Dunia Mercenaries

Nama alternatif: Dunia Mercenaries

Sebagai menunjukkan amalan, penembak dengan realistik penggunaan grafik, menikmati dan akan menikmati gila popular di kalangan pemain, tidak kira umur, pekerjaan dan hobi. Permainan Dunia Mercenaries - hanya projek tersebut. Pada masa ini, tarikh keluaran yang tepat dalam rangkaian ruang masih tidak diketahui, bagaimanapun, pengurusan projek yang sentiasa menyokong orang ramai diberitahu. Jadi, ia menjadi diketahui bahawa tidak lama lagi akan bermula beta tertutup. Rekod ujian sama kini dibuka, supaya sesiapa sahaja boleh mendapatkan selaras untuk ini kunci akses kedua.

Seperti yang dijanjikan pemaju, World of Mercenaries talian akan tidak biasa berbilang talian penembak, ia akan menjadi sesuatu yang lebih. Dicipta oleh pereka Eropah terbaik, projek itu akan menjadi FPS dengan kemungkinan permainan interaktif. Asas projek ini adalah 3 Enjin Unreal. Salah satu permainan yang dinanti-nantikan akan mempunyai semua ciri-ciri kegemaran. Jadi, watak-watak akan sentiasa dipam, senjata - untuk meningkatkan rasa dan keperluan, dan untuk melakukan semua itu boleh benar-benar percuma.

Sejak permainan dalam talian, ia boleh dianggap bahawa di Dunia pendaftaran Mercenaries akan seperti yang diperlukan seperti dalam semua projek-projek lain. Sudah tentu, apa-apa nasihat mengenai pendaftaran itu masih terlalu awal untuk mengatakan. Walau bagaimanapun, pada peringkat ini ia adalah mungkin untuk diperhatikan hakikat bahawa permainan yang hilang antara muka Rusia, oleh itu, orang-orang yang tidak biasa dengan bahasa Inggeris, perlu tarik pengetahuan atau membeli kamus. Malah, mengawal permainan memegang difahami dan boleh diakses.

Telah diketahui bahawa selepas permulaan beta, pemain boleh memuat turun fail setup permainan pada wap. Walaupun ia adalah mustahil untuk mengatakan dengan pasti sama ada ia boleh untuk bermain World of Mercenaries secara percuma, tetapi walaupun projek itu akan dibayar, pasti, harganya akan mencukupi dan sesuai, dan ia akan membenarkan sepenuhnya.

Sejurus selepas permulaan permainan anda akan menjadi seorang lelaki, yang, sememangnya, perlu menjalankan tugas-tugas pelbagai jenis. Seperti yang dijanjikan, pencipta, mercu tanda permainan ini adalah keupayaan untuk menyesuaikan rupa dan watak, dan sifat-sifat beliau, dan senjata. Anda mempunyai peluang untuk membuat mereka sendiri dan bermain permainan World of Mercenaries Watak yang paling berkuasa di dunia.

Pilihan itu akan ditawarkan sembilan kelas watak, yang akan dikenali kemudian. Ia sudah diketahui bahawa pilihan senjata dalam permainan ini adalah hanya hebat, dan peluang untuk memperbaikinya pada masa akan datang akan membuat anda kebal. Di kedai, sesiapa sahaja boleh membeli barang untuk membantu mencapai kejayaan dalam peperangan.

Asas permainan - pergaduhan kolektif. Menanti sejumlah besar pergaduhan kumpulan dan misi bersama. Di World of Mercenaries bermain akan melalui keluar jadual yang menarik dan menyeronokkan. Anda akan notis walaupun pemandangan inframerah, api memakan bandar dan banyak barang-barang kecil yang lain, yang tidak berada dalam permainan lain ditutup mata.

 

Bermain juga