Sihir dalam talian

Nama alternatif: Sihir dalam talian

Permainan sihir Online adalah satu permainan berbilang, yang berdasarkan kepada satu siri permainan.

Di sihir Pendaftaran dalam talian tidak akan membawa anda banyak masa. Anda perlu melakukan perkara berikut untuk mendaftar:

1. Cari laman web rasmi permainan sihir Online. Memastikan bahawa ini benar-benar adalah laman web rasmi.

2. Cari borang pendaftaran dalam talian.

3. Klik pada laman butang "Enter".

4. Betul-betul di hadapan anda akan muncul dalam bidang pendaftaran. Mereka perlu diisi.

5. Masukkan alamat e-mel anda. Alamat anda akan menjadi log masuk anda dalam permainan.

6. Membuat nama panggilan anda sendiri di forum ini. Ini adalah nama samaran anda.

7. Dalam bidang seterusnya, masukkan kod yang menunjukkan anda gambar di skrin monitor.

8. Kini permainan ini adalah pada peringkat beta tertutup, jadi jika anda ingin untuk mengambil bahagian dalam ini sekarang, kemudian sahkan keputusan anda dengan menandakan kotak yang sesuai. Para peserta beta tertutup mendapatkan bonus.

9. Klik pada butang "Buat Akaun".

Main sihir dalam talian yang terbaik dengan apa parameter PC masih belum terkenal. Maklumat Danae akan disediakan pada akhir tahun ini atau awal depan.

Di sihir dalam talian bermain anda mempunyai peluang kaum itu

• Man - mereka boleh dilampirkan kepada mana-mana golongan. Mereka mempunyai kebolehan yang luar biasa, tetapi kebanyakan akan kuasa yang wujud di dalamnya.

• Elves - perlumbaan ini kuasa ajaib yang wujud. Bagi mereka, ia adalah yang terbaik untuk memilih kelas imam dan ahli silap mata. Mereka mempunyai tahap yang rendah hidup, jadi dalam tentera mereka lemah.

• orang kerdil - adalah daripada kaum ini hanya lelaki. Mereka adalah pahlawan besar dan boleh menjadi imam.

• Porkuli - perlumbaan ini pencuri. Mereka adalah sangat cepat. Mereka tidak patut mana-mana kelas yang lain.

• Gnomki - dalam perlumbaan ini termasuk sesetengah wanita. Mereka sangat kuat dan boleh menjadi pahlawan.

Di sihir dalam talian setiap kelas memilih cara sendiri dan kepada pilihannya banyak bergantung dalam permainan.

Di sihir Online Percuma Anda boleh memainkan mana-mana kelas yang terpilih

• Warriors - kelas yang mudah untuk mempertahankan dan menyerang. Tetapi tentera tidak boleh menggunakan sihir dan tidak boleh membela diri daripadanya.

• Pencuri - kelas yang dianggap sebagai yang paling bijak. Beliau telah membangunkan dengan baik semua kemahiran. Mereka sangat tangkas dalam peperangan, tetapi mereka hanya mempunyai perisai cahaya.

• Paderi - kelas yang merawat sekutu-sekutunya dan menyokong mereka dalam semua peperangan. Mereka pertempuran tahap kuasa setanding dengan angkatan tentera.

• Magee - kelas yang mempunyai taraf hidup kecil. Serangan tentera lebih buruk melawan baik di medan perang menentang raksasa.

Di sihir Online Anda boleh memilih jalan penghuni sah permainan atau mengambil kedudukan neutral. Tetapi, sudah tentu, tanpa sisi gelap dan tidak akan lakukan di sini, dan anda boleh melangkah di jalan yang gelap.

Sihir Online - ini adalah permainan di mana segala-galanya hanya di tangan anda. Anda mesti mengumpul keberanian untuk melibatkan diri dalam pertempuran manusia.

Katakan anda berjaya dalam permainan sihir dalam talian, dan anda mencapai matlamat anda dengan wataknya. Anda pasti untuk menjadi pemain yang paling berkuasa dalam permainan sihir Online.

 

Bermain juga