Trainz 2012. Keretapi anda

Nama alternatif: Trainz 2012. Keretapi anda

Sistem keperluan:

Processor: Pentium D 3. 4 GHz

RAM: 1 GB

Video: 128 MB

Disk Space: 16 GB

Trainz 2012. Keretapi Anda - simulasi penuh dengan kawalan kereta api semua gred dan warna, dari lokomotif stim dan berakhir dengan moden kereta api berkelajuan tinggi. Seragam, dan juga sedikit menenangkan bunyi menenangkan roda, berkelip pemandangan di luar dan garis trek kereta api, yang menjangkau ke kaki langit, itulah yang menaiki kereta api untuk trainz simulator 2012. Tetapi semua ini romantik jalan terdapat keburukan a. Siapakah kanak-kanak lelaki dan juga beberapa kanak-kanak perempuan di sebuah kereta api besi yang besar, tidak mahu berada dalam teksi dan pergi dalam perjalanan yang jauh. Minyak kereta api bau, angin sakal, semua ini permainan trainz simulator 2012 tidak dapat dilaksanakan. Walau bagaimanapun, semua kegembiraan dan pengurusan yang lain mempunyai kereta api lama, penumpang atau kereta api barang di trainz 2012

Dilaksanakan pada tahap yang tinggi.

Keretapi berlepas

Dalam trainz simulator 2012 segala-galanya tidak akan terhad kepada hanya berjalan kereta api, anda akan tertakluk kepada arrow, simpang jalan dan sifat-sifat lain yang biasa hidup di kereta api. Anda akan belajar bagaimana untuk dengan cepat dan mudah memahami jumlah besar jahitan kereta api menyedari yang bermaksud semua jenis tanda-tanda lalu lintas, belajar semua jenis isyarat tiang sinyal. Dalam trainz 2012 boleh berjaya bukan satu tetapi beberapa kereta api, dan anda boleh mendapatkan anda sebagai pemacu salah satu sebatian atau mengawal segala udara. Trainz simulator 2012 permainan akan membawa anda untuk sentiasa melaraskan kedudukan sementara, kerana ketepatan kereta api untuk salah satu ciri yang paling penting. Tugasan akan sentiasa bergantung kepada masa yang apabila anda perlu masa yang tertentu untuk menyampaikan penumpang atau angkutan, jalan yang tidak hilang dalam menyulam kompleks kereta api. Dalam mod simulasi penuh, tugas anda akan menjadi lebih rumit, kerana ia akan menjadi perlu untuk sentiasa memantau kelajuan, bergantung kepada beban yang dibawa, bencana lain akan dielakkan. Dan jika anda bosan dengan kereta api moden di Trainz 2012. Keretapi anda mempunyai peluang untuk duduk di atas kereta api stim klasik dan membelanjakannya di laluan sejarah.

Editor

Inovasi utama bahagian akhir simulator kereta api itu editor canggih, di mana anda akan dapat mencipta dunia anda sendiri. Berikut adalah di mana untuk menghidupkan kecuali meletakkan kilometer seterusnya cara anda boleh memperbaiki landskap, menanam pokok, mendirikan rumah-rumah dan perubahan landskap sendiri. Pereka berwarna-warni dan hampir tidak terbatas dalam keupayaannya, mempunyai pelbagai pilihan kereta api dan kereta, dan anda akan dapat untuk mengumpul komposisi impian mereka dan hantar ke anda buat cara yang sama. Galeri permainan keseluruhan mempunyai lebih daripada 400 unit operasi peralatan kereta api sebenar, daripada unit wap klasik dan berakhir dengan super moden kereta api berkelajuan tinggi. Semua model dengan ketepatan yang melampau telah dipindahkan ke dalam bentuk digital dan anda boleh yakin bahawa anda akan dibentangkan dengan tepat kereta atau kereta api, kerana ia wujud atau wujud, termasuk walaupun butir-butir yang paling kecil.

 

Bermain juga