Venice

Nama alternatif: Veneciancy

Venice dalam talian - produk baru yang dikenali untuk syarikat permainan dalam talian BigPoint. Pemaju studio cuba untuk menghasilkan permainan sebagai meluas merangkumi genre dan kategori permainan untuk memastikan semua peminat permainan dalam talian yang dibangunkan draf yang berkualiti.

Antara permainan terdapat BigPoint sebagai permainan strategik, tentera, dan dinamik dan pengembaraan, dan dalam talian Venice - pedagang Mediterranean adalah strategi ekonomi semata-mata, yang semestinya akan merayu kepada semua pencinta permainan ekonomi santai dan bertimbang rasa.

Daftar Venice dalam permainan - satu langkah yang perlu untuk mula membina empayar perdagangan mereka sendiri. Seperti dalam permainan lain dari BigPoint, Venice dalam pendaftaran projek itu dibuat sebagai mudah dan pantas. Untuk memulakan permainan Venice dalam talian anda mempunyai dua pilihan - sama ada untuk mengisi borang khas untuk menunjukkan ia sebagai nama panggilan mereka, kata laluan, alamat e-mel kenalan dan hari lahir anda, atau lain log masuk dengan akaun dalam sosial di Facebook. Memandangkan hari ini hampir semua orang yang mempunyai akses kepada Internet, yang berdaftar di Facebook, pilihan kedua akan menjadi sangat mudah untuk majoriti yang ingin untuk bermain permainan ini Venice dalam talian. Jika anda membuat keputusan untuk mewujudkan lama, ia adalah menarik untuk mengetahui bahawa permainan meminta tarikh lahir anda untuk menggalakkan hari nama pemain, memberi bonus dan peluang khas untuk permainan dari BigPoint adalah amalan yang berterusan. Daftar Venice dalam mana-mana tidak akan mengambil banyak masa anda, dan anda boleh terus ke permainan - permainan dalam talian Venice pelayar sepenuhnya berasaskan dan untuk mula membina kerjaya ekonomi mereka tidak perlu untuk memuat turun dan memasang apa-apa pelanggan.

Venice permainan dalam talian mempunyai dunia permainan yang luas dengan banyak lokasi dan peluang untuk pembangunan. Sekurang-bermula, dan anda mengangkat di sebuah bandar kecil pelabuhan, pemain hanya terpesona dengan jumlah semua jenis bangunan yang boleh dikunjungi, dan pelbagai sumber permainan tugas yang ada. Kita juga perlu menyebut yang besar permainan reka bentuk grafik - Venice dalam talian mempunyai dengan teliti dan dengan perhatian kepada perincian yang maju lokasi permainan, yang kemas dicat di setiap bangunan dan setiap ikon. Apa-apa sikap terhadap reka bentuk visual benar-benar meletakkan pemain dalam masa-masa zaman pertengahan Venice.

Apa yang anda perlu melibatkan diri dalam apa-apa dunia yang indah dan penuh dengan peluang? Apabila permainan dari segi ekonomi, masing-masing, dan tugasan akan menjadi relevan - untuk membina sebuah bangunan tertentu, anda perlu bandar anda pada peringkat ini, untuk membawa dari satu pelabuhan ke produk lain yang khusus, untuk melindungi bandar daripada serangan oleh perompak atau memenangi penyelesaian asing. Semua tugas disertai dengan adegan bertema - anda tidak hanya perlu membawa objek dari titik A ke titik B, dan, sebagai contoh, menyampaikan wain peti mahal mengukur sebuah bandar jiran untuk memastikan memihak dan mendapat peluang untuk perdagangan.

Penghargaan khas layak majlis perkahwinan sistem yang dibangunkan, yang mana anda boleh membuat dinasti keseluruhan sendiri, yang mungkin mengatasi kekayaan dan pengaruh walaupun keluarga diraja. Seperti yang anda lihat, bermain Venice menarik dan menarik, apa-apa projek tidak boleh kekal acuh tak acuh kepada peminatnya semua dasar-dasar ekonomi, terutama sejak Venice boleh bermain benar-benar percuma.

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag