah tanah di New York. Apabila Templar berhati-hati memilih pekerja-pekerja mereka, Illuminati adalah sebaliknya. Bagi mereka, apa yang penting adalah bahawa pekerja mereka berkongsi prinsip-prinsip mereka.

3. Dragons - tujuan tindakan mereka masih belum ditentukan. Mereka adalah suatu tempat di jalan tengah antara Templar dan Illuminati. Mereka mengikut ajaran Sun Tzu, yang digambarkan dalam "Art of War." Maruah mereka adalah kesabaran - tetapi juga mereka mempunyai pelbagai ciri-ciri negatif. Mereka adalah terletak di Seoul.

Dunia Rahsia talian tidak membayangkan kehadiran peringkat dan kelas dalam permainan.

Rahsia Dunia - dunia misteri yang beckons di sekeliling. Setiap jadi bingung mahu tahu apa yang berdiri di antara orang ramai dan mistik, adakah benar atau masih legenda?

Mungkin apabila anda bermain Dunia Rahsia, anda akan melihat sesuatu dan sebelum anda membuka pintu yang lain tidak melihat. Selami ini rahsia ruang terbatas dan misteri permainan Dunia Rahsia dalam talian. Menundukkan dunia yang cantik ini!

 

Bermain juga