Technomages

Nama alternatif: Technomages

Technomages talian - adalah MMORPG percuma yang akan membantu anda menyelam ke dalam dunia fantasi.

Technomages Permainan dalam talian menjadikan keperluan komputer berikut

• Sistem Operasi Windows XP/Vista/7 atau Linux

Kelajuan tinggi • Sambungan Internet,

• Processor: Pentium 4 1. 6GHz, AMD XP 2500 +, AMD Athlon64 2800 +

• 1gb RAM RAM

• Sekurang-kurangnya 1 GB ruang cakera keras percuma.

Untuk bermain permainan dalam talian technomages perlu memuat turun klien permainan - kira-kira 300 mb. Pelanggan yang berbeza - untuk Windows dan Linux, sebagai tambahan kepada setiap pelanggan di laman web permainan termasuk penerangan terperinci tentang pemasangan dan kemas kini.

Daftar permainan technomages bermula dengan hakikat bahawa sebelum anda terungkap buku yang komprehensif, di mana anda secara ringkas bercakap tentang ciri-ciri setiap satu daripada dua perlumbaan dan membuat anda memilih bangsa dan jantina watak. Kemudian technomages pendaftaran dalam talian menggesa anda untuk memasuki

• nama watak

• Kata Laluan

• Alamat kotak e-mel anda

• memilih soalan rahsia

• menulis jawapan kepada soalan rahsia

• masukkan kod

Selain itu, anda perlu membaca dan menerima perjanjian pengguna dan peraturan permainan. Daftar technomages selesai dan anda boleh mula bermain.

Technomages permainan dalam talian menenggelamkan anda dalam dunia Elinor, di mana terdapat konfrontasi keras orang dan gnomes

• Gnomes - mekanisme yang lebih terdedah kepada teknologi dan berbeza. Objek dan artifak mereka menyebabkan kerosakan besar kepada orang-orang. Dapat pemulihan diri

• orang - ia ahli silap mata. Mereka memiliki pelbagai serangan dan pertahanan mantera dan penyembuhan sihir

Technomages permainan dalam talian menawarkan pengguna sistem pertempuran menarik. Bagi menghapuskan atau mempertahankan terhadap serangan musuh, anda akan perlu untuk mengumpul beberapa bola dengan warna yang sama. Semakin bola akan berada di barisan yang sama, yang lebih kukuh akan sepakan anda. Apabila anda mula bermain permainan technomages talian, anda akan lulus latihan khas yang anda akan menumpukan kepada perihal tersirat pertempuran. Namun, anda perlu ambil perhatian bahawa taktik yang akan bekerja pada musuh yang tunggal, tidak boleh bekerja untuk yang lain, demikian dalam setiap pertempuran anda perlu membangunkan strategi baru untuk berjuang.

Selain itu, anda boleh mempunyai beberapa resipi, elixirs dan kawasan-kawasan khas yang mungkin mempunyai pengaruh yang penting dalam pertempuran yang, jika ia terpakai dalam masa.

Untuk kemenangan dalam pertempuran, pencarian, dan perbuatan mulia lain watak anda dianugerahkan pingat. Pingat memberi kesan besar kepada parameter watak dan kursus pertempuran. Khususnya, ia memberi kesan inisiatif anda, meningkatkan peluang kritikal mogok, menyebabkan pengsan, kemarahan, memberi mantra tambahan.

Di kawasan-kawasan khas yang ditetapkan di bawah serangan, anda boleh melawan dengan mana-mana pemain, bagaimanapun, jika tahap berbeza lebih daripada dua unit, pengalaman untuk kemenangan dalam pertempuran yang anda dapatkan. Anda juga boleh melawan pada arena khas.

Pengalaman, yang memberi kesan kepada pertumbuhan tahap watak anda, anda juga boleh mendapatkan dengan berjuang dengan banyak dan pelbagai raksasa. Untuk kemenangan ke atas setiap raksasa anda mendapat trofi - skrol atau perkara yang unik. Hanya senjata yang unik anda boleh mendapatkan dengan berjuang dengan pemain lain.

Selepas setiap pertempuran anda perlu untuk membaiki peralatan, kerana ia boleh memecah dan hilang selama-lamanya.

Main technomages sangat menarik, kerana dari tahap kelima pembangunan watak, anda menjadi ada empat profesion:

• taynopisets

• tukang emas

• smith

• Alchemist

Mencapai ketinggian dalam profesion beliau, anda akan dapat menjual anda mencipta produk unik.

Keamanan dalam permainan adalah sangat berwarna-warni dan dibentangkan, anda akan mendapati banyak pencarian menarik - pekerjaan yang mana anda akan menerima trofi dan ganjaran.

Dalam technomages bermain - ia kelihatan masa yang baik, menyertai salah satu daripada puak-puak yang banyak dan mendapati ada rakan-rakan yang benar.

Technomages Permainan membuat setiap ahli silap mata benar!

 

Bermain juga