Xgame

Nama alternatif: XGame-Online, XGame talian

Jadi hari ini kita hadir anda permainan baru dalam genre MMORTS - XGame talian. Permainan ini tidak akan meninggalkan sesiapa acuh tak acuh peminat Star Wars dan fantasi ruang lain. Rasa seperti anda seorang pemula pemerintah planet padang pasir dan menyertai pertempuran untuk kuasa dalam alam semesta dengan Pemain online sebenar. Cari sistem baru dan galaksi, meneroka planet yg belum pager. Peningkatan sistem senjata dalam masa sebenar tidak akan membolehkan anda untuk berehat sepenuhnya. Mengambil bahagian dalam talian "perlumbaan senjata" satu, keputusan yang mempunyai peranan penting dalam penjajaran kuasa-kuasa di alam semesta XGame talian.

Untuk bermain online XGame permainan anda tidak perlu pemasangan tambahan pelanggan permainan. Permainan ini adalah benar-benar bebas dan mengambil bahagian di dalamnya anda hendaklah lulus cepat dan tidak rumit Sertai permainan XGame talian.

Untuk XGame permainan dalam talian menjadi sedia pergi ke laman XGame permainan dalam talian, di mana beliau dengan serta-merta muncul tetingkap pendaftaran. Anda dikehendaki masukkan log masuk, pengesahan kata laluan baru anda dan menerima perjanjian pengguna.
Apabila XGame pendaftaran dalam talian dengan jayanya, anda boleh memulakan tugas baru kawalan planet beliau. Bermain permainan dalam talian XGame anda mula di planet yang terbiar dan kosong dengan margin yang kecil mineral. Sedikit, tetapi - sekali lagi, yang cukup untuk memulakan. Sumber-sumber yang anda perlukan untuk memulakan infrastruktur asas anda di bumi ini, membina lombong, stesen, kilang, limbungan kapal, makmal dan kemudahan lain yang berguna.

Shipyard perlu untuk membangunkan satu komponen pertahanan planet anda, yang merupakan pra-syarat untuk penaklukan masa depan XGame galaksi dalam talian. Tetapi menutup tegas mendapatkan asas planet, tidak terlalu banyak navoyuesh. Oleh itu adalah perlu untuk membina sebuah armada yang kuat ruang untuk memperluaskan pegangan mereka.
Juga XGame online - permainan di mana penyertaan dalam perang galaksi, Soviet mendapatkan bantuan daripada sekutu, yang dengan mudah boleh didapati di kalangan pemain dalam talian yang lain. Melalui usaha bersama akan lebih mudah untuk membina empayar anda sendiri. Main XGame dalam talian juga boleh untuk tujuan mendapatkan ke dalam seksyen permainan "Hall of Fame" daripada anda memuliakan dirinya sendiri dan planet rumahnya.

Novoyavlenny sekutu akan membantu anda dalam mendapatkan hilang, tetapi sumber-sumber yang perlu untuk anda. Untuk melakukan ini, menjadikan perdagangan dengan mereka tawaran yang terbaik dengan menjadikan mereka rakan dagangan kekal mereka. Membentuk strategi dagangan anda sendiri untuk melucutkan musuh anda sumber yang diperlukan. XGame talian - satu alam semesta di mana bermain maut sahaja.

Untuk merampas kuasa dalam permainan XGame dalam talian perlu sentiasa menjadi langkah ke hadapan dalam pembangunan teknologi pada planet anda. Kajian strategi yang betul akan membolehkan anda, sebagai contoh, untuk segera memindahkan armada anda dalam galaksi lain, di tengah-tengah musuh. Menghantar seberapa banyak kapal pengakap untuk meneroka ruang baru, kerana pengetahuan adalah kuasa.

Dari awal lagi, anda perlu membuat pilihan tiga pilihan untuk pembangunan watak anda. Sememangnya pilihan ini memberi kesan kepada semua permainan berikutnya anda. Pilih Kelas "Shakhtar" akan membolehkan pengekstrakan sumber yang lebih besar dan pembinaan bangunan. Kelas "saintis" untuk membuat penekanan kepada aktiviti penyelidikan saintifik planet anda. Untuk cepat membuat armada ruang yang cekap - Kelas "Pilot".

Anda - pemimpin sebenar planet ini. Dan untuk membuktikan ia adalah perlu untuk mewujudkan sistem ekonomi dan ketenteraan yang kuat di bumi ini dengan peningkatan teknologi biasa. Pendaftaran XGame talian sedang menunggu untuk anda.

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag