Dunia Wizard

Nama alternatif: Dunia Wizards

Wizards Dunia dalam talian - pelayar percuma berasaskan talian peranan-bermain permainan fantasi. Di sini anda akan mencari pertempuran menarik, menyerang istana, pencarian dan misi menarik.

Adalah mungkin untuk memasang pelanggan permainan, yang direka untuk mengurangkan trafik dan operasi yang stabil (disyorkan untuk pengguna Dial-up dan GPRS). Permainan ini dioptimumkan untuk pelayar Internet Explorer, Firefox, Opera dan Chrome. Pelayar lain - tidak disyorkan! Pada kedua permainan mungkin tidak berfungsi dengan betul.

Lawatan:

- Kelajuan tinggi sambungan internet;

- Memori 1GB;

- Tahap Processor tidak lebih rendah daripada Intel Core 2 Duo,

- Plug-in Adobe Flash Player versi 10 atau lebih tinggi.

Untuk memulakan permainan mendaftar Wizards World: klik pada butang "Daftar" untuk tetingkap yang terbuka, pilih Race untuk wira beliau. Antara Ras anda ditawarkan pilihan: Troll, Orc, kerdil, Manusia, Elf dan Goblin (penerangan terperinci setiap bangsa boleh didapati di laman web dalam Encyclopaedia). Seterusnya, memilih jenis lantai, nama (nama pertama), e-mel dan kata kod. Terima perjanjian dengan Peraturan permainan, dan tekan pada "Daftar". Itu semua dalam permainan Daftar Wizards Dunia berakhir. Anda dalam permainan!

Jika anda mahu menukar bangsa anda, ia boleh dilakukan hanya sekali, dan dalam keadaan tertentu. Setiap bangsa mempunyai ciri-ciri utamanya: Life, Kuasa dan Magic.

Permainan dalam talian Wizards World menawarkan banyak pencarian (pencarian kecil dan besar, pencarian besar-besaran, usaha "Dragon Valley" ...), pelancongan, dan segala macam kejohanan pertarungan, serangan istana dan terbang pada batang penyapu, baik, perkahwinan yang paling romantis menjangka majlis. Anda akan bertemu dengan siren, Dragons, Harpies dan lain-lain watak-watak yang berwarna-warni sama ...

Wizards Dunia permainan dalam talian kaya dengan semua jenis skrol ajaib dan ramuan yang membantu melawan. Banyak barang kemas, perisai, senjata, azimat, kristal ajaib - semua ini memberi ciri-ciri tambahan untuk watak anda.

Bermula untuk bermain dalam Wizards Dunia, anda dijemput untuk melalui perjuangan latihan di Arena, maka anda boleh mula untuk membangunkan watak anda. Untuk meningkatkan tahap watak anda memerlukan wang. Pada peringkat awal, anda boleh membuat wang dalam peperangan Arena, raksasa memburu atau melengkapkan pencarian Travels Diary pencapaian.

Walaupun di bandar ajaib - Elair, anda akan dilatih dalam sekolah-ahli sihir dan pahlawan-pahlawan, di mana anda akan belajar segala macam silap mata. Selepas melatih anda akan pergi ke salah satu daripada bandar-bandar yang hebat di dunia ini hebat: Zaorn, Dorikan Aradorn atau di mana anda menunjukkan segala-galanya yang anda telah belajar. Selain bandar-bandar dalam permainan terdapat bandar-bandar seperti Tarn dan Viera.

Permainan dalam talian Dunia Wizards mempunyai banyak makhluk berbahaya: Wild Dragons mempertahankan diri Snowmen elementals, Harpies, Werewolves, Gorgon, Hantu, Giant Salamander, Siren, Golem, Dark perampas Chaos Demons. Juga ... makhluk-makhluk Bestiary masih memegang banyak raksasa yang berbeza.

Main permainan dalam talian Wizards Dunia, anda akan menonton perubahan cuaca yang memberi kesan sihir unsur sihir. Sebagai contoh: peningkatan yang jelas dan berkurangan sihir Magik Api Air, Hujan Air sihir bertambah dan berkurangan sihir Kebakaran Magic Mist Air bertambah dan berkurangan sihir Bumi peningkatan haba dan mengurangkan sihir Magik Api Air, Udara sihir salji bertambah dan berkurangan sihir api.

Permainan Wizards Dunia dalam talian mempunyai pelbagai jenis bangunan bandar dan setiap bangunan mempunyai tujuannya.

Main permainan Wizards Dunia dalam talian boleh dimasukkan dalam salah satu yang Guild: Guild Masters Guild Stormtroopers. Permainan ini mempunyai banyak judul yang berbeza, dan kehadiran puak-puak dan sekutu, memberi anda peluang besar. Jadi Wizards Dunia akan menjadi menarik untuk bermain.

Pertempuran dalam permainan boleh menjadi kedua-dua individu dan besar-besaran. Untuk pertempuran individu adalah: Duel, pertempuran dengan Roh, shadowboxing, Duel tanpa perkara Melee, Kejohanan pertarungan dan melawan "serangan hendap". Oleh massa: huru-hara, Chaos tanpa perkara Hadiah huru-hara antara kaum, kumpulan, puak, duel Dual antara bandar-bandar, pertempuran antara terang dan gelap, atau memerangi Cupid.

Ekonomi Dunia Wizards dibina di atas mata wang tempatan - "syiling" (WWM - Wizards Dunia Wang).

Terdapat peluang untuk bermain di sebelah kuasa-kuasa kegelapan, untuk tempoh 1 minggu.

Secara umum, menyeronokkan, pergi ke daftar Wizards Dunia dan menyertai permainan ini!

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag