Guns Liar

Nama alternatif: Hans Liar

Permainan dalam talian Guns Liar menjemput anda untuk pergi ke jauh prairie Mexico, di mana anda akan menemui perjuangan panas untuk tanah yang kaya dan subur. Apa yang perlu memilih - paip keamanan atau Kapak, memutuskan sekarang!

Guns Liar permainan dalam talian milik genre permainan arked (Aksi / Arked), sebagai konsep hampir sama dengan permainan arked. Namun, di sini ada hiburan, jalan cerita, watak-watak, dan sumber - pendek kata, segala-galanya yang menjadikan ia satu permainan komputer sepenuhnya. Malangnya yang Guns Liar talian Russified tidak, bagaimanapun, oleh ofsayte, negara Amerika Syarikat anda akan boleh didapati untuk versi Bahasa Inggeris - percayalah, di sini adalah sangat mudah untuk difahami.

Berhubung dengan keperluan sistem, di sini adalah yang paling minimum - untuk bermain dalam Guns Liar saman walaupun komputer pejabat anda dari mana-mana pelayar.
Sertai dalam permainan kecuali bahawa bahasa Inggeris adalah bentuk rumit untuk mengisi, tetapi kini kita memahami secara berperingkat-peringkat di seluruh.

Jadi pendaftaran Guns Liar bermula dengan pilihan «daftar sekarang secara percuma» - sebelum anda mengisi bidang: Nama (Nama pengguna), kata laluan (Password) dan e-mel. Di samping itu, anda perlu memilih pelayan di mana anda akan memainkan permainan Guns Liar talian. Tiga pelayan di sini - Death Valley, dan Rifles Tangkap Barat Hill. Dan tiga wira kelas yang memilih di sini - Cowboys, India dan Mexico.

Cowboys kelas yang paling banyak, mereka adalah pembela (apa yang paling dan kuat) dan pembantu dalam pengekstrakan sumber.

Mexico - kelas yang paling seimbang, kuat dalam pertahanan dan dalam pertahanan.

India - penceroboh kelas, kuat dalam serangan mereka, tetapi dari segi melindungi agak lemah.

Setelah dipilih pelayan dan kelas wira beliau, kini adalah untuk mengguna pakai peraturan dan perjanjian pengguna kepada apa yang sebenarnya dalam Guns Liar pendaftaran dalam talian dan berakhir.


Main permainan dalam talian Guns Liar anda bermula serta-merta, tidak ada proses seperti menyesuaikan watak anda (kerana genre itu dimaafkan). Well, langkah seterusnya adalah untuk mencari kampung di mana anda menetap. Di sini, di kalangan padang rumput, anda boleh memilih mana-mana kampung dan mula untuk membangunkan, untuk bertukar menjadi asas yang makmur dan boleh ditembusi. Sudah tentu, untuk ini anda memerlukan sumber. Dapatkan mereka tidak sukar - mereka berada dalam landskap di sekeliling anda - kayu di hutan, lombong besi, tanah liat di dalam tanah. Anda juga boleh berkembang bijirin untuk menjual atau pertukaran untuk sumber-sumber lain. Little belum dimajukan boleh pergi meneroka kawasan sekitar di jalan raya mengumpul artifak berharga dan menarik untuk diri sendiri. Memerhatikan kawasan sekitar anda mungkin suka rupa yang anda apa yang lain penempatan, dan anda mahu mengembangkan zon pengaruh mereka.


Main permainan Guns Liar talian, anda boleh tidak tanpa tentera sendiri untuk mewujudkan ia akan perlu mengupah askar. Sewa mereka pergi ke kedai minuman itu dan sudah tentu, mengambil syiling emas. Bercakap wang. Panning untuk emas tidak akan mudah, anda perlu untuk mencuba nasib mereka di kawasan emas. Walaupun, jika anda bernasib baik dengan musim menuai, maka anda boleh membuat wang dengan menjual bijian.
Setelah berjaya memasang satu pasukan tentera upahan dalam Guns Liar permainan adalah lebih seronok - menembak berterusan, lawan yang berterusan dan banyak serbuk letupan dalam loker.


Guns Liar permainan dalam talian di mana anda mempunyai peluang besar untuk berasa westerns koboi berani terjun ke dalam atmosfera dan semua yang berkaitan dengannya. Lindungi wilayah anda daripada perampas agresif, membangunkan infrastruktur mereka sendiri, untuk berdamai dengan orang di sekeliling anda puak-puak, atau sebaliknya, menjadi aktif dan mengembangkan pegangan mereka. Secara umum, menyalakan paip keamanan atau tidak berdamai - ia terpulang kepada anda!

 

Bermain juga