Warface

Nama alternatif: Warface

DAN gras Varfeys - adalah penembak dari syarikat Crytek , yang , yang dikenali untuk permainan berbilang yang berkualiti tinggi yang popular di seluruh dunia. Pemain sendiri akan dapat menilai kebaikan dan tambahan permainan baru.

Sebelum bermain permainan dalam talian Warface , pastikan tetapan komputer dan keperluan sistem minimum permainan. Pemaju menetapkan keperluan sistem minimum berikut untuk permainan:

- Sistem operasi: Windows XP , Vista [ _9_], Tujuh ;

- Processor : Intel / AMD dual-core 2. 0 GHz;

- Memori: 1 Gb (1. 5 Gb untuk Windows Vista / 7)

- Video: GeForce 8600 GT 256 Mb ,

- 6 Gb ruang cakera keras bebas;

- Akses kepada Internet melalui ADSL 56 kbit / s.

Sebelum meneruskan secara langsung kepada permainan, perlu diluluskan Warface pendaftaran dalam talian . Proses ini hanya mengambil masa beberapa minit, yang dijadikan sebagai mudah dan mudah.

P egistratsiya permainan Warface melibatkan memasukkan data berikut:

- Nick - nama yang akan digunakan oleh pemain dalam permainan;

Kata Laluan;

- Alamat e-mel;

- Juga perlu membaca dan bersetuju dengan Perjanjian pengguna, perjanjian lesen dan peraturan permainan.

Seterusnya, anda perlu memuat turun dan memasang pelanggan permainan. Sama ada langsung di laman web permainan, dan klik pada "Download" untuk mula memuat turun. Apabila fail dimuatkan, anda hanya perlu berjalan pada dan ikuti arahan. Pada ini pendaftaran Warface hujung, dan anda bersedia untuk permainan yang menarik.

DAN gras Warface talian bermula pilihan penampilan untuk watak anda. Pelbagai pilihan yang berbeza, jadi anda boleh membuat watak yang unik. Warface permainan dalam talian tawaran pertama melalui latihan, yang mana akan terus menjadi lebih mudah untuk bermain. Pendidikan akan menampilkan permainan, akan berurusan dengan pihak pengurusan, maka untuk bermain permainan dalam talian Warface akan menjadi lebih mudah.

Pada bermain Warface mungkin bagi apa-apa kelas jurutera, Serangan, pegawai perubatan dan sniper. Setiap kelas mempunyai kelebihan sendiri dan kekurangan, jadi memilih kelas, berpandukan pilihan peribadi dan strategi yang dipilih. Sebagai ciri tersendiri setiap kelas adalah peralatan khas - sesetengah barangan hanya boleh didapati di dalam kelas ini.

Serangan - adalah senjata utama pejuang, yang automatik. Dalam proses pembangunan ia boleh didapati untuk model baru senapang dan mesingan. Serangan pesawat digunakan kotak peralatan khas peluru dengan yang boleh mengisi kembali selepas pertempuran sengit, sebagai pemain itu sendiri dan sekutu-sekutunya.

Medic - watak yang amat diperlukan di medan perang, sebagai menggunakan peralatan khas beliau (kit) boleh dirawat dengan pemain bersekutu, dan juga untuk menambah kesihatan anda. Sebagai seorang doktor senjata utama menggunakan meriam anti-pesawat, yang tidak tepat, tetapi senjata yang sangat kuat.

Jurutera berjuang dengan senapang mesin cahaya atau pistol. Ia juga dapat mengembalikan saham perisai, yang selalunya boleh menjadi sangat berguna dalam pertempuran sengit. Di samping itu, jurutera boleh meletakkan lombong, yang diaktifkan oleh pukulan, atau apabila menghampiri musuh.

Sniper adalah ahli menembak dalam permainan. Dengan bantuan senapang, dia boleh membunuh musuh pada jarak yang, sering dengan pukulan yang pertama.

DAN grata dalam Warface perlu untuk melengkapkan misi yang berbeza-beza dan sentiasa dipenuhi dengan tugas-tugas tambahan. Bagi mereka, pengalaman keuntungan Pemain dan bonus berharga.

Pasti, permainan Warface akan betul menilai peminat penembak yang bermutu dan peminat permainan yang baik.

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag