Dunia berubah-ubah

Nama alternatif: Peralihan Dunia

Ubah Dunia dalam talian - permainan berbilang dalam gaya strategi tentera futuristik.

Permainan dalam talian Dunia ubah tidak mengenakan keperluan sistem khusus untuk PC anda, walaupun dengan telefon mudah alih yang tersedia dan telefon pintar, tetapi masalah boleh berlaku apabila anda memulakan permainan dalam pelayar Opera mini (pelayar web untuk peranti mudah alih).

Sertai dalam permainan Dunia Variabel agak mudah - anda dikehendaki memasukkan nama yang dikehendaki skrin, kata laluan, alamat e-mel dan pilih bahasa pilihan anda. Ubah World juga menawarkan pendaftaran dalam talian anda secara automatik akan mendaftar pada forum permainan dengan nama panggilan yang sama, seperti dalam permainan.

Dalam permainan, anda perlu untuk meneroka planet yang tidak diketahui, dan untuk mendapatkan sumber-sumber dengan menggunakan pengkalan data. Ubah Dunia permainan dalam talian mempunyai empat sumber

- Metal (menghasilkan robot pelombong)

- Minyak (petroleum menghasilkan robot)

- Quartz (pengumpul kuarza)

- Uranium (robot perlombongan uranium).

Semua robot akan membuat pengumpul robot anda. Apabila anda bermain permainan dalam talian Dunia ubah, maka anda akan mempunyai kemungkinan untuk mereka bentuk robot untuk keperluan mereka, dan jika perlu mengubah suai mereka. Di samping itu, anda sendiri akan menghasilkan senjata dan perisai, melindungi beliau, iaitu:

- Senjata Kinetik (dan perisai logam)

- Senjata Laser (mencerminkan perisai)

Senjata plasma (perisai tenaga).

Senjata dan perisai anda perlukan, pemain lain akan berusaha untuk menguasai asas anda dan memilih sumber anda. Untuk berjaya mempertahankan dan serangan, permainan Dunia Variabel dalam talian memberikan anda peluang untuk membangunkan taktik mereka sendiri untuk melakukan semua tiga pusingan perjuangan. Taktik ini anda boleh memanggil dan menyelamatkan kadang-kadang menggunakannya dengan jayanya, dan tidak menciptakannya semula.

Anda akan dapat memilih daripada tiga jenis serangan ke atas pangkalan musuh

- Menawan,

- Pendudukan

- Senget.

Tangkap membolehkan anda untuk mengambil semua keuntungan dari pangkal pendudukan - hanya 40%, manakala menyengetkan bertujuan untuk bergerak dalam pangkalan musuh untuk sedikit sel dengan kemungkinan penolakan. Semua trofi yang anda terima sekiranya berlaku serangan yang berjaya ditukar kepada wang.

Untuk walaupun kemungkinan dalam pangkalan pertempuran boleh menyerang hanya satu tentera, di mana, selain itu, terdapat had kepada berat unit perisai.

Main permainan dalam talian Dunia ubah juga yang memberi giliran pangkalan data mereka, anda boleh pergi luar talian, manakala pangkalan data anda akan bekerja keras. Pada awal permainan, anda akan diberi tiga pengkalan, dan dengan meningkatkan tahap anda akan meningkat dan keupayaan untuk mengawal bilangan yang lebih besar daripada asas.

Untuk permainan yang lebih berjaya anda perlu untuk membangunkan alat seperti

- Ekonomi Unit (sains, teknologi, pasaran),

- Block reka bentuk (menghalang pengiraan kekuatan, mereka bentuk senjata dan perisai)

- Blok Pengangkutan

- Block geologi.

Dengan peningkatan pembangunan setiap blok pada peringkat apabila anda bermain dalam Dunia ubah, atau anda mendapat peluang untuk mendapatkan lebih banyak, atau peluang untuk membina robot yang lebih baik, atau bergerak dengan pantas untuk menghasilkan lebih banyak sumber, masing-masing.

Pada planet di mana anda akan memandu pengekstrakan sumber, terdapat pelbagai besar landskap - sungai, gunung, padang pasir, hutan, bandar-bandar, di mana anda boleh mendapatkan jenis tertentu sumber atau blok reka bentuk untuk harga lebih murah.

Anda memulakan permainan di kawasan yang dikhaskan untuk pemula, di mana anda tidak ada yang dapat mengambil asas anda. Sebaik sahaja anda rasa dapat bermain sepenuhnya Dunia ubah, sertai Perikatan - kesatuan sehingga 20 pemain yang menyokong antara satu sama lain.

Ubah Dunia Daftar boleh didapati dalam tiga pelayan planet

- Sirius

- Vega-1

- Antares.

Peralihan Dunia akan membuka planet yang jauh, anda akan menguasai penggunaan robot, dan membangunkan taktik, anda sendiri berjuang.

 

Bermain juga