Reign of Fire

Nama alternatif: Reign of Fire

Reign of Fire Online - berbilang permainan dalam talian percuma, yang dibuat dalam genre strategi. Dibuat, dengan cara itu, permainan dalam talian Pemerintahan fantasi Bomba dan oleh dan besar ia adalah - satu strategi berasaskan giliran, di mana selepas masa yang tertentu setiap watak diberi peluang untuk menjadi seperti. Matlamat utama permainan ini - untuk mewujudkan dan membangunkan wilayah negeri yang hebat.

Sertai dalam Pemerintahan permainan neraka adalah sangat mudah dan tidak memerlukan banyak usaha. Semua yang anda perlu untuk mula bermain dalam talian Power permainan Api - adalah untuk memasukkan nama permainan dan kata laluan. Sebenarnya, pendaftaran ini Pihak Berkuasa Bomba akan dilakukan.

Dari awal lagi, adalah di tangan anda dalam satu saiz wilayah ekar, pembangunan yang bergantung hanya pada anda. Menambahkan peruntukan mereka anda boleh dengan bantuan dua kaedah: api dan pedang atau menggunakan karisma, pujukan dan kemahiran diplomatik. Reign of Fire permainan dalam talian yang memerlukan tumpuan yang benar-benar serius, tetapi jika anda masih mendengarkan dan ketagih kepada permainan ini, jika akan mengalami daya tarikan khas sihir, yang disemai dengan permainan ini, maka anda dijamin masa yang baik.

Sebenarnya, memilih jalan kekerasan dengan peningkatan di dalam wilayah anda, anda perlu memahami kaedah tersebut merupakan sebahagian daripada permainan itu, sebagai deklarasi undang-undang tentera. Setelah memenangi wilayah musuh perang pas sepenuhnya di bawah kawalan anda. Langkah yang bijak dengan pemaju strorony adalah keupayaan untuk berada dalam keadaan perang dengan hanya dua musuh sekaligus. Sejak pengumuman itu anda predsotavlyaetsya baju empat jam untuk bersedia untuk berperang. Di kawasan-kawasan yang anda telah ditangkap, anda boleh memasang salah satu daripada beberapa jenis kawalan: monarki, republik, demokrasi, komunisme, pemerintahan diktator, kezaliman atau teokrasi! Pemerintahan permainan Bomba adalah berbeza secara kualitatif daripada produk-produk lain yang dijual banyak bangunan unit, yang berbeza dan barang lain, jadi perlu canggih pemain-gourmet. Namun, pencipta permainan membuat sebarang usaha yang sedikit kepada pembangunan negeri anda menjadi benar-benar menarik.

Penunjuk utama kualiti pembangunan negara anda adalah saiz dan kekuatan tentera anda. Watak-watak Pertempuran dalam permainan, dengan cara itu, membuat sejumlah gila besar-besaran: pasukan berkuda, infantri, tarbil, menara pengepungan dan juga naga. Memainkan permainan dalam talian Kuasa Api cinta semua peminat taktik ketenteraan dan strategi, dan hanya orang yang mempunyai berseronok pada menang khianat dalam pertempuran berdarah kejam.

Ditangkap wilayah anda dari masa ke masa akan membangunkan, memperoleh berek sendiri, berek, yang akan Mages dan infantri terlatih, pasar, yang merupakan kunci kepada pembangunan ekonomi. Ahli silap mata Tower dan lombong, yang menghasilkan sumber pengeluaran perlombongan utama juga sangat penting untuk sesiapa sahaja yang mahu negerinya maju harmoni.

Setiap bangunan mempunyai harganya sendiri, yang diukur dalam syiling emas dan sejumlah bahan mentah. Tidak perlu diskaun Strategi berasaskan giliran yang, yang bermakna bahawa kepentingan pembinaan bergantung bilangan bergerak yang mana ia akan dibina. Tetapi anda boleh membetulkan keadaan, semua yang anda perlukan - bagaimana untuk menambah pekerja, dan kemudian masa untuk membina bangunan anda berkurangan.

Dalam permainan seperti Lembaga Nerakalah yang menyenangkan dan menarik untuk semua orang-orang yang suka yang tidak diketahui, kerana sihir - itulah yang alam semesta permainan hidup.

Salah satu daripada ciri-ciri permainan - habis tertentu, yang disebut dalam dunia ahli sihir Magimatami. Mereka membuka akses pemain untuk pelbagai bonus menyeronokkan, kedua-dua tentera dan industri.

Magee - adalah tokoh-tokoh utama dalam permainan. Pada tahap pembangunan dan kollichestva bergantung nasib kempen kecerdasan anda sabbotazh tentera musuh, dan kemusnahan yang dahsyat naga yang besar dan memusnahkan bangunan-bangunan musuh anda.

Kuasa Kebakaran Main seperti orang yang sebagai seorang kanak-kanak sentiasa bermimpi pengembaraan ajaib, dan jika anda masih mengajak dan belum dipetakan memberikan anda percaya dalam cerita dongeng dan yang baik akan menang - mendaftar dan membuktikan apa yang anda mampu menjadi Tuhan neraka!

 

Bermain juga