Warhammer 40,000: Dawn of War

Nama alternatif: Warhammer 40,000: Dawn of War

Warhammer 40,000: Dawn of War - permainan strategi komputer dalam masa nyata. Permainan Warhammer 40,000: Dawn of War membayangkan pemikiran taktikal fokus yang jelas. Pemaju permainan, syarikat itu relik Hiburan, diambil sebagai Wargame lembaga asas Warhammer 40,000. Telah juga mengeluarkan tiga bahagian tambahan begitu menarik untuk cerita: Winter Assault, Dark Crusade, Soulstorm.

Dalam Internet mempunyai Warhammer 40,000: Dawn of War video dan screenshot, di samping kajian semula, yang memberikan asas yang baik untuk membiasakan diri dengan permainan. Jika anda bukan seorang peminat siri permainan ini. Selepas membaca, anda boleh tergesa-gesa dan melawat tapak dan memuat turun Warhammer 40,000: Dawn of War.

Permainan Warhammer 40k Dawn of War membawa anda ke dalam alam semesta fantasi Warhammer 40,000, yang di planet ini Tartarus. Anda wira - salah satu daripada marin, marin yang berkaitan dengan bangsa.

Secara umum, terdapat kaum itu:

• Ruang Marin;

• Orcs;

• Chaos;

• Eldar.

Ruang Marin - adalah wakil-wakil rakyat secara genetik unggul yang telah diciptakan menurut gambar "anak-anak" Maharaja sendiri. Ini adalah pejuang yang paling berkuasa.

Orcs - tidak bertamadun yang wujud demi berjuang. Dibentangkan dalam bentuk weirdos hijau berkulit besar. Diketuai oleh ketua Orkamungus mereka.

Chaos - mereka pengkhianat dan berundur Ruang Marin yang mendapati diri mereka di bawah pengaruh buruk kepada tuhan-tuhan Chaos. Tetapi dalam permainan yang dipanggil Alpha Legion.

Eldar - wakil-wakil bangsa yang tertua. Teknologi mereka lebih baik daripada yang lain.

Pada asalnya permainan Warhammer 40,000: Dawn of War Anda akan bermain menentang bangsa orc, tetapi kemudian anda akan menyedari bahawa ia bukan yang paling teruk musuh anda. Chaos Space Marines kerana wakil - adalah musuh sebenar.

Seluruh plot permainan penuh dengan konflik yang rumit dan plavnoperetekayuschih antara kaum permainan.

Sepanjang permainan yang anda mengumpul sumber untuk membina pangkalan data anda, dan juga untuk pembangunan teknologi. Sumber untuk mendapatkan anda merebut dan titik kawalan sendiri. Mereka adalah sumber yang berterusan sumber. Tetapi kita mesti mengikuti bahawa kadar pengeluaran itu tidak akan jatuh.

Sejak taktik versi - hanya menghantar tentera ke medan peperangan - boleh menyebabkan, ia adalah perlu untuk memantau dengan teliti ciri-ciri individu setiap watak tentera anda. Ia juga mungkin untuk menambah tentera pemain baru anda terus ke pertempuran. Itu hanya jumlah pasukan dan kelengkapan pada umumnya adalah terhad.

Permainan ini telah menerima ulasan yang terbaik, seperti dalam wartawan asing dan Rusia.

Kualiti grafik permainan Warhammer 40,000: Dawn of War diwakili di peringkat yang tinggi. Imej ini mempunyai objek yang jelas dan terang. Secara umum terdapat gambar realistik cukup.

Dengan iringan muzik juga tidak ada masalah, kerana muzik yang sesuai yang terpilih, untuk mengekalkan rombongan tertentu.

Permainan Warhammer 40,000: Dawn of War dalam mod tunggal. Bermain dengan rakan-rakan dalam pasukan anda tidak berjaya, tetapi mengesyorkan permainan ini menarik adalah bernilai mencuba.

 

Bermain juga