Woozworld

Nama alternatif: Woozworld

Permainan Woozworld - adalah pelayar permainan MMO berdasarkan dunia maya dalam evolusi yang berterusan yang direka untuk remaja (berumur 9-14 tahun). Dalam Woozworld talian remaja boleh selamat mencipta alam mereka sendiri, bermain, dan berkomunikasi antara satu sama lain. Permainan ini mempunyai fungsi kreatif, serta beratus-ratus permainan berdasarkan siri kanak-kanak popular itu.

Sebelum bermain Woozworld, pastikan komputer anda memenuhi keperluan sistem seperti: pemproses frekuensi - 2GHz, 1GB RAM, Kad Video - 128MB. Sertai dalam permainan Woozworld tidak akan mengambil banyak masa dan mudah:

1.                   Pada halaman rumah memilih pilihan untuk "menyertai";

2.                   Masukkan tarikh lahir;

3.                   Sila masukkan alamat e-mel yang sah;

4.                   Masukkan kata laluan yang selamat dan mengulanginya;

5.                   Pilih "bermain", dan pendaftaran Woozworld berakhir.

Permainan Woozworld adalah dunia MMO dalam talian yang boleh didapati untuk kanak-kanak 9-14 tahun. Permainan ini menawarkan orang muda peluang untuk membina dunia individu, permainan mereka, dan berkomunikasi dengan rakan-rakan lain. Permainan ini mempunyai ciri-ciri asal dan banyak permainan, seperti siri TV yang terkenal untuk kanak-kanak.

Woozworld talian memberikan setiap pemain peluang untuk mereka bentuk wataknya dengan pelbagai aksesori untuk pembangunan imej dan benar-benar mengubah dunia. Pemain boleh membuat pilihan mereka yang bersifat Woozworld talian dan menikmati pelbagai jenis permainan, dan juga pelbagai menakjubkan video. Selain itu, setiap kanak-kanak boleh berkomunikasi dengan rakan-rakan / beliau untuk menyertai Spellz pertempuran untuk melaksanakan pelbagai tugas. Pemain juga boleh memenangi mata yang boleh digunakan untuk membeli pelbagai barangan dalam permainan Woozworld itu.

Ibu bapa tidak perlu bimbang tentang keselamatan anak-anak mereka, kerana permainan ini adalah benar-benar selamat untuk jiwa kanak-kanak.

Jika pemain ditandatangani pada Woozworld talian , mereka akan mendapat manfaat daripada lebih kelebihan. Universiti adalah mata wang yang digunakan secara eksklusif oleh pelanggan Woozworld talian . Di samping itu, mereka akan ditawarkan akses kepada aksesori bergaya dan helai pakaian yang mereka boleh gunakan untuk meningkatkan penampilan watak-watak mereka. Para pelanggan mempunyai peluang yang unik untuk mengambil kesempatan daripada institusi pengajian tinggi, yang diberikan kepada mereka setiap minggu!

Woozworld anda akan bermain dan anda akan menyedari bahawa permainan membolehkan setiap ahli untuk membangunkan dunia mereka sendiri dengan menggunakan imaginasi mereka. Pemain juga boleh membuat keputusan sama ada mereka berminat untuk kerjasama dengan rakan-rakan dan penduduk Woozworld talian lain. Membuat keputusan untuk meletakkan pintu dan melalui pengedaran tujuan khusus mereka, pemain mempunyai peluang untuk mencipta dunia mereka sendiri betul-betul seperti yang mereka mahu.

Anda harus membiarkan anak-anak mengembangkan kreativiti mereka untuk mewujudkan sebuah dunia yang unik Woozworld talian . Woozworld memberi tumpuan kepada yang menawarkan perkhidmatan yang terbaik kepada ahli-ahlinya, supaya tidak ada fungsi berbahaya dalam permainan. Anak anda harus cuba, dan anda akan melihat bahawa dia / dia akan bermain Woozworld sentiasa!

Dalam Woozworld talian setiap pemain boleh mewujudkan sebuah dunia yang berdasarkan imaginasi dan memilih jika dia mahu berkongsi dengan rakan-rakan mereka dan penduduk lain permainan Woozworld itu!

 

Bermain juga