Tiga Kerajaan

Nama alternatif: 3 Kingdom

Tiga Kerajaan Online - adalah percuma berbilang talian permainan peranan-bermain, yang adalah ilham studio IT Wilayah. Tiga Kerajaan Permainan dalam talian hampir sama dengan yang terkenal dan sudah suka semua pemain berasaskan pelayar permainan peranan-bermain Club Fight, tetapi sebagai tambahan kepada persamaan dalam permainan kami terdapat beberapa perbezaan asas dan beberapa inovasi yang mengubah permainan dengan baik.

Sertai dalam permainan Tiga Kerajaan tidak mengambil banyak masa dan prodeduroy sangat mudah. Anda hanya perlu memasukkan nama watak permainan anda, kata laluan untuk akses ke permainan dan alamat e-mel. Di alamat ini anda akan menghantar pemberitahuan e-mel yang lengkap pendaftaran Tiga Kerajaan. Permainan itu sendiri adalah pelayar, ini adalah benar-benar tidak menuntut vashemmu "perkakasan". Semua yang anda perlukan - mana-mana komputer dengan sambungan Internet dan pelayar.

Peristiwa di permainan berkisar perjuangan yang kekal antara kedua-dua negara-negara besar. Kemuncak permainan ini adalah bahawa tidak ada buatan perampas dan pembela, watak-watak negatif dan positif. Dan kedua-dua kaum berjuang untuk hak untuk menjajah wilayah diduduki percuma, yang terus-menerus menceroboh kuasa-kuasa pihak lawan. Tiga Kerajaan Permainan Online, berdasarkan ideologi yang diterima pakai penolakan "hitam putih" Kerjasama di sini semua pemain adalah sama dan boleh membuat licin seperti perbuatan yang mulia, dan tidak begitu banyak.

Satu lagi ciri menarik ialah permainan Tiga Kerajaan Online, asalnya diilhamkan sebagai pelayar, boleh berbangga dengan pelanggan permainan ringan, yang sentiasa tersedia untuk muat turun secara terus dari laman web rasmi permainan. Ini adalah untuk memastikan bahawa sekiranya berlaku apa-apa masalah dengan pelayar anda, anda sentiasa dapat untuk memasuki permainan.

Sistem pertempuran dalam permainan berasaskan turn-, seperti biasa. Segala yang ada dalam senjata watak anda dari awal - hanya lebam sedikit dan beberapa jampi, tetapi dengan setiap meningkatkan tahap anda buku sihir anda dan akan menambah stok pengetahuan akan meningkat, dan watak anda akan mempelajari teknik-teknik yang lebih mempertahankan diri. Sebenarnya, yang sama dengan almari pakaian dan senjata anda. Anda bermula dengan apa-apa yang sedikit atau tidak, tetapi dalam permainan selepas menghabiskan masa yang tertentu, anda mendapat jumlah yang mencukupi peralatan permainan dan senjata yang kukuh. Dan semua yang anda perlu lakukan - untuk memusnahkan beberapa raksasa yang dahagakan darah. Bermain permainan dalam talian Tiga Kerajaan semestinya menggembirakan semua orang, sebagai peminat perjuangan dan para pecinta cerita menarik dan cerita-cerita misteri.

Dalam permainan Tiga Kerajaan akan menjadi menarik untuk peminat pencarian hanya kerana permainan ini adalah lombong emas sebenar bagi sesiapa yang suka untuk melaksanakan tugas-tugas permainan. Manfaat kepelbagaian dan variasi dalam kerumitan yang sangat tinggi, jadi bosan pasti tidak perlu. Sebenarnya, sebagai tambahan kepada tindakan ketenteraan, anda sentiasa boleh melakukan sesuatu untuk jiwa. Di antara pertempuran sengit berdarah anda boleh mula mengumpul dan sumber pemprosesan zalevareniem atau menjalin senjata dan peluru. Jika anda memilih profesion tukang emas, anda boleh bergantung kepada pribyi kukuh. Pada dasarnya, terdapat profesion yang lebih mudah seperti memancing. Melampaui had bandar, anda perlu sentiasa menjaga telinga untuk akut, kerana anda pasti akan menunggu raksasa tanpa belas kasihan dan dahsyat, dan bersetuju bahawa perjuangan menentang musuh yang serius menggunakan umpan atau memilih sumber pendapatan - bukan idea yang terbaik. Main Tiga Kerajaan akan menjadi lebih menarik jika anda menyertai rakan-rakan-rakan anda. Permainan ini mempunyai mod sangat menarik - memburu. Oleh itu, sampai ke kawasan tertentu pada peta, anda dapat melihat semua mereka yang hadir di raksasa dan lawan untuk memilih diri mereka mampu beliau. Jika anda tidak mahu untuk berperang, maka anda boleh sentiasa pelbagai posobirat bahan-bahan untuk ramuan dan ramuan anda.

Jadi, jika anda bosan kebosanan dalam kehidupan harian di pejabat, jika anda masih membakar di dalam perjalanan keinginan dan mencari pengembaraan, maka permainan ini akan menyukai anda dan membolehkan anda untuk merasai keseronokan permainan. Daftar dan membuktikan bahawa kita berhak untuk memakai gelaran yang terbaik!

 

Bermain juga